FJORTISTRENDEN #2


Hei kjære nydligheter! ♥ I dag vil jeg ha meningen deres om den store fjortistrenden nr 2, nemlig for mye maskara. Også kjent som "spider lashes", og faktisk veldig trendy til sine tider. Høsten 2011 var det den største trenden. 

 

Personlig liker jeg det, hvis ikke det er for klumpete. Vad tycks?


XoXo ♥

FJORTISTRENDEN #1


Hei nydlige følgere! ♥

Dette er et tema jeg vil høre deres mening om - nemlig nude lips!

Jeg snakker ikke bra-utført-nudlips, men mer den som alle fjortiser pleier å ta, å bare klasje på concealer eller brunkrem på leppene. Og kanskje ta lipgloss over. Jeg bare lurer på, hva syns dere om det? Var/er dere en av "brunkrem-lepper" synderene? 


XoXo ♥

Hvor mye sminke er for mye?


Hei søtiser! ♥ Som dere vet, er naturlige jenter penest. Eller er de det? Jeg tror nok hvor en du leser om sminke, om det er i jenteblader eller andre steder, så skriver de alltid at "less is more". Men hva med de jentene som liker mye sminke? De blir ofte dømt, at de er dumme, tøsete eller bimboer. Til og med i proffesjonelle miljøer!Jeg personlig elsker masse sminke, som dere sikkert har sett. Jeg elsker farger å tunge øyenvipper. Men det er ikke for å gjemme meg bak en maske, som kanskje mange tror, det er mer for å vise hvem jeg er. For farger gjør meg glad! Jeg har aldri noen regler på morgenen, jeg står opp å sminker meg som jeg føler meg. Men jeg kan også gå uten sminke, eller med et strøk maskara uten problem. Jeg har ofte fått stygge blikk når jeg har gått med blå øyenskygge, spessielt når håret mitt var blondt. 

Men så kom jeg over noe som sto på Isadora, som jeg elsket; det sto at "oversminket" har mye med hvem du er som person, å at det varierer fra mennesket til mennesket, på hvor hard look du klarer å bære. "Du bør aldri sminke deg mer en personligheten din tåler". Jeg ble overrasket, men er helt enig! Mange viser personligheten sin gjennom mote å klær, så hvorfor ikke i sminke? 


Vi er jo alle forskjellige, å burde sminke oss deretter!

Hva syns du? Er du en som kikker stygt på de "oversminkede"? ♥

XoXo

Oh My GOSH - Dyretestet


Jeg tenkte nå å skrive om noe som ikke så mange orker å tenke på - nemlig hvilken sminke som er testet på dyr. Skjønner faktisk at mange ikke velger deretter, da det er et ork, å nesten alt det "normale" er testet på dyr.

Men nå som det ikke lenger er lov å få dyretestet sminke inn i Norge, så kan man se at det gjør forskjell å bry seg! Jeg kom på å skrive dette da jeg fikk en lipgloss av sjefen min som de skal slutte å selge. Den var fra merket Gosh, å da slo det meg at jeg aldri har sjekket om de tester på dyr eller ikke, for jeg har aldri brukt Gosh før. De tester ikke på dyr! Å da ble jeg utrolig glad, for jeg har oppdaget at produktene deres har veldig god kvalitet, og er på samme prisklasse som de "vanlige" merkene, som Max Factor, Maybelline osv. Jeg skal skrive en anmeldelse om en av foundationene deres + lipglossen senere, for de er nye favoritter.

 Her er noen av merkene som tester på dyr;& her er noen av de som ikke tester på dyr;Vil dere se flere av produktene som er/ikke er testet på dyr, kan dere trykke HER! Det går også an å laste ned en app!

Bruker DU dyretestede produkter?
I så fall, hvorfor/hvorfor ikke?

XoXo ♥ 

 

Musikk Video med mening


Etter innlegget mitt i går på pels & skinn, fant jeg denne sangen av en Norsk artist som jeg syns er utrolig bra. Dette var anderledes og meningsfylt, jeg elsket både sangen og videoen,  å syns at alle burde se å tenke seg om!! ♥

 


XoXo ♥

Skinn & Pels


Det er ikke sjeldent jeg kommer over bloggere som skriver om sin canada goose, sine uggs eller den nye skinn lommeboken. Da følger det også med en haug av kommentarer om hvor fint det er. Jeg blir alltid lei meg av å se hvor lite folk faktisk bryr seg om hva det er laget av. Hva er greia med å betale 7000 kr for et dødt dyr, eller flere? Eller gå rundt med ekte skinn, som er laget av torturerte indiske kuer, bare for å ha den inner lappen, med merket på, når de du går forbi faktisk ikke engang kan se om det er ekte skinn.Det er så utrolig tragisk at folk mister medfølelsen sin så unge her i landet, spessielt når Norge er et så rikt land, med full skolegang og ingen mangel på kunnskap. Alle vet jo i dag, hvordan pelsen blir laget. Alikevell maser de på foreldrene sine til de får ei jakke som er fylt av gås, med revepels på hetten, hva skal pels på hetten å gjør uansett?! Det gir ingen varme. Det gir ingen funksjoner. Og om du går rundt med full-pels-jakke, er det "å være varm" heller ingen unnskyldning. Vi er i 2013! Vi TRENGER ikke pelsen til dyrene lenger. Heller ikke skinnet de sitt. Det er greit å syns pels er fint. Dyrepels er nydelig, men det er nydelig på dyret som eier den.Kunne du tenkt deg å gått med pelsen til hunden din? Eller om du har en fugl, ville du ha plukket fjærene av den levende for å så putte det inn i ei jakke? Eller kanskje du ville brukt skinnet til katten din som hansker. Nei, det tror jeg ikke.. Så tenk dere to ganger om før dere betaler for å gå rundt å se ut som en huleboer. Alle dyr har en sjel, alle dyr føler smerte å sorg. Kuene og revene de bruker som masseproduksjon er ikke forskjellig fra dine egne kjæledyr.

 

Er du en dyrevenn, eller en moteslave? 

XoXo ♥

JUSTIN BIEBER - DATERAPE


Hei ladies & germs! ;)   Jeg pleier ikke å skrive mine meninger på bloggen, i og med at det er en skjønnhets blogg. Men når jeg hørte denne sangen, så bare måtte jeg få det ut der. Justin Bieber er jo hovedsakelig en stjerne for barn og oppover. Jeg vet det finnes mange jenter der ute som ikke har kommet til tenårene engang, som hadde død for Justin. Så når jeg hører at han er med på en slik sang som dette, så blir jeg sinnsykt provosert! Sangen snakker for seg selv, å handler bare om sex. Å jeg syns ikke at det er rett, at en som har en fanbase av 10-14 år gamle jenter over hele verden, skal være med i samme sang der noen sier "She pop the pussy for me" eller "Bands a make her dance, molly make her lose them underwear" - Det er jo faktisk helt sinnsykt.

 

 

Molly er et nytt type dop, som brukes til blandt annet daterape. Det er 10x sterkere en extacy, og har allerede i år hatt over 60 overdoser i USA. Alle i musikk industrien driver nå å reklamerer for det. Og at JB, som er en utrolig stor rollemodell, og et stort ikon for yngre over hele verden, og allerede har fått tusenvis av jenter til å kutte seg fordi han røykte hasj (?), skal være med i en sang som går slik, er absolutt for drøyt. Bare med denne ene sangen påvirker han fansene sine til å ha sex (helst med rike rappere som ikke kan grammatikk), bruke narkotika og feste. Og ikke minst, påvirker han selvfølelsen deres, siden de også synger om silikonpupper, stripping og modeller. Dette er nok bare begynnelsen for Justin Biebers "transformasjon" til "voksen artist", å han kommer nok ikke til å ofre en tanke for sine yngre fans. Og siden han har brukt 3 år på å bygge seg opp som en troverdig stjerne, kommer nok foreldre verden over til å fortsette å kjøpe dette til barna sine, uten å ofre det en tanke. 

 

 

 

Hør på teksten, og fortell meg at ikke dette høres helt feil ut!?

 

XoXo


Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@blogg.nohits