DAGENS LOOK


Hei søtiser! ♥ Ble litt lite blogging igjen, men nå holder alt annet i livet mitt å falle på plass, så da blir det fulltidsblogging igjen, uten unnskyldninger. Her er i allefall min sminke i dag;


Blitsen har vasket ut fargene, men dere får en ide av hvordan det ser ut.


& neglene mine i dag!
I kveld skal jeg og forloveden på kino og se "Don Jon", og i morgen har jeg bursdag! Woop! Så dette blir nok ei superkoselig helg.

Hva skal du i helgen?
XoXo ♥

6 HÅRTIPS


Hei skjønnheter! ♥ I dag tenkte jeg å komme med noen stylings tips, fokusert rundt hårføneren. Som alle vet, er det veldig skadelig å "brenne" håret, så husk å alltid bruk varmebeskyttende.

♦ Hvis du vil unngå frizz, prøv å bare føn håret oppenfra og ned. Da "tvinger" du de små hårene ned. Tar litt lenger tid, men er verdt det!

♦ Hvis du går for en straitgh look, bør du føne håret i seksjoner, mens du grer det. Da slipper du å stritte det etterpå, om du pleier det.

♦ Hvis du vil lage krøller eller fall uten krølltang, kan du vente til håret har tørket litt, også klemme litt gele opp over med hånden i håret, før du føner det. (Funker ikke hvis du har naturlig stritt hår) Husk å ikke gre det, da det retter ut krøllene igjen!

♦ Har du lyst på mer volum - Føn håret ditt opp ned!

♦ Husk å alltid passe på at det er helt tørt - i bakhodet, inni mellom alt håret også. For går du ut med litt dampet hår, kommer det fort frizz og uønskede babyhår!

♦ Hvis du har pannelugg, burde du føne den for seg selv mens du har en rundt hårbørste rundt den - Slik får den mer liv.


XoXo ♥

FJORTISTRENDEN #2


Hei kjære nydligheter! ♥ I dag vil jeg ha meningen deres om den store fjortistrenden nr 2, nemlig for mye maskara. Også kjent som "spider lashes", og faktisk veldig trendy til sine tider. Høsten 2011 var det den største trenden. 

 

Personlig liker jeg det, hvis ikke det er for klumpete. Vad tycks?


XoXo ♥

FJORTISTRENDEN #1


Hei nydlige følgere! ♥

Dette er et tema jeg vil høre deres mening om - nemlig nude lips!

Jeg snakker ikke bra-utført-nudlips, men mer den som alle fjortiser pleier å ta, å bare klasje på concealer eller brunkrem på leppene. Og kanskje ta lipgloss over. Jeg bare lurer på, hva syns dere om det? Var/er dere en av "brunkrem-lepper" synderene? 


XoXo ♥

HVORDAN Å IKKE SE UT SOM EI HORE FRA 80'TALLET


Hei søtiser! ♥ Hvis dere lurer på hva som er greia med tittelen, så er det rett å slett.. hvordan å se bra ut med blå øyenskygge! Ja, det går ann. En trenger absolutt ikke se ut som dette;
Blå øyenskygge er vel klassisk for et eksempel på sminke som har gått galt. Men gjør du det rett, kan det bli veldig sexy! Så jeg har samlet noen tips du kan prøve hvis du tørr..

Bruk forskjellige nyanser av blå. Hvis du klasjer på en blå farge over hele øyenlokket, blir det veldig flatt og fort stygt. Hvis du derimot blender (husk å blende godt!) flere nyanser, blir det dimensjon og liv, å mye, mye finere med en gang! Se forskjellen;Aldri ta fargen over globalen. Dette sier seg vel selv, men ikke dra øyenskyggen langt opp til brynet. Highlight heller med en svak, lys farge over.

 

Ikke ha farge på leppene. Da blir det fort en klovnelook! Gå for nudelips.Ikke ta på deg noe rosa. Pass på hvilket antrekk du har på deg. Prøv å gå med nøytrale farger så du ikke blir en 80'talls regnbue.

Og til slutt; bruk svart, grå eller brun i globalen for å "stoppe" det blået, slik at det ikke blir for voldsomt. Som dette;


Håper det hjelper dere der ute som vil prøve! ♥

Her er min blåe sminke i dag;

Hva syns du om tipsene?
Har du noen gang gått med blå skygge?

XoXo

EXTREME MAKEOVER


Hei alle søte! ♥ Sminke er magisk. Så jeg ville bare dele noen bilder med dere, av folk som virkelig ser anderledes ut med sminke. 

Gjør sminke stor forskjell for deg?

XoXo ♥

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@hotmail.comhits