new in; victoria secret


Hei søtiser! ♥ Ville vise dere en gave jeg fikk av forloveden min, som jeg absolutt anbefaler alle jenter å ha/prøve;

Nemlig Victorias Secret's body mist! Jeg har lenge hatt lyst å prøve både "Love spell" og "Seduction", men har aldri fått meg til å bestille noen av de, da jeg ikke har klart å bestemme meg. Så denne pakken med 5 forskjellige, var helt perfekt for meg! Så langt syntes jeg alle er like deilige, og kunne aldri ha valgt bare 1. 

Ahh, er det bare meg som syntes VS har utrolig søtt design? 
Har du en favoritt duft?

XoXo ♥

#victoriasecret #bodymist #duft #design #VS #parfyme #søt #deilig #gave 

knust tann & dagens look


Heisann stjerner! ♥ Her er dagens look;

Tycks? Jeg hadde planlagt å lage en påske look til dere, meeeeen så tenkte jeg, hvem går egentlig rundt med påskekyllinger på øyenlokkene? Anyblog, de siste dagene har jeg vært opptatt med å ha djevelen i munnen min. Ja, nesten bokstavelig talt. Det begynte med at den nedre visdoms tannen min hadde for mye tannkjøtt "over seg" og etter noen dager med smerte måtte jeg realisere skrekken min - å gå til tannlegen. En hel dags venting og et røntgen bilde senere, hadde vi blitt enig om å bli kvitt tannen min allerede dagen etter. Det tok en time, og var helt smertefritt så jeg ble veldig lettet. Det varte ikke så lenge, da bedøvelsen gikk ut å det var så vondt at jeg måtte tvinge meg til å søvne i håp om at de smertestillende skulle begynne å virke. Dette var på Onsdag og først i dag begynner det å bli bedre! Fram til nå har jeg sett ut som en Jiggelypuff pga. hevelsen og har måttet ta smertestillende hver 4 time for å overleve (også på natten). Tannen ble ikke trukket, men delt opp i biter og skjært ut, å så ble jeg sydd, å derfor tror jeg det har gjort såpass vondt. MEN, nok klaging, for nå er jeg på bedringens vei!

Endelig kan jeg endelig spise påskegodteriet mitt, perfekt timing <3

Hvordan er deres påske?
Har du trekt/operert ut visdomstennene dine?

XoXo ♥

#påske #godteri #tannlege #skrekk #visdoms tann #trekking #vondt #smerte #helvete #paracette #look #makeup #sminke #påskeaften

DAGENS BILDER


Hei babes ♥ Da jeg ikke har noe produktivt-skjønnhets-relatert å blogge om i dag, legger jeg bare med noen bilder fra i dag + litt inspirerende ord fra weheartit. Håper alle har hatt en flott tirsdag!Tycks? Kommer tilbake sterkere i morgen ♥

XoXo

#hverdag #lunch #casuale #weheartit #positive #sunset #sea #view #fruit #frukt #goodvibes #picture #bilder

I'M ALIVE


Hei alle nydlige stjerner! ♥ Lenge siden jeg har postet nå, men er kjempe glad for å se at dere følger med! ♥ Som sagt er det mye som skjer for tiden (med langdistanse flytting, og alt som følger med det), og jeg vil ikke legge ut halv-engasjerte-innlegg. Da venter jeg heller til jeg har ordentlig tid!


Ville egentlig bare innom for å vise at jeg fortsatt lever, og at jeg skal blogge hver gang jeg får tid fremover! + her er et kjapt, super enkelt skjønnhets tips;
Ta øyenskygge-primer der du pleier å få "smile linjer", så slipper du de!

Hvordan er deres sommer? ♥

XoXo

Livet er fantastisk!


Hei søtiser! Beklager igjen for veldig dårlig oppdatering, men er så utrolig mye på som skjer for tiden, har jo hatt ferie, og nå har vi bestemt oss for å flytte så da er det masse styr! Håper dere har klart dere, å takk til alle som er innom hver dag, selv når jeg ikke skriver! ♥

Lover å legge ut del 3 på selvtillits serien i morgen, så følg med da!
Også skal jeg komme med masse tips å godbiter i framtiden.

XoXo ♥

FERIE


Hei søtiser! ♥ Beklager for dårlig oppdatering, men nå har vi begge her hjemme tatt ferie, og med nydelig vær blir internett fort glemt. Skal skjerpe meg, og imens kan dere få se noen bilder fra de siste dagene!


Nydelig himmel!


Den beste milkshaken jeg noensinne har smakt!


En super god & sunn iste.


Herlig vegansk mat!!Også stripet jeg håret for noen dager sidenHva syns du om bildene?
- Har dere en fin sommer så langt? ♥

XoXo 

Fått meg jobb!


Hei bloggiser!  ♥

Jeg var på jobb intervju i går, og i dag fikk jeg jobben! Det er en kjede som er store på hår, hud og sminke produkter! Noen som klarer å gjette hvilken butikk? Uansett, så tror jeg dette blir bra for bloggen, da jeg kommer mer i rutine, og kanskje kjøper masse nye produkter jeg kan rise/rose til dere! Hehe

 

 

Hva syns du om bildene?
- & hvor tror du jeg har fått jobb?

 

XoXo   ♥

INSPIRATION
Håper alle har hatt ei fin helg! :)

 

Tycks?  ♥

XoXo

GOD MORGEN


I dag sov jeg kjempe lenge, og nå har jeg hatt en god frokost, med en enda bedre te vesiden av! :) 

 

 

Ville bare minne dere på å følge med kl 20.00 i kveld, da den siste lip arten kommer ut! :) 

 

Skal du være med i den siste challengen? :)

Håper alle har en fin Søndag!

 

XoXo

SVAR PÅ SPØRSMÅL


Hei fininger! :) Her er svarene fra spørsmålsrunden! Jeg svarer ikke i video denne gangen, da det gikk mye i de samme spørsmålene. Men kanskje neste gang! :) Sjekk ut bloggene som har spurt!!

 

Ingrid

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynnte fordi jeg elsker sminke, å eksprimentere med det, og ville ha en plass å dele "looksene" mine. Og så føler jeg at jeg har mye kunnskap og tips å komme med, og vil hjelpe folk! :)

 

Hvilke blogger leser du og hvorfor? Jeg har lest mange blogger opp igjennom, men vil ikke si jeg leser noen fast lenger. Ida Wullf har vært en favoritt, fordi jeg liker at hun er orginal. Linnea sin blogg leste jeg lenge, fordi hun er hysterisk morsom, også er jeg innom sophieelise sin av og til, og kikker innom alle som er på venne listen min! :)

 

Hva liker du best å blogge om? <3 Jeg liker best å gi tips, og lage videoer! :) Men jeg liker egentlig alt jeg blogger om, syns det er kjempe gøy! 

 

 

Anna Lovise:

Noen sminketips? Jeg har mange, som jeg legger ut i innlegg! Men det aller viktigste er vel å alltid bruke rette farge på hud sminken! :)

Hva vil du oppnå med bloggen? Jeg vil vel egentlig bare være til hjelp og inspirasjon for de som trenger det! :)

 

Maiken

Hva synes du er viktig å ha med i en blogg? Jeg syns det er viktig å ha med bilder, gjerne i samme størrelse som bloggen og i god kvalitet. Også syns jeg det er viktig å være seg selv, å skrive om noe som du intresserer deg for, så det syns på bloggen! :)

 Lilli:

viktigste sminke ? For meg er det vanskelig å velge, men øyenbryns penn er en hverdags must for meg.

beste blogg?
Det vet jeg ærlig ikke, for jeg leser ikke så mange. Selv om det finnes mange flotte blogger!

verste?
Hmm.. Jeg tror ikke jeg vet om noen som er verst! :)

 
Else-lill:

Hva liker du minst med å blogge? Jeg tror det jeg liker minst, er å ha skrive sperre! Siden jeg syns at man må legge ut minst 1 innlegg hver dag.

Hvorfor blogger du?
Fordi jeg syns det er kjempe gøy, og jeg liker tilbakemeldingene! :) 

Hva liker du å gjøre åp fritiden?
På fritiden er jeg med familie, venner og forloveden. Liker å ta bilder, male, lage mat, osv.

Hva slags førsteinntrykk må du få av en blogg for at du skal gidde å lese den?
Det viktigste er vel at det er en ryddig blogg, med klare innlegg. Og så må det jo være godt innhold, og gjerne masse bilder! 

Hva må en blogg ha for at du skal bli fast leser av den?
Det kommer an på hva bloggen er om. Så lenge folk er åpne på bloggen, og er seg selv, så er det stor sjangse for at jeg fortsetter å lese. :)


 

 

Jeanett:

Hvor lærte du alt om sminke ? Jeg er 50% selvlært, da jeg har eksprimentert masse med sminke selv, og 50% har jeg lært fra youtube. Jeg begynnte å intressere meg ordentlig for sminke i 2009, da jeg kom over Michelle Phan på youtube. Da kunne jeg ingenting om det, og etter det har jeg bare researchet masse, og lært meg alt jeg kan i dag! :)

 

Jannicke:

hvor får du inspirasjon til hvordan du sminker deg?  Det vet jeg faktisk ikke helt, tror det kommer av fine bilder og farger! :)

 

 Odalin:

favoritt: 

farge
Jeg elsker alle farger, men tror blå toner og rosa toner er mine favoritter! :)

sminke
120 palletten min!

klær
Jeg handler mest på nettet, men liker også bikbok, gina tricot & H&M! :)

mat
Fajitas og salat!

parfyme
Akkurat nå elsker jeg Paco Rabanne - Lady million. Men min første kjærlighet, som alltid vil ha en plass i hjertet mitt er Britney Spears - Circus! :)
Caroline:

Ossen sminke anbefaler du ? Det er vanskelig å svare på, for jeg liker forskjellig fra mange forskjellige merker. Men en ting jeg kan anbefale på det sterkeste, er 120 og 188 paletter. De finnes over alt på nettet, jeg kjøpte en for en billig penge, og de har super kvalitet og gode pingmenter + at de varer leeeenge! :)

 

Nora:

kunne du gtt uten sminke en dag? Ja, så klart, det gjør jeg også ofte! :)

 

Krizz:

Kan du anbefale noen rimelige sminkemerker som finnes i kjedebutikker? :) Ja, jeg bruker masse fra H&M, viva la diva og E.L.F. Elf er jo på nettet, men det er super billig og god kvalitet. Noe av det de har er ikke alltid like bra, men det gjelder å teste ut (siden det uansett er så billig) også holde seg til favorittene! H&M sine diplinere, øyenbryns penner og eyelinere elsker jeg. Noen av øyenskyggene deres er også godt pingmentert. Og et + er at ingen av disse tester på dyr!:)
Natalia:

Hei, her er noen sporsmal!

Hvor gammel er du?
Jeg er 20 år! :)

Hva heter du?
Det vil jeg helst ikke dele på bloggen!

Har du dyr?
Ja, jeg har en husky valp på snart 2 år, og en pusekatt på 2 og et halvt! :)

Hva syns du om cheerleading?
Jeg syns det virker kjempe gøy!

Hvor bor du?
Oslo!

Liker du deg der du bor?
Det gjør jeg.

Har dere sol der du bor
Ja, en del!

Hva sminke bruker du til hverdags?
Det varierer veldig, men fast er det øyenbrynspenn, foundation, pudder, dipliner og maskara! :)

Kan du ha sminke video?
Ja, jeg holder på å redigere en ny en nå, og har allerede flere under "tutorials" katogorien på siden! ;)

Hva ser du til venstre for deg no?
Vindu

Hva ser du til hoyre for deg no?
En pute

Kan du si noe du liker med deg selv?
Øynene mine! :)

Kan du si noe du missliker med deg selv?
Blir aldri fornøyd med håret mitt! 

Liker du Justin bieber<3<3<3 eller 1D?
Har ikke noe i mot de, men er heller ingen fan! :)

Her var noen spm fra meg ;) :D Fiin blogg!


 

Christiane:

Kan du legge ut en sminkevideo om hvordan man legger skygge? Det har jeg allerede gjort HER, HER, HER og HER. Og flere kommer!! :)

 

Veronica:

kjempe fine bilder :-D hvor redigerer du videoene dine? Redigerer de på Imovie! :)

har du mac eller pc? Jeg har pc, men forloveden min har mac som jeg låner til å redigere filmene! 

hvor får du all informasjonen om det du legger ut fra? Det er slik som jeg har plukket opp/lært/funnet ut av! :)

 

Tonje:

Hvor mye tid bruker du på å sminke deg hver dag? :) Varierer veldig! Kan bruke 5 minutter, kan bruke 2 timer! :) 


 

Camilla:

Er det noen dager du ikke gidder å sminke deg? Ja, mange av de, og jeg er veldig komfortabel uten sminke også! :)


Mari:

Hva er din inspirasjon, generelt? Kommer av fine farger generelt :) Fra bilder og livet!

Favoritt sminkemerke?
Hmm, det er vanskelig.. Jeg tror ingen sminkemerker "har alt", så jeg velger liksom bare det jeg liker best fra alle, og blander det! :)

 

Tone:

Synes det hadde vært stilig om du laget et "Hva har jeg i sminke mappa mi- innlegg" :) Ja, det kan jeg jo gjøre!! :)

Favoritt sminke?
Min favoritt sminke ting, må være øyenskygger! :)

Det var alt for denne gangen! Hvis dere lurer på hvorfor jeg har fjernet noen av spørsmålene deres, er det fordi noen andre allerede spurte om det samme, så da svarte jeg på det opp forbi! 

Håper alle har en fantastisk påske!! :) 

 

Fikk du svar på det du lurte på? ;)


XoXo


HVA JEG HAR I FEST VESKA MI


Hei nydligheter! :) Hva burde man ha med seg i veska på fest? Tenkte å gi dere noen tips, eller vise dere hva jeg pleier å ha med! ;)

 For det første, syns jeg alle burde ha meg seg noe for ånden.. Er det bare jeg som hater "fylle" ånde? :)

 

Og så pleier jeg å ha med den "viktigste" sminken.

Pudder for bildenes skyld, concealer for en pleier å bli litt rød når en drikker, lipgloss trenger jeg vel ikke forklare, og eyeliner fordi når en danser har eyeliner en tendens til å renne! :)

 

En liten parfyme flaske, liker jeg å ha med. Hva kan jeg si, jeg liker god lukt! Og denne lille pungen, kan du jo ha de viktigste sminke produktene i også, så de slipper å bli borte i veska! :)

 


Dette bildet ble veldig rart, men hvis du har med en litt større veske, og skal være ute hele natten, kan det være lurt å ha med flate sko, gjerne ballerina sko. Jeg skal love deg at du blir glad for det på veien hjem! ;)

 


Og hvis du liker å ha med mobilen din, anbefaler jeg å bestille deg eller kjøpe deg et beskyttelse cover, i tilfelle du skulle miste den i gulvet eller lignende.

 

Gjerne finn et som har kortholder også, så kan du ha bank kortet ditt i for når du skal på byen! :)

Jeg syns forresten ingen skal ha kontanter på seg, bare i tilfelle du skulle glemme eller miste vesken en plass!

 

Pleier du å ha noe av dette i din fest veske? :)

God helg alle søte! 

 

XoXo

BLITT BRUNETTE


Hei verdens beste! :love: 


Jeg har farget håret mitt, og nå blitt brunette. Jeg har hatt de fleste farger på håret, og etter 2 år som platina blond, var det på tide med en forandring! :) Jeg har alltid gått fram og tilbake mellom blondt og mørkt, og har alltid følt blondt var mer "meg", men føler jeg kommer til å være brunette en god stund nå. Har aldri vært brunette på sommeren før, så skal bli deilig! 

 

(Beklager for dårlig kvalitet, bedre bilde kommer senere ;))

 

Som dere ser på bildet, var håret mitt ganske sliten av bleikingen! :) Jeg synes at brunfargen ble litt for lys, så kommer nok til å gå mørkere når det begynner å falme etter noen vask! Ellers ble jeg veldig fornøyd, og føler meg mye freshere nå! :)

 

Hva syns du?

Er du brunette eller blondine, og hva liker du best? :)

 

XoXo

JUST GIRLY THINGS


 

Tycks? :)

 

XoXo

Video i dag!


Hei kjære lesere! :) Jeg ville bare si til dere at jeg kommer til å legge mer personlige innlegg på bloggen når jeg får batteriet som jeg har bestillt til Canon'en min i posten. Det er pga. at jeg ikke har hatt tilgang til et godt nok kamera, at jeg ikke har laget noen slike innlegg her! :)

 

Også kommer jeg til å lage video litt senere i dag, som jeg kommer til å redigere å legge ut i løpet av Lørdag! Så følg med hvis du var en av de som ville se looken! :)

Det blir en av disse to! ;)

 

Hvilken tror du jeg skal lage tutorial på? 

XoXo

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@blogg.nohits