Valentine´s day; MAKEUP TUTORIAL


Da er sminke videoen her! :) Jeg gikk for vågal og sexy, for føler det passer til både en romantisk aften med kjæresten, og en singel jentekveld på byen! ;) 

 

Håper dere liker den, og lik gjerne facebook siden min for å se flere HER  :love:

 

Du kan se den i HD hvis du trykker på hjulet!

 

Tycks? :)

 

XoXo

Nicki's "Super Bass" Makeup Tutorial!


Hei nydligheter! :) Nå har jeg endelig fått lastet opp "Super Bass" sminkevideoen. Håper dere liker den og prøver det ut! Legg gjerne igjen linken din hvis du tar bildet av det, hadde vært kjempe gøy å sett! :)

Jeg må si at lyset jeg brukte for å lage videoen, har visket fargene ut en del, beklager for det. Og jeg brukte ikke falske vipper i denne, siden jeg ikke hadde det tilgjengelig for øyeblikket, men det kommer! ;)

 

Bruk gjerne falske øyenvipper & nude/pink lips når dere skal sminke dere slik, det er jo tross alt Nicki's kjennemerke, og passer perfekt for looken! :)

  

Enjoy! ;)

 

Hva syns du?

XoXo


SMINKEVIDEO: Lady Gaga


Hei søtiser! :)

Nå er video tutorialen på Lady Gaga endelig klar, dette er da hennes makeup look på Mtv video awards´s presse konferanse i Japan! :)

 

 

Likte du videoen? Kommer du til å prøve dette selv? ;)

Smokey Glitter VIDEO


Hei søtiser :)

 

Da var videoen her, håper dere liker den! Perfekt for denne looken som ikke er med i videoen, er nude lips eller en kald, litt svak rosa farge på leppene ;)
& PS: Det er best å ta foundationen på til sist, for mørke øyenskygger drysser ofte en del. Så da kan du bare tørke det som drysser vekk med en pad når du er ferdig, å så ta på foundation! :)

  

 

Likte du looken? Hva vil du se neste gang? :)

 

XoXo

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@blogg.nohits