HVORDAN Å IKKE SE UT SOM EI HORE FRA 80'TALLET


Hei søtiser! ♥ Hvis dere lurer på hva som er greia med tittelen, så er det rett å slett.. hvordan å se bra ut med blå øyenskygge! Ja, det går ann. En trenger absolutt ikke se ut som dette;
Blå øyenskygge er vel klassisk for et eksempel på sminke som har gått galt. Men gjør du det rett, kan det bli veldig sexy! Så jeg har samlet noen tips du kan prøve hvis du tørr..

Bruk forskjellige nyanser av blå. Hvis du klasjer på en blå farge over hele øyenlokket, blir det veldig flatt og fort stygt. Hvis du derimot blender (husk å blende godt!) flere nyanser, blir det dimensjon og liv, å mye, mye finere med en gang! Se forskjellen;Aldri ta fargen over globalen. Dette sier seg vel selv, men ikke dra øyenskyggen langt opp til brynet. Highlight heller med en svak, lys farge over.

 

Ikke ha farge på leppene. Da blir det fort en klovnelook! Gå for nudelips.Ikke ta på deg noe rosa. Pass på hvilket antrekk du har på deg. Prøv å gå med nøytrale farger så du ikke blir en 80'talls regnbue.

Og til slutt; bruk svart, grå eller brun i globalen for å "stoppe" det blået, slik at det ikke blir for voldsomt. Som dette;


Håper det hjelper dere der ute som vil prøve! ♥

Her er min blåe sminke i dag;

Hva syns du om tipsene?
Har du noen gang gått med blå skygge?

XoXo

Bli sommerfin på 1 TIME!


Hei vakre stjerner! ♥ Har du noen gang sittet i joggebuksa forann tv'en, du har ingen planer om å gå ut, også får du en tlf om at det skjer noe gøy om en times tid? Her kommer en guide på å bli klar for stranden/grill party etc. kjapt! 

Begynn med å hoppe i dusjen. Tid; 10 min.

Sleng deg i dusjen, skum inn håret med shampoo, skyll det ut igjen å ta en god hårkur i halve håret. Mens den virker skrubber du hele kroppen med en god skrubb. (Du kan lage din egen, hvis du ikke har. Bland en god såpe med sukker eller salt!) Så barberer du der det trengs, skylder ut hårkureren med kaldt vann (hvis du skylder hele kroppen med kaldt, får du en opp kvikker!) og hopper ut igjen.

Smør deg inn. Tid; 5 min. 

Når du kommer ut av dusjen, er hele kroppen mykere, og porene dine er åpne. Skyld ansiktet med kaldt vann, og ta på en god fuktighetskrem. Så smører du hele kroppen inn med yndlings bodylotionen din, og skrubber død hud vekk fra hælene dine med en fotfil!Fiks neglene dine & tørk håret. Tid; 20 min.

Det er ikke fint med neglelakk som har gått halveis vekk. Fjern neglelakken på tærne og hendene, skyld så med kaldt vann og tørk. Ta på favoritt fargen din, og la alt tørket mens du føner håret ditt. Hvis du liker det stritt, kan du føne det stritt, så du slipper å bruke tid på det etterpå. Hvis du liker fall, kan du bare rufse i det med en god gele, å la det luft tørke! 

Fresh-sminke. Tid; 10 min.

Ta noen strøk med vann fast maskara, & smør deg inn med en BB-cream hvis du føler du trenger det. Ta litt blush eller bronzer i kinnene for farge! Smør leppene inn med en god leppomade, og det er alt du trenger for en sommer fresh look!

 The last touch. Tid; 15 min.

Hopp inn i en sommer kjole, eller en fin shorts. Det fineste med sommeren er at du slipper å overtenke med 6 forskjellige plagg! Smør deg inn med solkrem, finn fram vesken din å putt solbrillene på, og du er klar til å gå! Likte du denne sommer-guiden? ♥

XoXo

Happy Guide


Hei alle vakre stjerner! ♥ Jeg ville skrive et mer livs-nyttig innlegg i dag, så jeg vil gi dere noen tips for en gladere hverdag. Du lurer kanskje på hvorfor en sminkeblogger vil skrive om det? Vel, ingen sminke i verden kan dekke negativ energi! Og ingenting er vakrere en et smil. Så ja, dette er faktisk skjønnhets relatert! ♥♦ Når du våkner om morgenen, ta deg ett minutt til å tenke på alt det positive som skjedde deg i går. Og kjenn på hvor godt det er å ha en helt ny dag å leve på! 

Om du ikke allerede har det, lag deg en spille liste med musikk som gjør deg glad. Om det er sanger med gode minner, eller rett å slett bare sanger som får deg til å ville danse å smile, ta det med deg over alt! Musikk har virkelig stor påvirkning, å om du føler deg litt gretten eller nede, bare slå på noe som garantert gjør deg glad. Det kan ikke gå feil!

Hold deg unna negative folk. Har du en tante, eller ei vennine, som alltid klager? Det er kanskje ikke så lett å unngå negative folk om du går på skole, jobb eller om det er familien din. Men lukk ørene når de snakker, å tenk heller på noe fint. Ikke la de påvirke deg. 

Slutt å baksnakk. Gir det deg virkelig noe å snakke stygt om ei du syns er pen? Eller å sladre om noen du ikke liker, men du egentlig ikke har noe grunn til å ikke like? Det kommer ingenting godt av baksnakking, hvis bestevenninen din alltid snakker sladder, er det store sjangser for at hun baksnakker deg også når du snur ryggen til. Hold deg heller for god til det.Vær din egen bestevenn. Dette har jeg skrevet om før, og det er fordi det er så utrolig viktig. Ikke vær så streng mot deg selv, det er ikke bra å gå rundt med dårlig samvittighet eller tenke stygt om deg selv. Fokuser på alle de gode egenskapene dine, å vær klar over hvor betydningsfull du er. Da er det mye lettere å være glad!

Nyt hvert øyeblikk! Ligger du foreksempel å soler deg med jordbær vesiden av, bare nyt det. Ikke bekymre deg for eksamen, ikke tenk på hva du skal ha på deg i morgen, bare lev i øyeblikket. Strekk føttene å kjenn på solen som steker huden din. 

♦ Slutt å tenk så mye. Slutt å bekymre deg! Bekymring å stress gir bare rynker, å du tiltrekker deg faktisk bare mer å bekymre deg for. Det er vitenskap. Hvis du har mye å tenke på, kan du prøve meditasjon, trening, musikk eller se en koselig film. 

Bortskjem deg selv! Ta deg tid til deg, det er utrolig viktig både mentalt å for utseende. Lag noe godt å drikke til deg selv, ta på de kosligste klærne du har, ta på favoritt sangen som du bare hører på når du er alene, å bare kos deg i din egen sone. 


Dette er bare få av mange ting som er viktig for en bedre hverdag. Hvis dere likte dette innlegget, skriv det i kommentarfeltet, så kan jeg komme med flere slike innlegg! ♥

Har du noen hemmelige triks som alltid gjør deg glad?

XoXo

Skjønnhets Tips for Sommeren


Hei alle nydlige stjerner! ♥

Nå er det sommer, og kanskje mange av dere er på ferie i varme klimaer. Til og med om du bare er hjemme her i Norge er det varmt klima, og varme er sminkes verste fiende. Alle har vel stått der en gang for mye med smeltet maskara, svett foundation å rocka vaskebjørn looken.  Her er noen tips for å forhindre at det skjer!♦  Aller først; vær sikker på at du sminker deg i dagslys! Veldig viktig, for sminker du deg med baderoms lyset, kan det se totalt anderledes ut i solen.

♦ Begynn alltid med å ta på en god fuktighets krem. Som jeg har sagt før, uansett om du har fet hud, eller spessielt hvis du har fet hud, så må den ha masse fuktighet. 

♦ Innvister i en god primer, spessielt nå på sommeren!

♦  Unngå å bruke en tung foundation. Om du føler du trenger dekke, bruk en BB, eller CC cream å conceal heller problemene dine. Det verste i verden er å gå rundt ute en fin sommerdag, å alt du tenker på er at du bekymrer deg for om du har fått skille. Om du ikke vil gå å kjøpe en BB-cream, kan du blande foundationen din med fuktighets krem så det ikke blir like tungt. Bare pass på å få det jevnt.

♦  Pudder. Hvis du bruker pudder for å ikke se skinnende ut, pass på at du ikke tar mye, for da blir du bare klumpete i ansiktet, spessielt når du svetter. Du kan ta bitte litt translusent (usynlig pudder) på T-sonen, men vær sikker på at det er et bra ett, så det ikke sklir av å lar deg se flekkete ut. ♦  Bronzer er solens bestevenn. Men ikke ta på slik du ville gjort for å "forme" ansiktet, for solen legger seg ikke naturlig slik. Ta heller bare litt på eplene av kinnet, og opp mot hårlinjen. Tenk hvor solen naturlig kommer til å skinne, å lage skygger i ansiktet ditt. 

♦  Når det kommer til øynene, ta så lite øyenskygge som mulig. Hvis du skal ha, så ta vertfall en god primer først. (Eller en god concealer)

♦ I stedet for å bruke eyeliner, ta heller en mørk øyenskygge på en liner-kost å form slik du ville gjort med eyelineren. Eller så kan du bruke en vannfast eyeliner/dipliner!

♦  Husk på å bruke vannfast maskara. Unngå falske øyenvipper, eller mye lag med maskara. Vær også forsiktig med å ta under, så slipper du unna vaskebjørn-øyne.

♦ Og til slutt er det leppene! Ligg unna tykke leppestifter, spar det til en kjøligere kveld. Bruk en god lip balm med farge, gjerne med solfaktor!

 

Disse tipsene skal sørge for at du ser fresh ut i sommer! 


XoXo ♥

Fast Beauty Tips


Hei søtiser! ♥ Har bare et kjapt tips til dere der ute som er neglelakk elskere, slik som meg. Går du tom for neglelakk fjerner, men trenger å fikse neglene fort, så ikke fortvil! Du kan ta et lag med Top coat opp på neglelakken du skal fjerne, også bare gni det vekk igjen med bomull, og det skal ta vekk alle neglelakk restene.Har du gjort dette før?

XoXo ♥

 

Kjendisers Makeup FAILS + Tips


Hei søtiser! ♥ Lesertallene mine har steget ekstremt mye det siste døgnet, så tusen takk til alle dere fine lesere! En av mine første innlegg her på bloggen var "Makeup FAILS", så nå tenkte jeg å lage en kjendis utgave. Så kan dere se hva dere ikke skal gjøre med sminkekosten! Også kan dere få god samvittighet hvis dere har gjort samme feil noen gang, for dette er jo tross alt mennesker som har makeup artister i lommene, å da er det litt ekstra morsomt når de gjør feil!

Kan jo bare begynne med nydlige Tyra Banks, som til vanlig alltid ser flott ut. Men her har hun tydeligvis gått amokk med øyenskygge kosten. For det første, må du aldri, aldri ta mørk øyenskygge opp til brynene, da er det stor fare for å se gal ut. For det andre må du alltid blende de to forskjellige fargene du skal bruke. Å for det tredje må du huske maskara, som det ser ut til at hun har glemt her!En annen ting å huske på når du har øyenskygge kosten i handen, er at hvis du skal prøve deg på en smokey eye, skal det ikke bestå av svart som hoved farge! Tar du svart på hele øyenlokket, ser du trøttere ut, å rett å slett ut som en vampyr. Jeg vet ikke helt hva disse to har drevet med, men det ser ut som de liker panda-looken veldig godt!Også er det stakkars Britney Spears (som jeg liker veldig godt) som nesten alltid ser sliten ut. Sminken ser ut som den har sklidd av, å jeg vet ikke om noen som hadde syns det var veldig tiltrekkende.. Pass på at øyenskyggen å evt. kajalen din aldri peker nedover, for det gjør at øynene dine blir dratt ned, å du ser lei deg å trøtt ut. Å litt smeltet. Og Gwyneth Paltrow har glemt at T-sonen pleier å se svett ut, å lagt puddere hjemme. Prøv å alltid ha med deg "Oil Sheets", eller et godt kompakt pudder, så du slipper å se ut som du nettopp tok en joggetur!

Det går også ann å ta for mye pudder.. Tror det snakker for seg selv, ikke gjør det. Jennifer Lopez har veldig fin gyllen, brunfarge, å her har hun brukt nude lipstick. Det ser virkelig ikke bra ut, å hun ser litt ut som en Zombie som trenger liv til leppene sine.. Så har vi Lindsay Lohan som er veldig hvit her, å har tatt litt for mye bronzer. Og glemt å blende det ut. Og hva ser du ut som da? En hodeskalle! Så det er utrolig viktig å tenke på hudtonen din før du sminker deg. Så har vi Angelina Jolie som har laget set alt for markerte øyenbryn. De er litt for mørke, å harde. Ser ut som de er tegnet på, å slik skal det ikke se ut.

Det var alt for denne gang søtiser, håper dere lærte noe nytt!

Har du gjort noen av disse feilene?

XoXo ♥

Skjønnhets Tips - Fingre + Video blogging?


- Bruk alltid ringfingeren når det kommer til øynene dine, det er nemlig stedet på kroppen med tynnest hud, å når du drar/gnir der så hjelper det tidlige rynker godt på vei.

- Du kan bruke fingrene til alt, - concealer, foundation, til og med øyenskygge! Fingrene varmer opp produktet, så det blir lettere påføring!

- Om kvelden når du tar av sminken å vasker ansiktet, kan du bruke 5 minutter på å massere ansiktet ditt. Dette motvitker aldrings tegn, og stress! 

- Bruk fingrene dine til å børste øyenvippene opp før du påfører maskara!Hei søtiser! ♥ Det var mine dagens tips, - om hva fingrene dine kan være gode for. Jeg håper alle har ei nydelig helg, jeg har jobbe helg nå å merker jeg aller helst vil legge meg ned på gresset. Noe jeg lurer masse på i det siste, er om jeg skal begynne med video blogger. Grunnen til at jeg startet hele sminke-interessen min var jo youtube videoer, og å lage videoer er noe jeg alltid har hatt lyst til! Fram til nå har jeg jo hvert ganske så anonym her på bloggen, altså ikke vist dere hele ansiktet mitt osv. Så hva syns dere, er dere klare for forandring her på bloggen? Et ansikt som du kan plassere bak tipsene? Si ifra! 

XoXo ♥

Concealer Tips


Hei søtiser! ♥ Jeg er tilbake, etter en god blogg-fri periode. Beklager til alle dere som har sjekket hver dag, men noen ganger trenger man en pause fra alt så motivasjonen å inspirasjonen kan komme tilbake på topp! Jeg tenkte jeg skulle dele mine concealer tips & triks med dere, da dette kan være tricky business!

For det første, må du finne ut hva du vil conceale. Er det rød hud å kviser, eller er det mørke ringer?♥ Velg alltid en krem-basert concealer, det er lettere å jobbe med å smelter bedre inn i huden din!

♥ Hvis det er rød hud/kviser du skal dekke, så kan du ta litt mint-grønn øyenskygge på stedene, så blende det ut før du tar på concealer over. Grønn "visker ut" rød, så da blir det mye bedre dekke! Det grønne skal jo selvfølgelig også dekkes med concealeren, så ikke bruk for mye farge!

♥ Men om du vil ha vekk mørke ringer, så bruk litt oransje øyenskygge eller blush før concealeren. Oransje "visker ut" blått!

♥ Bruk gjerne ring-fingeren til å påføre, da fingrene varmer opp kremen å gjør det lettere for den å smelte inn i huden.

♥ Hvis du skal bruke det under øynene, ta alltid bare på det blåe, og ikke helt under øynene - for da fremhever du posene!

♥ Finn rett farge - concealeren skal helst være en smule lysere en din egen hud - spessielt hvis den hovedsakelig skal under øynene.

♥ Hvis du skal bruke concealer først, for å så ta på foundation, så la det gå litt tid i mellom, så concealeren rekker å sette seg fast først.

♥ Du kan også bruke concealer som primer på øyenlokkene!

 

Håper dette var til hjelp! 

 

 

XoXo 

Gjør tennene hvitere med sminke!


Hei fininger! ♥ Dere husker kanskje innleggene mine om hvordan å framheve øyenfargen, og hvilken hudfarge-tone du har? Vel, nå vil jeg si dere hvor viktig fargene du bruker rundt munnen er. Bruker du feil farge, eller fargetone, så blir det fort en illusjon om at du har gulere tenner en du har. Å bruker du riktig, ser de hvitere ut!

Om du farger håret, å har vært både blondine og brunette, vet du at etterveksten ser forskjellig ut for vær hårfarge, selv om du har samme naturlige ettervekst hver gang. Det er slik med alle farge kontraster!

Varme toner gir gulere tenner. Dette vil si typiske "fersken" farger, varme rosa å rød farger. Eksempel; 

Kalde farge toner gir hvitere tenner, slik ser noen av de ut;Her har dere et bra eksempel på det. Drew Barrymore er super nydelig, men her ser du helt klart hvor mye farger har å si;

Sykt, ikke sant?


XoXo ♥

Bli kvitt dagen-derpå-trynet


Hei søtiser! ♥ Håper alle har hatt ei fin helg! Siden det er søndag i dag, og russetid, så tenkte jeg å lage et innlegg med skjønnhets tips så du slipper å se like dårlig ut som du føler deg.


♥ Det første å viktigste; drikk mye vann! Alkohol tørker ut kroppen, å det vises utenpå. Drikk masse før du sovner, hvis du klarer det, og masse når du våkner.

♥ Vask ansiktet, selv om du ikke orker. Om du absolutt ikke orker, så ha wipes vesiden av sengen, så kan du vertfall tørke av sminken!

♥ Ta deg en allargi tablett. Ta en reseptfri tablett før du begynner å drikke, så blir du ikke like dårlig neste dag!

♥ Neste morgen, lag deg en smoothie! Dette er det sikkert mange som ikke klarer, men det hjelper sinnsykt mye hvis du får det ned. 


♥ Bad ansiktet med isvann. Når en har drukket, så hovner ansiktet ofte opp. Det iskalde vannet vil få ned hevelsen. Det er nok ikke behagelig, men en må lide for skjønnheten!

♥ Fuktighetskrem & lip balm! Kroppen er dehydrert, gi den dobbelt så mye fukt som til vanlig!

♥ Prøv å sove lengst mulig. Til mindre søvn du får, til mer dårlig vil du både se å føle deg.Og til slutt; husk at concealer er din beste venn! 


XoXo

Bli NY iløpet av Natten!


Hei søtiser! ♥ Det er ikke alltid tid for en bli-ny-dag, så jeg tenkte å tipse dere om ting dere kan gjøre før dere legger dere, så det blir en spa-natt. En sover jo en del timer, så da får ting virkelig tid til å virke! Det meste av dette er natt-rutinen min også, så det blir 2in1 innlegg, haha!

Dette er produktene jeg bruker;

1 ♥ Det er alltid viktig å vaske ansiktet, spesielt om natten, så huden får tid til å puste. Jeg anbefaler å bruke skum, slik som jeg har, fordi det gjør huden super myk!

2 ♥ Fuktighet er nøkkelen til ren, glatt & fin hud. Jeg bruker en fuktighetskrem som også morvirker uren hud.

3 ♥ Hvis du har urenheter, kan du bruke en slik "over-natten" krem som du tar direkte på, og den tørker ut kviser iløpet av natten!

4 ♥ Jeg anbefaler å nappe brynene om kvelden, da huden blir irritert og rød. Så våkner du opp hårfri å uten rødhet! 

5 ♥ Bruk en bleke-tannkrem som er skånsom mot emaljen å tannkjøttet, så våkner du opp med et snev av hvitere tenner! Den jeg bruker børster du på tennene i 3 minutter, 2 ganger til dagen, og jeg ser med en gang forskjell.

6 ♥ Så til håret ditt. Det er mye forskjellig du kan gjøre for å pleie håret mens du sover. Du kan sove med en hårkur, som du kan vaske ut når du våkner, eller så kan du ta litt olje i tuppene (Ikke velg define, som jeg har gjort på bildet.), som du ikke trenger å vaske ut. Uansett hva du velger, vil håret ditt være takknemlig!

7 ♥ Vaselin er undervurdert. Du kan faktisk ha vaselin på øyenvippene mens du sover, å de skal vokse! Jeg har ikke prøvd det enda, men det skal fungere. Også kan du bruke det på leppene, for silkemyke lepper. Natten er en perfekt tid for å pleie leppene, da du ikke kommer bort i noe!

8 ♥ Bodylotion. Igjen er det fuktighet, fuktighet, fuktighet! Smør helst inn hele kroppen, så den får pleies mens du snorker! 

9 ♥ Viste du at om det ikke er helt mørkt i rommet du sover i, så får ikke kroppen hvile ordentlig? Så anbefaler alle som vil ha skjønnhets søvnen sin, å skaffe seg en sove maske.Andre ting jeg har glemt å ta med, er håndkrem & fotpleie. Jeg har tidligere skrevet om en D.I.Y "fotkur" HER!

XoXo ♥

Falske øyenvipper - TIPS


Hei nydligheter! ♥  Dette tipset bruker jeg på meg selv, pga. øyenformen min. Jeg tror det skal være fint på alle øyne, men spessielt hvis du har lik øyenform for meg, da jeg ikke passer vipper på hele øyet. Hvis jeg har falske vipper på meg, ser det plutselig ut som om jeg har mindre, kneppte øyne..

Så jeg bruker å klippe de i to på midten, og så klippe de en gang til, for å bare ta på kantene. Da blir øynene større, mer åpne og du sparer samtidig penger & øyenvipper! Så det er jo vinn, vinn, vinn!

 

Du trenger; 

♥  En saks
♥  Falske øyenvipper
♥  Øyevippe lim

 


Jeg bruker DUO vippelim i hvit, den holder vippene på uansett hvor mye det blåser! Og vipper kan du finne på Ebay til 5-6 kr i 10 pakkninger, de trenger ikke være perfekte når de bare skal på ytterst!
Og saksen er.. en vanlig kjøkken saks.

 


Først klipper du de i 2 på midten, som jeg allerede har gjort her, så tar du en av delene og klipper den også på midten, så det blir to like deler til hvert øye.

 


Du kan selvfølgelig bruke 2 halve også, men jeg liker denne størrelsen!

 


Deretter tar du vippe lim på kanten, og venter ca. 30 sekunder.

 


Og slik blir ferdig resultatet! Hvis det er hvite rester etter limen, eller du vil dekke det litt ekstra,
tar du svart dipliner oppå, slik som jeg har gjort!


Siden jeg har valgt å bruke dramatisk sminke i dag, har jeg tatt ganske tykke, dramatiske vipper, altså ikke naturlige.
Men du kan selvfølgelig gjøre dette med hvilkne øyenvipper du vil, uansett hvor naturlige de er,
så gir de øynene et boost! 

Som dere ser, veldig unaturlig, men jeg liker det slik! Hehe

 

Likte du tipset?

- Har du prøvd dette før?  ♥

 

XoXo

 

5 SKJØNNHETS TIPS


♥ Når du bruker tørr shampoo, bruk det sammen med en rund hår børste, og føn håret litt. Da vil den naturlige oljen din lage volum, å du vil se helt fresh ut! :)

 

♥ Noen ganger er volum-maskara for tung for øyenvippene, og drar de ned. Bruk heller en lett maskara først, så kan du ta på volum-maskara etterpå, da øyenvippene dine har tørket opp over! :)

 

♥ Hvis du har friss i håret, føn det alltid oppen fra, og nedover, da det blir mindre friss! ;)

 
♥ Når du holder på med hudpleien din, klapp det alltid på i stedenfor å smøre, da huden trekker det bedre inn!

 

♥ Blushen din, og leppefargen din burde være lik, da det gir mest naturlig resultat! :)

 

Følger du noen av disse? :)

XoXo


HOW TO: SLIPPE BLANK HUD


Hei cupcakes! :) Beklager mitt fravær i dag, har vært veldig travelt! Men her er et tips som passer perfekt til vår & sommertid, nemlig hvordan unngå blank hud.

 

De fleste har jo T-sonen som blir veldig fort oljete, spessielt i varmt vær. Og bruker du sminke, tar du nok pudder på T-sonen når den begynner å bli blank. Men det mange ikke vet, er at da lager du masse bakterier i puddere, å du lagrer oljen inn i huden, som resulterer i kviser!

 
Så istedenfor, burde du kjøpe "blotting sheets", noe som er en liten pakke med servietter som du klapper på huden når den blir oljete, så fjerner det oljen uten å fjerne sminken! Det er ikke dyrt heller, du kan finne det på nettet for rundt 30-60 kr! :)

 

Bruker du blotting sheets? :)

// Lik facebooken min HER!  ♥

 

XoXo

3 TIPS MOT TRETTE ØYNE


Noen kjappe tips for de som våkner som opphovnede zombier, slik som meg! ;)

 

♥ Legg 2 store spiseskjeer i fryseren før du legger deg, og ta under øynene når du våkner. Du kan også ta de opp på øyenlokkene for å våkne litt til! Dette hjelper mot opphovnede, trette øyne og motvirker mørke ringer & poser! :) Hvis du har glemt det kvelden før, bare legg de i fryseren 15 minutter før du tar de på! 

 ♥ Ta to avkjølede grønn-te poser og hvil de under øynene. Både sunt og hjelper mot opphovenhet! :) Du kan også gjøre det med agurk! 

 

♥ Drikker du kaffe, så dypp en bomulls dott nedi, og press de under øynene! Koffein trekker huden sammen, og fjerner dermed både poser og mørke ringer! :) 

 

Har du prøvd noen av disse før? :)

XoXo

5 SKJØNNHETSTIPS MED SITRON


Hei søtiser!  Vet dere at sitron er godt for mye mer en bare immunforsvaret?

Det er også perfekt for flere skjønnhets triks! :)

 

OBS: Jeg sier ikke at alle disse tipsene er sunne, eller bra for deg. Sitron inneholder naturlig bleking, og fungerer derfor på de tingene jeg nevner, men sliter selvfølgelig også. Så alt på eget ansvar! ;)
♥ Har du gule eller missfargede negler? Det kan du fort få når du bruker neglelakk ofte! For å få det vekk trenger du bare skrubbe neglene med sitron! :) Har du veldig mye gult, kan du blande sitron og hvitnings tannkrem! :)

 

♥ Lyst på hvitere tenner? Skrubb de med sitron og bakepulver! :)

 

♥ Vil du ha lysere hår? Klem sitron saft der du vil ha lysere hår, før du går ut i solen, & sitronen å solen jobber perfekt sammen for å lysne håret ditt! ;)

 ♥ Har du mørke merker i huden? Foreksempel mørke albuer, kvise arr eller hud missfarging? Da skal det hjelpe å skrubbe på plassen med sitron skall og la det virke i 10 minutter før du skyller det av. Repeter i noen dager til du ser forskjell! :)

 

♥ Sitron skal også hjelpe mot kviser, så bland sitron saft med vann, smør på problem område og gjerne ha det på over natten! :) Naturens kvise krem! 

 


I tillegg er sitron bra innforbi kroppen og, så ta gjerne sitron i vannet ditt, det fjerner bakterier! (Ja, spring vann har bakterier!) Det er godt i te, og faktisk i Cola også! ;) Så holder du forkjølelsen borte denne våren! :)

 

Har du prøvd noen av disse tipsene før? :)

XoXo

 

5 LURE SKJØNNHETS TIPS


Hei nydligheter! :) Her er noen skjønnhetstips som er lure å huske på!

 

♥ I stedenfor blush, kan du bruke leppestift å blende ut i kinnene! :)

♥ Hvis eyelineren din er alt for myk, putt den i fryseren i 15 minutter før påføring!

 ♥ Hvis du har brukt lang tid på å legge skygge å ikke vil øddelegge det med å få maskara på, bruk et papp kort oppforbi øyenvippene når du påfører maskaren! :)

♥ Ta en dråpe oliven olje i bodylotionen din for å få shimmer på hele kroppen! ;)

 ♥ Baby olje, kokosnøttolje og balsam fungerer flott som barberingskrem! :)

 

// Bilder fra google.com

 

Kunne du noen av disse fra før av? :)

XoXo


 

TOM LIPGLOSS? IKKE KAST DEN!


Dette er et super enkelt tips, om du har et favoritt produkt som begynner å gå tomt og du ikke har mulighet til å kjøpe ny før du vil bruke den igjen ;)

 

Du trenger: 

♥ Et glass eller en kopp med varmt vann

♥ 10 minutter til overs

 
 

En beholder som foreksempel lipgloss pleier å være i, har mye produkt som du ikke får ut gjennom tuben. Så hvis du har en slik beholder med enten lipgloss, concealer eller foundation kan du legge den i et glass varmt vann i ca. 10 minutter, og da vil produktet som sitter på sidene i flasken, "smelte" ned så du kan få tak i det! :) Veldig enkelt, og veldig nyttig! 

 

OBS: Pass på at hele beholderen er under vann, og det fungerer best med plastikk beholdere! ;)

 

Har du prøvd dette før? :)

XoXo


MER VOLUM TIL ØYENVIPPENE


Hei bloggiser! :) Dette er kanskje et ganske cheesy tips, men det fungerer faktisk! Når du kommer ut av dusjen, bare dytt øyenvippene dine opp med fingrene, så tørker de liksom opp over og du får mer volum! :) 

 Hvis du tenker over det, så blir jo håret slik du har det mens det tørker også, så det gir jo mening! :)

 

Hva er din hemmelighet for fine vipper? :)

XoXo


5 SKJØNNHETSTIPS


♥ Når du har vasket ansiktet ditt, vent en stund før du påfører sminke. For når du vasker ansiktet, vasker du også vekk de naturlige oljene, og da kan sminken bli flekkete og tørr! :)

 

♥ Hvis du har mørk hud, foreksempel under armene, kan du faktisk skjære en potet i to, og skrubbe der med poteten, og dette skal hjelpe! :)

 ♥ Drikk med sugerør, for å unngå missfarging (Alt uten om vann, da:))

 

♥ For å motvirke celluliter kan du skrubbe huden med kaffe bønner! :)

 ♥ Hvis du er tom for, eller ikke har, tørrshampoo, kan du bruke bakepulver for samme effekt! :)

 

Viste du om noen av disse fra før av? :)

XoXo


SUPER KJAPT FEST TIPS


Hei alle søte! :) Først å fremst ønsker jeg alle sammen en god helg og påskeferie!! :) Så har jeg et super kjapt, og enkelt-å-huske tips for dere som er gamle nok til å drikke!

 Hvis du er vant til å bruke leppestift og andre leppeprodukter, så vet du at å det er irriterende når det blir igjen på glasset du drikker fra. Men hvis du slikker på glasset (der du skal drikke fra) først, så kommer det ikke merket etter leppene dine! :) Funker faktisk, bare prøv! Men vær sikker på at glasset er rent først da, haha! ;)

 

Så slipper du å gå rundt med merket på glasset og du slipper å gå å fikse på leppene hele kvelden! :)

 

Har du prøvd dette før? :)

 

XoXo


VIL DU FRAMHEVE ØYENFARGEN DIN?


Hei fininger! :) Lurer du på hva som komplimerer øyenfargen din? Se hvilkne som farger som passer deg! ;)

 

Blå øyne passer best:

Alt med oransje/gule toner. Det vil si alle brune toner, gull og bronze toner vil framheve dine blåe øyne! :) Grønne toner vil også være veldig fint!

 Grønne øyne:

Hvis du har grønne øyne som meg, vil rødtoner vise det best. Det betyr at rosa og lilla toner vil få øynene dine enda grønnere! :) Blå toner vil også vise grønnt godt.

 Til brune øyne:

Vil så og si alt være fint! Det som komplimerer godt, er svart/grått og brunt. Men så og si alt vil se bra ut til brun fargen! :)

 Og til slutt, grå og svart toner passer alle øyenfarger! :) 

 

Hvilken øyenfarge har du, og hvilkne farger bruker du mest? ;)

XoXo


DIY: SILKEMYKE FØTTER


Hei alle sammen! :) Ville bare legge inn et super kjapt tips, siden det er søndag og alt mulig. Mange bruker jo søndagen på å lade opp for en ny uke, og når jeg er alene på søndager liker jeg å ha en "meg-dag" / spa dag! Det finnes ikke noe deiligere en å ta seg laaang tid med alle jente-tingene som får oss til å føle oss som ny! :) Så mitt tips til dere i dag er på å få super myke føtter, enkelt, med ting du har i huset! ;) 

 

Alt du trenger er:

♥ Bodylotion / Fuktighetskrem

♥ Plastikk poser

♥ Strikk eller store, gode sokker!


Så det du gjør, (gjerne etter en god pedikyr) er å smøre mye av yndlings bodylotionen din på føttene, ta plastikk pose stramt rundt og ta en strikk rundt ankelen (ikke bra for blodsirkulasjonen, btw) eller ta på noen gode strikke sokker så posene holder seg på! Så beholder du posen på i noen timer, gjerne over natten. :) Da lover jeg at føttene dine kommer til å føles ut som babyer etterpå! 

 Make your feet happy! :)

 

Selvfølgelig burde du ta å skrubbe av den "harde" huden først, for best resultat! ;)

Håper dere likte denne D.I.Y'en, & lykke til!


Har du prøvd dette før? :)

XoXo

SOLARIUMS GUIDE


Hallo alle sammen! :) Nå kommer snart sommeren, og da kan jeg tenke meg at mange av dere vil ha et forsprang på brun fargen! Så her er en solariums guide. ;)

 (OBS! Anbefaler ingen under 18 å ta solarium! Dette er bare for de som er klar over risikoene, og er lei av selvbruning!:))

 

♥ For det første, trenger du beskyttelse briller. Dette er veldig viktig for synet, du kan faktisk miste farge-synet med for mye soling uten! Du kan kjøpe det på sol senteret, eller bestille på nettet for en billig penge. Jeg liker best at de har feste på, så du kan bevege deg uten at de faller av! :)  

 ♥ Ha med deg ei vannflaske. Alle som skal ta solarium burde ha med seg noe å drikke, helst vann. Uansett om du ikke skal ligge lenge, for du blir fort dehydrert i varmen. Og det kan være veldig ubehagelig! :)


 

♥ Og så kan jeg anbefale disse "baby wipsene" som ikke har parfyme i seg, til å ta av hud sminken med, hvis du skal ta sol etter jobb eller lignende å har sminke på deg bort. De finner du på Ica og Rimi til bare 13 kr, og de varer lenge! 

♥ Og hvis det er en krakk eller stol på senteret, bruk den for alt den er verdt!! Jeg pleier å ta mobilen, vann, og høretelefoner på den! :) 

♥ Så må du selfølgelig ha musikk på ørene, for underholdningens skyld! Kan bli veldig kjedelig å ligge i 20 min. Jeg pleier å ha headphones som jeg bare stikker i mobilen, så tar jeg den ene øreproppen i. Har bare en i, så jeg kan høre hvis det skjer noe, og jeg lar mobilen ligge på stolen, da jeg ikke vet om den blir skadet av strålene. Det er ikke farlig å ha headphones i øret! :) 

 

 

♥ Om du skal bruke "tanning lotion" eller ikke, er opp til hver enkelt. Men om du skal, anbefaler jeg å være forsiktig med hva du velger, og jeg ville ikke ha bestilt fra internett uten å søke veldig godt opp i merket. Det finnes mange, og de har til forskjellige hudtyper osv. Her har jeg to som jeg selv har brukt! :)

 1. Ed Hardy Show Girl. Den syns jeg var veldig OK hvis du vil ha raskt resultat. Eneste var at det var litt mye farge i selve kremen, så jeg måtte påføre forsiktig å nøye, og vaske  hendene godt når jeg hadde tatt den på, så jeg ikke ble oransj mellom fingrene. (Dette kan også babywipene være godt for;)) Og brunfargen min kunne bli litt "falsk". Men ble veldig brun, veldig fort! Og den hadde fine, søte, rosa kuler i seg! Så ville gitt den 4/6! :)

 

2. Ed Hardy Blowout. Denne var ikke like rask til å gi resultat, da det ikke var farge i kremen. Den var litt seig å påføre, men gjorde jobben! Den skal motvirke rødhet, og ga en dyp, varig farge. Så ville gitt den 6/6! :) Begge to lukter utrolig godt!!

 

♥ Når du er ferdig med å sole deg, burde du ta på en god body lotion så du ikke får tørr hud, og gjerne vaske ansiktet raskt med ansiktsvannet ditt, spessielt hvis du har svettet litt, så du ikke får uren hud! ;)

 

Her er de jeg bruker: 


Deep Care body lotion, fra Dove (Får tak i den over alt, til 40-60 kr) & Aco Daily Face Wash (Fra apotek, litt under 100-lappen) Er stor fornøyd med begge! :)

 

Så det var det! Håper dette hjalp litt. :) Ting jeg ikke fikk tatt bildet av, men som jeg regnet med at alle kan, er å alltid vaske solariumet godt før og etter bruk, og å være forsiktig med hvor lenge dere tar, følge hud typen deres osv. :) Lykke til! 

 

Pleier du å ta sol? 

Hjalp disse tipsene deg? :)

 

XoXo

 

 

SHAVING 101


Hei alle bloggsøtiser! :) Tenkte jeg skulle lage dette innlegget fordi våren nærmer seg, og kanskje for de litt yngre, eller de som ikke får det helt til, eller bare de som vil ha flere tips om det! :)
For hvem vil vel ikke ha glatte ben i solen? 

 

Okei, det første alle burde gjøre, om de skal barbere seg eller ikke - er å bruke en body scrub på hele kroppen, å skrubbe beinene godt! Så vi blir kvitt døde hudceller og kommer skikkelig til med såpen! Gjerne bruk en god scrub med små "steiner" i, (trenger ikke være dyrt. Palmolive har en blå en med havsalt til ca. 20 kr, som er helt fantastisk!) og en god, stor " dusj svamp". Like this:

 
Og så kan du enten barbere deg i dusjen, eller når du kommer ut. For de som ikke har gjort det før, anbefaler jeg å gå ut så du står på tørr overflade! :) Det er viktig å ha en god barberhøvel, Venus har en for alle behov. Sensitiv for de som er litt hard hendte, en for spessielt i dusjen, en med flere blader for tettere barbering, osv. Og så er det viktig med en god barberings krem! Det kan du finne nesten over alt. Det er viktig for å få en jevn å glatt barbering, og ikke kutte deg. :) 

 Så tar du barberingskremen å fordeler i hendene, og smører det ut der du vil barbere. Det er viktig å ikke ta for mye, da all barberingskremen vil komme på høvelen, i stedenfor hårene dine. Du skal alltid begynne nede å dra den opp over, og slik fortsetter du rundt hele foten. Jeg ville ikke anbefalt å barbere opp forbi kneet, selv om mange gjør det. Hvis du vil barbere lårene også, burde du heller vokse de, så det ikke kommer "stubber" på lårene! ;) Når du har tatt begge benene, må du skylle godt med vann, og tørke deg. Avslutt barberingen med en god body lotion, så benene blir glatte og myke, og holder seg slik lenger! :)


Hvis du heller velger å vokse, (som kan være bedre, men det er et slit å vente på at hårene skal vokse ut igjen før du kan vokse de igjen) så kan du kjøpe en god voks, så står det hva du skal gjøre på bruksanvisningen! :) Det går også an å kjøpe hårfjernings krem, da står også alt du skal gjøre i bruksanvisningen! ;) Du kan finne de på H&M, Cubus, Vita osv. for en billig penge! Det som er viktigst å huske er å aldri barbere mot hårene, alltid være forsiktig, og ikke gjøre det for raskt eller hard. Bare ta din tid så skal det gå fint! :)

 

Håper dere har hatt en kjempe fin helg, og nyter søndagen! :)

 

Hjalp disse tipsene deg? 

 

XoXo

9 HEALTHY HAIR TIPS


God fredag, alle sammen! :) Siden dere ville ha mer om hår, skal jeg dele noen kjappe tips med dere.

 

 

♥.. Avslutt alltid en hårvask med kaldt vann. Hvis ikke kommer all fuktigheten du har tilført håret (balsam, hårkur) til å forsvinne når du bruker varme på det!

 

♥.. Helst aldri bruk hårstrikk, spessielt ikke med metall på. Det får håret ditt til å knekke. Bruk heller klemme når du skal sette det opp :)

 

♥ .. Du burde invistere i en naturbørste, eller en "tangeler" så du ikke bruker "vanlig" hår børste med metall spriker på, for de river håret ditt så og si, av. 

 
♥ .. Hvis du er bleiker håret ditt selv, og skal ta etterveksten, aldri ta bleiking på resten av håret, for det skader håret dobbelt så mye som første gangs bleiking!

 

♥ .. Hvis du vil fargen i håret skal vare lenger, prøv å aldri vask håret i veldig varmt vann! :)

 

♥ .. Hvis du vil bli kvitt splitte tupper, men ikke klippe deg, ta en tynn del av håret ditt, tvinn det rundt med fingeren, og klipp hva enn som stikker ut av det du tvinnet, for det er dødt, splittet hår. 

♥ .. Aldri gre gjennom håret, eller dra i det når det er vått. Heller ikke fillerist det med hånkle, da det er skadelig og gjør det "frizzy". :)

 

♥ .. Alltid bare ta balsam i 2/3 deler av håret, aldri ta opp i hårbunnen. Da blir det fort fett. Og vask det 2 ganger med shampoo for å få det helt rent! 

 

♥ .. Hvis du har shampoo og/eller balsam med proteiner i, må du ikke bruke det hver gang du vasker håret. Da får håret for mye protein å kan bli tørt og bustete. 

 

 

Fant du noen av tipsene nyttige? :) 

 

XoXo


Hygiene TIPS! Gjør du noen av disse feilene?


Hei søtinger! :) Ville bare dele noen kjappe tips med dere, som kanskje ikke alle tenker over, men som får konsekvenser for huden deres! :)

 

Viste du foreksempel at hvis du gnir deg i øynene når du er trøtt, trekker de med fingeren når du påfører sminke, eller gnir hardt når du tar av øyen sminken din om kvelden, at disse tingene er med å lager tidlige og mer markerte rynker rundt øynene?  

 Det er så mange små ting vi gjør i hverdagen som er med på å skade huden. Men er her hvertfall noen få ting som kan hjelpe!

 

Bruk bomull i stedenfor våtservietter når du fjerner sminke.  Bomull er mykt og forsiktig i forhold til serviettene, og du vil være glad for at du valgte det i "the long run"! ;)

 

Alltid bruk fuktighets krem, selv om du har "fet hud". Mange som har fet hud og kanskje acne, tenker at fuktighet gir mer kviser eller enda fetere hud. Men faktisk så får du mer kviser hvis ikke du bruker det, for da tror huden den må lage mer talg, og da mer kviser. Og når du blir eldre, vil huden takke deg for all fuktighet den har fått, da det forhindrer rynker! 

 

Aldri gni sminkefjerneren hardt rundt øynene, selv om du er trøtt (!). Jeg vet hvor lett det er å bare skyndte seg å fjerne sminken hardt og fort, når du er trøtt å bare vil sove. Men hvis du først er flink å tar av sminken, ødelegger det alt hvis du ikke gjør det ordentlig! For når du er hard rundt øynene, gir det tidligere rynker, og tar ofte ikke all sminken vekk uansett, som forhindrer hele hensikten din! :)

 

Når du vasker ansiktet, ta alltid kaldt vann etter varmt. For varmt vann åpner porene, og tar du ikke kaldt vann etter på, for å lukke de, går du rundt med åpne porer så bakteriene kommer lettere til!

 

Aldri plukk på øyenvippene dine! Nå vet jeg ikke om dette er så normalt, men jeg har hørt om, og sett venniner plukke sminken sin vekk når de sitter å kjeder seg eller lignende. Dette er veldig skadelig for øyenvippene, da du kan risikere å dra av 3-4 øyenvipper i samme sleng som du plukker maskara. Og det tar faktisk lang tid for de å gro ut, å noen ganger gror de ikke tilbake igjen! 

 

Aldri knepp på kvisene dine. Dette vet kanskje de fleste, men du skal helst aldri kneppe eller klemme de ut, selv om de er hvite, da dette kan etterlate dype arr.

 

Aldri sol deg med sminke. Heller ikke i solarium! Dette kan lage pigment flekker, aldrings flekker, og andre skader! Bruk heller ikke parfyme, dette gir samme konsekvenser.

 

Ikke tørk huden med håndkle. Dette er for hardt for huden, du kan "klappe" deg tørr med, eller bruke noe som er laget for å tørke hud. Dette gjelder hår også, aldri rist det med hånkle for å tørke!

 

Bytt ut maskara hver 3. mnd. Hvis den varer så lenge da! Du skal alltid bytte ut maskara'er når de begynner å bli tørre, hvis ikke kan du få øyenbettenelser eller andre infeksjoner. Bytt også ut svamper du har i dusjen, tannkost, sminke koster, og andre "intime" ting du har regelmessig! :)

 

Aldri bruk vanlig såpe i ansiktet, eller intimsoner. Dette tørker ut huden i ansiktet, og har ikke rett PH for intimsonene dine!

 

Aldri ta deodorant rett etter du har komt ut av dusjen. Ta den på etter du er blitt tør, så den gjør jobben sin best! :) Ta heller aldri deodorant på hvis du har svettet litt, da dette gir motsatt effekt og får deg til å lukte mer! 

 

Ikke ta på foundation, på u-vasket ansikt! Hvis du har sovnet med sminke på, ikke ta på sminke uten å rense ansiktet nøye! Dette blir som å male hvit farge oppå svarte flekker. Du får flekkete resultat, tørr hud og garantert et kviseutbrudd i nærmeste framtid! :)

 

Dette ble et langt innlegg, og kan sikkert skrive 20 tips til, men håper dette var nyttig! :)

 

Gjør du noen av disse hygiene feilene? 

Viste du om disse "reglene" fra før av? :)

 

XoXo


How to: Fyldigere lepper!


Hei verdens beste blogg lesere! :) Hvem drømmer vel ikke om større, fyldigere lipper? :) Vel, du trenger ikke løpe å ta restylane! Dette er selvfølgelig bare tips som varer for en kveld, men så kan du prøve deg ut! ;)

 

Okei, så du trenger et par redskaper:Før leppe-prossesen kan begynne, bør du alltid fjerne døde hudceller og tørr hud. Du kan enten bruke en lippe skrubb, eller så kan du pusse leppene forsiktig i sirkler med en tannbørste. Dette får blodet til å sirkulere å får med en gang leppene dine til å se større å friskere ut!

 

Så bør du ta på lip balm og la det tørke inn, før du concealer leppene dine for å få en base. 

 

Så tar du fram lipliner i en bitte litt mørkere farge en den du skal bruke, (nei, det er ikke bare bestemoren din som bruker lipliner!:) ) og følger leppene dine. 

Og jeg vil at du skal blende litt lipliner inn fra ytterkantene på leppene, slik at det blir litt mørkere der. 

Slik som dette:


(Litt rart illustrert, men håper dere skjønner.)

Det vil gi illusjonen av fyldigere lepper, fordi mørke farger gjør leppene mindre, og lyse gjør de større. Og siden liplineren er litt mørkere en den andre fargen du skal bruke, gir det illusjonen av at de er fyldigere! :)

 

Så tar hoved fargen du skal bruke, og blender det inn i leppene. 

Og for ekstra boost, ta alltid en lipgloss med mye skinn over, det reflekterer lyset å gjør de ekstra store. 

Og ikke glem highlighteren i V-formen over leppen din, og vips - du er bombshell klar for byen! ;)

 

Håper dere liker tipsene og har ei fantastisk helg videre!

Forresten så legger jeg ut Nicki Minaj sminkevideoen litt senere i dag, så følg med!! :)

 

XoXoKjapt maskara tips!


Dette er et tips for de som våkner opp, skal skyndte seg og finner ut at yndlings maskaraen de skal til ta på, begynner å bli litt tørr..

 

Bare ta forsiktig to dråper vann på maskara kosten, og ta kosten ned i beholderen og snurr litt rundt (ikke ta den opp og ned), så får maskaren få et nytt boost og du slipper korte vipper! ;)


Nesten samme trikset går hvis yndlings neglelakken din er litt tørket ut, da tar du bare en dråpe med neglelakks fjerner i flasken, og rister flasken. Da blir neglelakken tynet litt ut, og blir finere på! :)

 

Har du prøvd dette? :)

XoXo

Tørre lepper?


Hei nydligheter! :) Nå er det vinter tid på sitt fulleste, og da er det ekstra lett å få tørre lepper. Jeg har noen tips til deg hvis du vil unngå det! ;) 

 

 

Det er faktisk utrolig viktig å ikke slikke seg rundt leppene, spessielt hvis du er ute, og spessielt, spessielt hvis du er ute i kaldt vær og vind! Spytte tar ut all fuktigheten i leppene dine, og får de til å bli tørre å sprekke. Så hvis du ofte får tørre lepper uten å gjøre noe galt, kan det være dette som er grunnen, for mange gjør dette uten å vite om det selv. :)

 

 

Du kan bruke leppestift hvis den er av god kvalitet og du har fuktet lippene dine godt først, men du skal helst ikke bruke "stiv" leppestift på vinteren! :)

 

 

 

Det du skal gjøre, er å ta godt vare på leppene dine, med masse fuktighet og lip balm, du bør helst påføre hver kveld før du skal sove, og alltid når du er ute! :) Og så er det leppeskrubb, det bør du bruke 1 gang i uken på vinteren, kanskje 2 eller flere hvis du er utsatt. Det er for å fjerne døde hudceller og død hud, så leppene dine er freshe og klare for alt. ;)

 

 

Vil dere jeg skal legge ut min D.I.Y lip scrub? :)

Ønsker dere alle en fin vinter med myke lepper!! 

 

XoXo


 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@blogg.nohits