DIY; FACE SCRUB


Hei nydligheter! ♥ Hvis du bruker hudprodukter, om det er fuktighetskrem, rensekrem, eller spessiele kremer for acne, så trenger huden å bli kvitt alle de gamle hudcellene for at kremene skal fungere på sitt beste. Samme gjelder med sminke, hvis du har opplevd at foundationen din kaker seg, eller blir flekkete, er det nok fordi ansiktet ditt ikke er helt rent. Du skal egentlig eksfoliere huden vertfall 1 gang i uken! Så her er en kjempe enkel DIY, så du kan gjøre det med naturlige ingredienser! ♥Du trenger;

♦ 1/8 Kopp med brunt sukker
♦ 1 Spiseskjee honning
♦ 1 Spiseskjee med naturell youghurtBland alt sammen godt  i en bolle, og masser forsiktig inn i huden i 1-2 minutter. Så renser du det godt av med varmt vann (Bruk forresten aldri for varmt vann når du renser huden, da blir den tørr!) & med de enkle stegene, har du et helt rent ansikt, klar for å suge til seg kremer slik det skal!


XoXo ♥

Metallisk Look


Hei søtinger! ♥

Tycks? ♥

XoXo

Nailspo


Hei vakre stjerner! ♥ Å ha en fin farge på neglene, kan virkelig gjøre noe med humøret. Så her er litt inspo!


Hvilken likte du best?
- Pleier du å lage nail art?

XoXo ♥ 

Svar på spørsmålsrunden


Hei nydligheter! ♥ Håper alle har en fantastisk start på uken! Jeg skulle egentlig svare på runden med video, men nå har jeg ventet 1 uke, og kameraet som jeg skulle bruke har enda ikke kommet tilbake fra reparasjon. Så da får dere heller få en video om noe annet - når det kommer tilbake! 

hva gjør du på fritiden? Da er jeg som oftest rundt de jeg er glad i, + maler, leser, trener, går ut i helgene, osv.

hvor har du lært om all sminkingen osv :)? Det har jeg lært av meg selv, prøvd nye ting å funnet ut hva som funker, å hva som ikke funker! Youtube har også hjulpet meg mye.

hva jobber du som? Akkurat nå leter jeg etter den perfekte jobben.Hvilken hårfarge har du? Naturlig så er jeg mørke blond, men akkurat nå har jeg en blanding av lyse brunt/mørke brunt.

favoritt dyr? Jeg har vel ikke noe favoritt, elsker alle dyr! :)

har du vært i kongsberg før? Hvis jeg har det, så husker jeg det iallefall ikke.

liker du og sykle eller gå? Jeg elsker begge deler, men jeg sykler nok mest!

hva er dine 3 største talenter? Jeg vet ikke om jeg ville kalt det talenter, men jeg er jo flink med sminke. Ellers har jeg hørt at jeg er veldig flink til å lage mat! Også veldig kreativ, å derfor flink til å skrive.

viss du skulle beskrive stilen din med 3 ord, hva ville de vert? Spontan, fargerik & .. vågal kanskje?

hvilken skuespiller og skuespillerinne synes du er penest? For 10 år siden hadde jeg nok sagt Johnny Depp som den peneste skuespilleren, men nå er det helt ærlig ikke noen jeg syns er noe spessielt. Mila Kunis må nok bli den peneste skuespillerinnen! Syns hun har et utrolig spessielt utseende.Hvilken musikk liker du? 3 favorittsanger akuratt nå? Jeg liker all musikk, så har veldig blandet musikk smak. Mine topp 3 akkurat nå, er nok disse;

  

Hvordan føles det å være toppblogger?? Jeg ville ikke kalt meg en toppblogger, men når jeg er på topp 200 listen er det veldig gøy! :)

Er sminke din hobby eller din lidenskap?? Definitivt min lidenskap!

tar du "oppdrag"? isåfall hvor mye koster det? til f.eks juleball o.l :) Jeg gjør egentlig ikke det, men har veldig lyst å begynne med frilans, så det er definitivt noe jeg tenker på! Hvis jeg hadde vært i nærheten av deg når du skulle på juleball eller lignende, hadde jeg så klart gjort det for gøy! :) Hvor mye jeg skulle tatt for det, har jeg ikke peiling på!

jeg har ikke sminket meg tidligere, men har tenkt å starte med det. jeg vil gjerne begynne litt i det små, med naturlig utseende sminke som ikke er helt over the top, om du skjønner; kunne du gitt et tips på hvordan man kan starte, for nybegynnere? tusen takk :) Så spennende! Da vil jeg anbefale å kjøpe deg en god maskara, kanskje i brunt så det ikke blir så hardt. Også en nøytral øyenskygge palett med brunlige toner, så du kan lage naturlige looks med definasjon, og noen gode øyenskygge koster! Jeg ville absolutt ikke sagt du skulle ha brukt noe slags foundation, men hvis du føler du trenger dekke så syns jeg du burde bruke mineral pudder, så huden din får puste. Det viktigste med pudder er at det er rett hudtone, det skal du kunne få hjelp med der du kjøper det, men hvis ikke kan du prøve å se hvilken som passer best med halsen din! Eyeslipsface.no syns jeg er en god side for nybegynnere (ikke sponset, btw), fordi det er kjempe billig, så du kan kjøpe ting du kan eksprimentere med uten at det koster hele lommeboken! Masse lykke til! <3Har du kjæledyr ?:) Ja, jeg har en hund på 2 år, & en kattepus på 2 og et halvt. Begge er hanner! Kommer nok til å ha minst 10 kjæledyr til om noen år når jeg har hus med stor hage! :)

Hvordan lærte du så mye om sminke ? Det har jeg svart på oppforbi, og det er av meg selv! :)

Favoritt sminkeprodukt? Hmm, det var vanskelig. Det må bli 188 paletten min, med alle regnbuens farger i øyenskygger! 

Dårligste sminkeproduktet du har brukt? Det må bli H&M'sitt solpudder, syns det ble veldig fort "kakete", og det lot ikke huden puste i det hele tatt.

Hvor gammel er du? Jeg er 20 år gammel, blir 21 i Oktober! :)

Hva fikk deg i inspirasjon til å starte en sminkeblogg? Jeg ville dele triksene mine, så jeg kanskje kunne hjelpe jenter der ute med å føle seg bedre! Å da mener jeg ikke at en må være "pen" eller bruke masse sminke for å føle seg bra, men jeg ville dele mitt syn på sminke, jeg føler sminke er en kunst som folk burde leke med, å vise personligheten sin gjennom, og med det kanskje bryte litt ut av skjellet sitt! :)Fikk du svar på det du lurte på? ♥

XoXo

Helsetips; 6% fett!


Hei søtiser! ♥ Som dere kanskje har fått med dere, så er jeg vegetarianer. Det betyr at jeg har funnet mange andre alternativer til grill mat. En av favorittene er en utrolig god burger laget av div. bønner og andre gode ting, og den smaker 100% som en Mcdonalds kylling burger! Det store plusset er jo at du absolutt ikke trenger å være veggis for å prøve andre ting, og dette er et sunt valg fra en vanlig burger!


Bare 6 prosent fett!
Ser akkurat ut som en vanlig burger, men er myyye sunnere!

Har du prøvd andre alternativer til kjøtt? ♥

XoXo

Bli sommerfin på 1 TIME!


Hei vakre stjerner! ♥ Har du noen gang sittet i joggebuksa forann tv'en, du har ingen planer om å gå ut, også får du en tlf om at det skjer noe gøy om en times tid? Her kommer en guide på å bli klar for stranden/grill party etc. kjapt! 

Begynn med å hoppe i dusjen. Tid; 10 min.

Sleng deg i dusjen, skum inn håret med shampoo, skyll det ut igjen å ta en god hårkur i halve håret. Mens den virker skrubber du hele kroppen med en god skrubb. (Du kan lage din egen, hvis du ikke har. Bland en god såpe med sukker eller salt!) Så barberer du der det trengs, skylder ut hårkureren med kaldt vann (hvis du skylder hele kroppen med kaldt, får du en opp kvikker!) og hopper ut igjen.

Smør deg inn. Tid; 5 min. 

Når du kommer ut av dusjen, er hele kroppen mykere, og porene dine er åpne. Skyld ansiktet med kaldt vann, og ta på en god fuktighetskrem. Så smører du hele kroppen inn med yndlings bodylotionen din, og skrubber død hud vekk fra hælene dine med en fotfil!Fiks neglene dine & tørk håret. Tid; 20 min.

Det er ikke fint med neglelakk som har gått halveis vekk. Fjern neglelakken på tærne og hendene, skyld så med kaldt vann og tørk. Ta på favoritt fargen din, og la alt tørket mens du føner håret ditt. Hvis du liker det stritt, kan du føne det stritt, så du slipper å bruke tid på det etterpå. Hvis du liker fall, kan du bare rufse i det med en god gele, å la det luft tørke! 

Fresh-sminke. Tid; 10 min.

Ta noen strøk med vann fast maskara, & smør deg inn med en BB-cream hvis du føler du trenger det. Ta litt blush eller bronzer i kinnene for farge! Smør leppene inn med en god leppomade, og det er alt du trenger for en sommer fresh look!

 The last touch. Tid; 15 min.

Hopp inn i en sommer kjole, eller en fin shorts. Det fineste med sommeren er at du slipper å overtenke med 6 forskjellige plagg! Smør deg inn med solkrem, finn fram vesken din å putt solbrillene på, og du er klar til å gå! Likte du denne sommer-guiden? ♥

XoXo

Dagens Look


Hei søtiser! ♥ Nå skal jeg snart ut å løpe, men her er dagens look;

Vet ikke om dere ser det så godt, men jeg testet ut den blålige diplineren fra Gina! Har den som et tynt lag oppå den svarte diplineren. Den svei utrolig mye med en gang jeg påførte den, men det sluttet etter hvert. Nå gjennstår det bare å se om den varer lenge! 

Håper alle får en fin dag! ♥

Hva syns du om dagens look?

XoXo

Spis deg vakker (Billigere enn en pose chips)


Hei beste lesere! ♥ Som dere vet - så kommer skjønnhet innenfra! Når det er sagt, så er du også hva du spiser. Usunnhet handler som oftest mer om latskap en penger, for en trenger ikke å være rik for å spise sunt! Faktisk så er det meste på denne listen billigere enn en pose chips. 

♠ Jordbær. Ikke bare er det fult av vitaminer som er bra for helsen din, men jorbær sinker aldringsprossesen, og kan gi deg hvitere tenner. + at det er utrolig godt i sommer solen!

Agurk er full av vann, så den gir deg finere hud, hår og sterke negler. I tillegg er det bra for øynene, både for synet og mørke ringer. Det finnes også utallige måter å bruke agurk til hud og hårpleie så det er virkelig vinn-vinn. Agurk er supergodt med dip!Avokado er en av de beste! Ikke bare er det super godt, men det er også bra for håret (jeg har tidligere vist hvordan du kan lager hårmaske av det), neglene, huden, og den motvirker rynker og "fine linjer". Kjøp deg en, del den i to, å ta den ene delen i håret mens du spiser den andre.

Blåbær er perfekt for deg som vil ha fin hud. Ikke bare motvirker det kviser, men det gir huden glød, holder den ung og motvirker hevelse! Godt hvis du er en morgenfugl. Prøv å ha det vesiden av frokosten, eller blend det til en smoothie!

Gulrot er full av betakaroten, som hjelper deg å få å holde på brunfargen! 2 gulroter om dagen tilsvarer faktisk en tablett med betakaroten. De er gode rå med dip, men også kokte med poteter! 


Et annet tips er å prøve å alltid kjøpe frukt & grønt på økologiske steder og ikke på vanlige matvare butikker, da de ofte er sprøytet med masse kjemikalier. ♥

Spiser du mye sunt? 

XoXo

Looks - Hvilken liker du best?


Hei søtiser! ♥ Nå er det snart helg, så her kommer bilder av noen av looksene jeg har postet på bloggen. Håper dere finner litt inspirasjon i de!Hvilken liker du best? ♥

Husk spørsmålsrunden HER!

XoXo

Dagens Innkjøp!


Hei stjerner! ♥ Vil dele dagens små kjøp med dere. Jeg har egentlig ikke fått testet ut Gina Tricot sin sminke linje så mye, har vel egentlig ikke tenkt så mye over at de har sminke også. Men de tester ikke på dyr! Så da må det prøves! Regner ikke med så god kvalitet, men det kan jo være det overrasker. 

Husk forresten spørsmålsrunden min HER, hvis du lurer på noe!


Kjøpte dette statement smykke også, elsket det!


Dette var en glitter stick for ansikt & kropp, men ikke øynene. Den luktet skikkelig god vanilje, men ga ikke like fokusert glitter som jeg trodde den skulle. Det virket som glittere holdt godt i vertfall!


Slik så det ut på huden. Får aldri nok glitter! ♥


Har hatt lyst på akkurat denne grønnfargen lenge, så ble glad når jeg så at de hadde akkurat den! Dette er nr. 93 - Line Up.


Elsket, elsket denne fargen! Det er nr. 08 - Pink Fever, og den var en kald rosatone, akkurat slik jeg liker de!


Dette er egentlig en eyeliner, nr 08 - Bright Rose, men jeg kommer nok til å bruke den som en lipliner!


Her er en tester, leppestiften er streken, og hjertet er eyelineren, haha! 


Og til slutt, kjøpte jeg denne lille, søte diplineren i 15 - Petrol. Syns fargen var helt nydelig!Hva syns du?
Har du prøvd noe i sminkelinjen til Gina Tricot?

XoXo ♥ 

Would You Rather.. #3


Hei nydligheter! ♥ Først å fremst vil jeg bare takke for alle de fine tilbakemeldingene dere gir meg, dere er så gode. ♥ Og så er det på tide å velge..

Ville du gått med slik øyenskygge, eller disse øyenvippene en hel dag? (I offentlighet)

XoXo

Hvor mye sminke er for mye?


Hei søtiser! ♥ Som dere vet, er naturlige jenter penest. Eller er de det? Jeg tror nok hvor en du leser om sminke, om det er i jenteblader eller andre steder, så skriver de alltid at "less is more". Men hva med de jentene som liker mye sminke? De blir ofte dømt, at de er dumme, tøsete eller bimboer. Til og med i proffesjonelle miljøer!Jeg personlig elsker masse sminke, som dere sikkert har sett. Jeg elsker farger å tunge øyenvipper. Men det er ikke for å gjemme meg bak en maske, som kanskje mange tror, det er mer for å vise hvem jeg er. For farger gjør meg glad! Jeg har aldri noen regler på morgenen, jeg står opp å sminker meg som jeg føler meg. Men jeg kan også gå uten sminke, eller med et strøk maskara uten problem. Jeg har ofte fått stygge blikk når jeg har gått med blå øyenskygge, spessielt når håret mitt var blondt. 

Men så kom jeg over noe som sto på Isadora, som jeg elsket; det sto at "oversminket" har mye med hvem du er som person, å at det varierer fra mennesket til mennesket, på hvor hard look du klarer å bære. "Du bør aldri sminke deg mer en personligheten din tåler". Jeg ble overrasket, men er helt enig! Mange viser personligheten sin gjennom mote å klær, så hvorfor ikke i sminke? 


Vi er jo alle forskjellige, å burde sminke oss deretter!

Hva syns du? Er du en som kikker stygt på de "oversminkede"? ♥

XoXo

Spørsmålsrunde


Hei vakre lesere! ♥ Jeg skriver jo ikke mye om meg selv på bloggen, men jeg får mange spørsmål av dere søte lesere.  Så tenkte jeg kunne kjøre en spørsmålsrunde, der dere kan spøre om hva dere vil! 

Spør i vei, så kommer svarene på video! ♥

XoXo

DIY; Liquid Eyeliner!


Hei søtiser! ♥ Hvis dere liker å eksprimentere med sminke, slik som meg, er det super gøy med liquid linerere. Men det kan ofte være dyrt for en farge, eller så har de kanskje ikke fargen du ønsker. Her er en billig og enkel måte å lage deg en helt selv! 

Du trenger; 

♦ Velg deg en farge i øyenskyggene dine, som du vil bruke som en dipliner. 

♦ Finn fram vaselinen, & sminke kost som er skeiv, slik som på bildet. 

♦ Bruk enden av sminkekosten til å skrape ut litt av øyenskyggen, på en ren beholder.

♦ Bland inn litt vaseline, til konsistensen er glatt.

♦ Dyp sminkekosten i, og du har laget din egen liquid eyeliner! 

 

Har du prøvd dette før?

XoXo ♥

Would You Rather... #2


Hei søtiser! ♥ Hvis du skulle på første date med en du var forelsket i, ville du helst..Tatt vekk øyenbrynene med et uhell, eller vært SÅ opphovnet i leppene?

Husk at dette er bare for gøy, jeg vet ikke hvordan situasjonen skulle oppstått, haha..

XoXo

Summer Outfits


Hei nydligheter! Litt inspo for alle de som kjeder seg i kles skapet! ♥

Det er ikke så masse som skal til, litt inspo + annerledes accessories = magi! ♥

Hva syns du om outfitsene? 

XoXo

Happy Guide


Hei alle vakre stjerner! ♥ Jeg ville skrive et mer livs-nyttig innlegg i dag, så jeg vil gi dere noen tips for en gladere hverdag. Du lurer kanskje på hvorfor en sminkeblogger vil skrive om det? Vel, ingen sminke i verden kan dekke negativ energi! Og ingenting er vakrere en et smil. Så ja, dette er faktisk skjønnhets relatert! ♥♦ Når du våkner om morgenen, ta deg ett minutt til å tenke på alt det positive som skjedde deg i går. Og kjenn på hvor godt det er å ha en helt ny dag å leve på! 

Om du ikke allerede har det, lag deg en spille liste med musikk som gjør deg glad. Om det er sanger med gode minner, eller rett å slett bare sanger som får deg til å ville danse å smile, ta det med deg over alt! Musikk har virkelig stor påvirkning, å om du føler deg litt gretten eller nede, bare slå på noe som garantert gjør deg glad. Det kan ikke gå feil!

Hold deg unna negative folk. Har du en tante, eller ei vennine, som alltid klager? Det er kanskje ikke så lett å unngå negative folk om du går på skole, jobb eller om det er familien din. Men lukk ørene når de snakker, å tenk heller på noe fint. Ikke la de påvirke deg. 

Slutt å baksnakk. Gir det deg virkelig noe å snakke stygt om ei du syns er pen? Eller å sladre om noen du ikke liker, men du egentlig ikke har noe grunn til å ikke like? Det kommer ingenting godt av baksnakking, hvis bestevenninen din alltid snakker sladder, er det store sjangser for at hun baksnakker deg også når du snur ryggen til. Hold deg heller for god til det.Vær din egen bestevenn. Dette har jeg skrevet om før, og det er fordi det er så utrolig viktig. Ikke vær så streng mot deg selv, det er ikke bra å gå rundt med dårlig samvittighet eller tenke stygt om deg selv. Fokuser på alle de gode egenskapene dine, å vær klar over hvor betydningsfull du er. Da er det mye lettere å være glad!

Nyt hvert øyeblikk! Ligger du foreksempel å soler deg med jordbær vesiden av, bare nyt det. Ikke bekymre deg for eksamen, ikke tenk på hva du skal ha på deg i morgen, bare lev i øyeblikket. Strekk føttene å kjenn på solen som steker huden din. 

♦ Slutt å tenk så mye. Slutt å bekymre deg! Bekymring å stress gir bare rynker, å du tiltrekker deg faktisk bare mer å bekymre deg for. Det er vitenskap. Hvis du har mye å tenke på, kan du prøve meditasjon, trening, musikk eller se en koselig film. 

Bortskjem deg selv! Ta deg tid til deg, det er utrolig viktig både mentalt å for utseende. Lag noe godt å drikke til deg selv, ta på de kosligste klærne du har, ta på favoritt sangen som du bare hører på når du er alene, å bare kos deg i din egen sone. 


Dette er bare få av mange ting som er viktig for en bedre hverdag. Hvis dere likte dette innlegget, skriv det i kommentarfeltet, så kan jeg komme med flere slike innlegg! ♥

Har du noen hemmelige triks som alltid gjør deg glad?

XoXo

Vil du ha Aftersun fra Yves Rocher?


Hei nydlige lesere! ♥ Jeg har fått gleden av å gi dere 20% på Yves Rocher sin nettbutikk, & i tillegg får dere en 3in1 Aftersun gratis på kjøpet hvis dere bestiller noe. Det er gratis frakt over 150kr, og de har sinnsykt mye fint! Som dere sikkert vet er Yves Rocher et ordentlig profesjonelt merke, å har bare kvalitets varer. Jeg har selv masse der i fra, å er fornøyd med absolutt hvert eneste produkt. & viktigst av alt; DE ER DYREVENNELIGE! ♥For å gi dere noen tips på hva dere kan kjøpe, her er noen av mine favoritter;


Sexy Pulp Volum Gloss HER,
finnes i flere forskjellige farger, & gir en fin "plump" effekt for at leppene ser større ut. Er ikke klissete, men fin å myk på leppene! Renseservietter HER, de er milde å gir fukt til både hud å øyepartiet. Perfekt når du har hatt en natt på byen å ikke vil gjennom hele hudpleie-kvelds-rutinen. Sexy Pulp Volum Maskara HER, den gir masse volum uten å klumpe!

Det er allerede masse gode sommer tilbud på siden, så du kan få mye kvalitetsprodukter billig! Det er til og med 100% fornøyd garanti, 0kr i faktura avgift OG du får alltid med premier som takk for kjøpet. Nettbutikken finner dere HER.

Har du noen favoritter fra Yves Rocher? ♥

XoXo

Kino Look


Hei bestiser! ♥ I går var vi på kino å så bling ring, ganske interessan historie! Elsker Emma Watson, hun kan virkelig spille alt. Lenge siden jeg har postet en look nå, så tenkte jeg kunne vise dere hvordan jeg var sminket;


En ganske enkel å grei smokey look, brukte hvit, lilla & svart. 

Tycks? ♥

XoXo

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@hotmail.comhits