Gårsdagens Innkjøp + Cow Nails


Hei søtiser! ♥ Håper alle har en nydlig søndag!
Tenkte jeg ville vise dere gårsdagens innkjøp, & negledesignet jeg har nå!


Smykket & øredobber fra H&M. Elsker designet på begge to!
 


Sko, også fra H&M. Jeg har lenge hatt lyst på noen sommer wedges, og syns disse var supersøte! 


& slik ser neglene mine ut nå! Elsker kuer, og er jo vegetarianer så følte dette passte godt! Haha ♥

Hva syns du om gårsdagens innkjøp & negledesignet? 

XoXo

Skjønnhets Tips for Sommeren


Hei alle nydlige stjerner! ♥

Nå er det sommer, og kanskje mange av dere er på ferie i varme klimaer. Til og med om du bare er hjemme her i Norge er det varmt klima, og varme er sminkes verste fiende. Alle har vel stått der en gang for mye med smeltet maskara, svett foundation å rocka vaskebjørn looken.  Her er noen tips for å forhindre at det skjer!♦  Aller først; vær sikker på at du sminker deg i dagslys! Veldig viktig, for sminker du deg med baderoms lyset, kan det se totalt anderledes ut i solen.

♦ Begynn alltid med å ta på en god fuktighets krem. Som jeg har sagt før, uansett om du har fet hud, eller spessielt hvis du har fet hud, så må den ha masse fuktighet. 

♦ Innvister i en god primer, spessielt nå på sommeren!

♦  Unngå å bruke en tung foundation. Om du føler du trenger dekke, bruk en BB, eller CC cream å conceal heller problemene dine. Det verste i verden er å gå rundt ute en fin sommerdag, å alt du tenker på er at du bekymrer deg for om du har fått skille. Om du ikke vil gå å kjøpe en BB-cream, kan du blande foundationen din med fuktighets krem så det ikke blir like tungt. Bare pass på å få det jevnt.

♦  Pudder. Hvis du bruker pudder for å ikke se skinnende ut, pass på at du ikke tar mye, for da blir du bare klumpete i ansiktet, spessielt når du svetter. Du kan ta bitte litt translusent (usynlig pudder) på T-sonen, men vær sikker på at det er et bra ett, så det ikke sklir av å lar deg se flekkete ut. ♦  Bronzer er solens bestevenn. Men ikke ta på slik du ville gjort for å "forme" ansiktet, for solen legger seg ikke naturlig slik. Ta heller bare litt på eplene av kinnet, og opp mot hårlinjen. Tenk hvor solen naturlig kommer til å skinne, å lage skygger i ansiktet ditt. 

♦  Når det kommer til øynene, ta så lite øyenskygge som mulig. Hvis du skal ha, så ta vertfall en god primer først. (Eller en god concealer)

♦ I stedet for å bruke eyeliner, ta heller en mørk øyenskygge på en liner-kost å form slik du ville gjort med eyelineren. Eller så kan du bruke en vannfast eyeliner/dipliner!

♦  Husk på å bruke vannfast maskara. Unngå falske øyenvipper, eller mye lag med maskara. Vær også forsiktig med å ta under, så slipper du unna vaskebjørn-øyne.

♦ Og til slutt er det leppene! Ligg unna tykke leppestifter, spar det til en kjøligere kveld. Bruk en god lip balm med farge, gjerne med solfaktor!

 

Disse tipsene skal sørge for at du ser fresh ut i sommer! 


XoXo ♥

80's Makeup


Hei elsklinger! ♥ I går var jeg på den kreative siden, og ville lage en anderledes look til dere. Å hva er mer gøyere & gladere en 80'tallet? Håper dere liker det! 

Produkter jeg har brukt;

All øyenskygge fra 120-paletten min
Dipliner fra Isadora, i svart
Maskara, Volum Build up, fra Isadora
Tranlusent Glitter fra Nyx
Vippelim fra DUO (Til glittere)
Foundation/Concaler fra Gosh

Hva syns du?

XoXo ♥

 

Dagens Innkjøp


Hei søtiser! ♥ Syns jeg hadde skikkelig flaks med dagens innkjøp, elsker virkelig den type stil på klær å sko.Jeg bare elsket disse "slangeskinn" skoene fra BikBok, trengte noen høyehælte som ikke var kjempe tynne i hælen. Hvis dere lurer på hva som lusker bak bildet, så er det katten min som hadde så utrolig lyst å være med i bildet!Kjole fra Bikbok i str. S. Stoffet var ikke akkurat sommer-vennelig, det var litt tykt. Men jeg ELSKER slikt mønster, å elsker leopard, så måtte bare ha den!

& en fantastisk nydelig shorts i fantastisk deilig stoff (også fra bikbok)!

Hva likte du best?

XoXo ♥

 

Selvtillit; Elsk deg selv


Hei nydlige lesere! ♥

Ingen kan ha ordentlig selvtillit uten å være glad i seg selv, å det er mye enklere sagt en gjort for mange. Det er en ganske tabu ting egentlig, å si at du liker deg selv/ er glad i, eller stolt av deg selv. Men det burde det ikke være! Dere har sikkert hørt at du skal si 5 fine ting til deg selv i speilet hver dag?
Vel, dette kommer til å høres ganske sprøtt ut, men jeg syns at alle burde skrive et kjærlighets brev til seg selv!Kanskje du kan ha ei dagbok, der du skriver hver dag. Foreksempel; Kjære Sandra, du har så nydelig hår. Haha, jeg ser at dette kan virke helt på tur, men hvis du skriver i tredje person, og leser det etterpå, så går det rett til bakhodet ditt at andre syns dette om deg. 

For ja, det er sikkert mange som syns fine ting om deg, som du ikke ser selv!

Dette hjelper deg med å huske på alle de gode egenskapene du har, og hvis du finner 5 eller 10 ting hver dag, så blir det en vane til slutt og du kommer ikke til å syns det er like tullete. Husk at det er bare du som skal se hva du har skrevet, så det er ikke flaut på noen som helst måte. Glem janteloven!Og hvis du våkner opp i morgen å speilet sier du har en dårlig hårdag, så fortell speilet hvor fine øyne du har. (Å ta håret i en hestehale, foreksempel. Hihi) 

Husk også at du må være din egen bestevenn. Behandle deg selv like bra som du ville behandlet kjæresten din, eller bestevennen din. For alt begynner inni deg selv, å du må vite at du er like viktig som alle andre i livet ditt! Selvfølgelig er det bra å priotere andre først noen ganger, men du må huske at det er deg selv som er viktigst! Det er bare deg selv du skal være med hver eneste stund for resten av livet ditt.

Og er du glad å fornøyd med deg selv, utsråler du positiv energi, som igjen gjør det bedre for venner, kjæresten, familien å være rundt deg! Egentlig er alt en god, rund sirkel. Så om du velger det beste for deg selv på tross av bestevenninnen din en dag, så ikke få dårlig samvittighet.Vær deg selv. Vær orginal. Vær unik. For du er perfekt slik du er ♥

Kommer du til å skrive kjærlighets brev til deg selv?

XoXo

Pakke i posten // Tannbleking


Hei søtinger! ♥

I dag fikk jeg en pakke i posten fra Actavis! Den inneholdt et nytt tannblekings sett, som er 100% uten hydrogenperoksid! Dette er et stoff som er i alle blekemiddler, som gir risiko for ising, skade på emaljen osv. Så med dette settet kan du få likt resultat, men uten å bekymre deg for skade! Jeg er kjempe spent på å teste det, å kjempe glad for at jeg får prøve det før det kommer i butikkene!Slik så det ut når jeg åpnet pakken. Dette skal gjøre tennene opp til 8 nyanser hvitere, å ha effekt med første bruk. Det er 10 "skinner" inni, altså 10 plastikk dingser som er tilpasset munnen din, og allerede er fylt med bleking. Så jeg tror det blir en enkel opplevelse! + at du skal bare sitte med det i 20 min. Det anbefales å bruke dette 5 dager på rad, og etter det kan du bruke 1 når du vil/ føler du trenger litt oppussing. Da har du jo 5 ekstra etter du har gjort hele behandlingen, noe jeg syns var utrolig kult!

Slik så det ut når jeg åpnet den. Det følgte med all informasjonen du trenger, noe jeg likte!

Når jeg har gjort mine 5 dager med bleking, skal jeg skrive et ærlig innlegg om hva jeg syns om produktet & resultatet!

 

Jeg drøyer del 3 om selvtillit til i morgen søtiser, for det ble så sent og jeg vil ikke lage et surrete innlegg til dere, da jeg syns det er en veldig viktig sak.

Ville dere prøvd Iwhite Instant? ♥

XoXo


Livet er fantastisk!


Hei søtiser! Beklager igjen for veldig dårlig oppdatering, men er så utrolig mye på som skjer for tiden, har jo hatt ferie, og nå har vi bestemt oss for å flytte så da er det masse styr! Håper dere har klart dere, å takk til alle som er innom hver dag, selv når jeg ikke skriver! ♥

Lover å legge ut del 3 på selvtillits serien i morgen, så følg med da!
Også skal jeg komme med masse tips å godbiter i framtiden.

XoXo ♥

Would You Rather...


Hei alle nydlige! ♥ Kom på en ny serie jeg kunne ha her på bloggen, som kan bli ganske morsomt. Nemlig "Would you rather...", bare med skjønnhets relaterte ting! Så den første blir;

Would You Rather...Gå med håret slik for resten av livet, eller gå med denne pudder-failen for resten av livet?

Jeg tror jeg hadde valgt håret, også bare gjort det beste ut av det.. Haha!

XoXo ♥

FERIE


Hei søtiser! ♥ Beklager for dårlig oppdatering, men nå har vi begge her hjemme tatt ferie, og med nydelig vær blir internett fort glemt. Skal skjerpe meg, og imens kan dere få se noen bilder fra de siste dagene!


Nydelig himmel!


Den beste milkshaken jeg noensinne har smakt!


En super god & sunn iste.


Herlig vegansk mat!!Også stripet jeg håret for noen dager sidenHva syns du om bildene?
- Har dere en fin sommer så langt? ♥

XoXo 

DIY; Crop Tops


Hei søtinger! ♥ Her er en rask guide på hvordan du kan lage din egen crop top. Mange har nok T-skjorter å singletter de er glad i, men lei av å gå i. Så hvorfor ikke lage noe nytt ut av det? Gøy OG miljøvennelig. Vinn Vinn! Begynn med å finne en topp du ikke bryr deg om du ødelegger. 

Jeg valgte denne hvite toppen som er veldig deilig å ha på, å jeg liker designet, men stilen på toppen er liksom ikke helt noe jeg vil gå ut med.. Haha

Du kan ha den så lang eller kort du vil, å du kan beholde armene eller klippe de av så det blir en singlett. OBS: Ikke gjør slik som jeg har gjort på bildet! Jeg har tegnet der jeg ikke skal klippe, men det gikk heldigvis bra til slutt, for knuten skjulte strekene mine..


Sånn ser det da ut når du har klippet (minus de stygge strekene), så strekker du tøyet der du har klippet, da blir det nemlig mindre.. rufsete. Vær forsiktig så du ikke drar hele tøyet av!

Og da du da har knyttet både framme å bak, ser resultatet slik ut!

Skal du lage din egen Crop Top? 
- Vil du ha flere slike D.I.Y'er? 

XoXo ♥

Naturlig Vs. Unaturlig


Hei nydligheter! ♥ Beklager for sen oppdatering, men har hatt vare telling på jobben i dag! 

Det finnes en million forskjellige sminke looks, men to klassiske er jo Pin up looken, & smokey eyes-looken. 

Smokey eyes, er jo selvfølgelig tunge øyne, helst med mye mørkt og nude lips. Den andre er ofte winged liner, med lite maskara nede og knall røde lipper. 

 

XoXo ♥

Fast Beauty Tips


Hei søtiser! ♥ Har bare et kjapt tips til dere der ute som er neglelakk elskere, slik som meg. Går du tom for neglelakk fjerner, men trenger å fikse neglene fort, så ikke fortvil! Du kan ta et lag med Top coat opp på neglelakken du skal fjerne, også bare gni det vekk igjen med bomull, og det skal ta vekk alle neglelakk restene.Har du gjort dette før?

XoXo ♥

 

Selvtillit; Du er Unik


Hei nydligheter! ♥ Nå kommer del 2 i selvtillits "guiden", nemlig hvor viktig det er å huske på at du er unik. Det finnes ingen andre i verden som ser helt lik ut som DEG. Og hvis du tenker på hvor mange mennesker det finnes i hele verden, så er det ganske sykt! Da er det utrolig synd hvis du ikke er fornøyd. Det er utrolig viktig å huske på at ingen er 100% fornøyd med seg selv. Du går foreksempel på butikken, å ser noe du syns er den vakreste jenta du har sett, å kanskje tenker du "Hvorfor kan ikke jeg ha så fint hår?", "Hvorfor kan ikke jeg ha slik kropp?" "Skulle ønske jeg hadde nesen hennes." Men det du ikke vet, er at det kan være akkurat denne personen står å tenker det samme om deg! Alle liker forskjellige ting, å det er få som klarer å se sin egen skjønnhet, for det er mye enklere å se alle andres når du er selv kritisk. 

Ikke mål deg med andre. I dagens samfunn har vi idealet på vakker rundt oss, hele tiden, hvor enn vi ser. Det er reklamet på tv, youtube, facebook, i blader, på busstopper, osv. og sikkert 80% av reklamen er presset på damer. Slankekurer, nye sminke produkter, typsik voks deg, bli brun å blid, begynn på lavkarbo så du kan være glad. Jeg syns det er ganske tragisk at vi er i 2013 å det er helt likestilling, men alikevell går all presset på at damer må se bra ut. Bladene vi begynner å kjøpe i tenårene er fylt med info om hva du skal gå med, hvordan du bør se ut, osv osv. Så det er jo virkelig ikke rart at folk har dårlig selvtillit! Ser man på andre kulturer i verden, der media ikke styrer alt, løper damer i alle fasonger rundt uten klær å uten en eneste bekymring. 

En annen viktig ting å huske på, er at alt du ser i media er falskt! Alle de "perfekte" modellene å kjendisene er stylet og photoshoppet i timesvis. Så å sammenligne deg med de blir som å sammenligne deg med dukker du ser i butikken. Det er ikke ekte.Tenk på alle de gode tingene med deg selv, som bare du har. Det kan være et spessielt fødselsmerket du liker, det kan være at du har gode proposjoner på kroppen, det kan være at du har en spessiel øyenfarge eller fine hender! Det kan være alt mulig, så lenge du liker det. 

Bare vær deg selv! Er du deg selv, er det mye lettere for deg å føle deg selvsikker, for da slipper du å bruke energien på å være stiv å konsentrere deg om antrekket sitter rett, eller om du kan si det du tenker. Da kan du heller bruke energien på å kose deg, å være glad, å da utståler du skjønnhet helt av deg selv!

Å det viktigste; uansett hva cosmo forteller deg, så er klisjeen sann; det er det indre som er viktig. Ingen vil ha en "vakker" jente med en stygg sjel! Så ikke la samfunnets press ta sjelen din.

Likte du del 2? ♥

XoXo

Jeg er på Topplisten!


Ville bare innom for å si tusen takk til hver å en av alle dere unike lesere ♥
Utrolig morsomt å komme på topplisten på blogg.no! 

Senere i kveld kommer del 2 på selvtillits guiden, så følg med! ♥

XoXo

Kjendisers Makeup FAILS + Tips


Hei søtiser! ♥ Lesertallene mine har steget ekstremt mye det siste døgnet, så tusen takk til alle dere fine lesere! En av mine første innlegg her på bloggen var "Makeup FAILS", så nå tenkte jeg å lage en kjendis utgave. Så kan dere se hva dere ikke skal gjøre med sminkekosten! Også kan dere få god samvittighet hvis dere har gjort samme feil noen gang, for dette er jo tross alt mennesker som har makeup artister i lommene, å da er det litt ekstra morsomt når de gjør feil!

Kan jo bare begynne med nydlige Tyra Banks, som til vanlig alltid ser flott ut. Men her har hun tydeligvis gått amokk med øyenskygge kosten. For det første, må du aldri, aldri ta mørk øyenskygge opp til brynene, da er det stor fare for å se gal ut. For det andre må du alltid blende de to forskjellige fargene du skal bruke. Å for det tredje må du huske maskara, som det ser ut til at hun har glemt her!En annen ting å huske på når du har øyenskygge kosten i handen, er at hvis du skal prøve deg på en smokey eye, skal det ikke bestå av svart som hoved farge! Tar du svart på hele øyenlokket, ser du trøttere ut, å rett å slett ut som en vampyr. Jeg vet ikke helt hva disse to har drevet med, men det ser ut som de liker panda-looken veldig godt!Også er det stakkars Britney Spears (som jeg liker veldig godt) som nesten alltid ser sliten ut. Sminken ser ut som den har sklidd av, å jeg vet ikke om noen som hadde syns det var veldig tiltrekkende.. Pass på at øyenskyggen å evt. kajalen din aldri peker nedover, for det gjør at øynene dine blir dratt ned, å du ser lei deg å trøtt ut. Å litt smeltet. Og Gwyneth Paltrow har glemt at T-sonen pleier å se svett ut, å lagt puddere hjemme. Prøv å alltid ha med deg "Oil Sheets", eller et godt kompakt pudder, så du slipper å se ut som du nettopp tok en joggetur!

Det går også ann å ta for mye pudder.. Tror det snakker for seg selv, ikke gjør det. Jennifer Lopez har veldig fin gyllen, brunfarge, å her har hun brukt nude lipstick. Det ser virkelig ikke bra ut, å hun ser litt ut som en Zombie som trenger liv til leppene sine.. Så har vi Lindsay Lohan som er veldig hvit her, å har tatt litt for mye bronzer. Og glemt å blende det ut. Og hva ser du ut som da? En hodeskalle! Så det er utrolig viktig å tenke på hudtonen din før du sminker deg. Så har vi Angelina Jolie som har laget set alt for markerte øyenbryn. De er litt for mørke, å harde. Ser ut som de er tegnet på, å slik skal det ikke se ut.

Det var alt for denne gang søtiser, håper dere lærte noe nytt!

Har du gjort noen av disse feilene?

XoXo ♥

NEW IN; Goodiebag


Hei verdens beste lesere! ♥

I går fikk jeg dette;
Jeg må ærlig innrømme at det er utrolig gøy å plutselig få ting. Jeg tenkte jeg skulle lage en review på de to Essie produktene når jeg har fått prøvd de. Jeg har jo lovet dere en del reviews jeg enda ikke har gjort, men det er bare fordi jeg må bli ordentlig kjent med produktene før jeg vet om det er noe å anbefale til dere søtiser. Jeg bruker jo egentlig ikke Essie, siden det er dyretestet, men nå har jeg jo ikke støttet de med mine penger, å da føler jeg det er greit! Hva syns du om produktene?
- Har du prøvd noe av det jeg fikk? 

XoXo ♥

Føl deg mer Sexy!


Noe jenter er veldig flinke til, er å hakke ned på seg selv. Alle har minst ti ting de vil forandre på, å kanskje har du prøvd alle slags "mirakel" slanke kurer, all mulig sminke å hårfarger. Men det er jo som regel slik at vi fortsetter å se ut som vi er født, og det er absolutt ingenting galt med å være unik!Det finnes ingen mirakel guide til å få god selvtillit, men det finnes mange, mange metoder å bedre det på. Se på selvtilliten din som en muskel som må trenes opp, - det ligger nemlig i hodet ditt! Så jeg bare begynner med del 1, å det er at du burde føle deg mer sexy. Jeg snakker ikke om porno-stjerne sexy, jeg snakker om å være-fornøyd-med-kroppen-din-og-utståle-det-sexy! 

♥ Om du har kurver, er flat som en planke, om du er høy eller lav. Kroppen din er et kunstverk, å du må lære deg å sette pris på den. Bli kjent med kroppen din. Beveg den, hopp, stup kråke, slå hjul, å kjenn på hvor deilig det er å være deg! 

♥ Ta vare på kroppen din, så er det lettere å sette pris på den. Sett av en dag eller to i uken til å bortskjemme deg selv, med manikyr/pedikyr, hårkuring og ansiktsmaske. Ta deg en skikkelig spa-dag inni blandt! 

♥ Mosjon. Du trenger ikke trene hardt 6 dager i uken for å føle deg bra, men gå til skole/jobb hvis du har sjansen, strekk deg hver morgen å kveld å dans når du er alene! Kanskje prøv deg på yoga. Når du har beveget deg, er det lettere å ha energi, bli glad å føle seg mer sexy.♥ Kle deg etter kroppen, ikke pakk deg inn i store klær. Hvem føler seg vel bra i joggebukser eller stor genser? Et antrekk har veldig mye å si på selvfølelsen. Bare husk å være komfortabel å lik det du går med!

♥ Dette høres kanskje rart ut, men om du er hjemme alene, tør å gå rundt naken! Da blir du litt etter litt mer fornøyd i din egen kropp.

♥ Skift ut parfymen din av og til, nye lukter gir ny følelse!

♥ Hvis du ikke kan det, så lær deg å gå i høye hæler. Jeg tror alle kvinner føler seg bra i høye hæler! 

Likte du del 1? 

XoXo ♥

Serie; Selvtillit


Hei søtiser! Tenkte jeg skulle begynne en ny "serie" her på bloggen, som handler om hvordan du kan få bedre selvtillit. Mange sliter med selvbildet, å absolutt ingen burde ha det slikt. Alle er perfekte på sin egen unike måte! ♥ Jeg legger ut del 1 senere i kveld!

Vær helt ærlig i kommentarfeltet; trenger du bedre selvtillit? 

XoXo

Tropisk Look


Hallo nydligheter! ♥ I dag er det søndag, og det er såå deilig. Jeg var i bursdagsselskapet til lillesøsteren min, som allerede fyller 17(!!) år! Det var kjempe koselig, og da gikk jeg slik med sminken;Var bare spontant (som de fleste andre), men ble fornøyd, å syns det var en fin sommer look! ♥

 

Hva syns du om dagens look?
- Er dere klare for ny sminke video snart? ♥ 

XoXo

Skjønnhets Tips - Fingre + Video blogging?


- Bruk alltid ringfingeren når det kommer til øynene dine, det er nemlig stedet på kroppen med tynnest hud, å når du drar/gnir der så hjelper det tidlige rynker godt på vei.

- Du kan bruke fingrene til alt, - concealer, foundation, til og med øyenskygge! Fingrene varmer opp produktet, så det blir lettere påføring!

- Om kvelden når du tar av sminken å vasker ansiktet, kan du bruke 5 minutter på å massere ansiktet ditt. Dette motvitker aldrings tegn, og stress! 

- Bruk fingrene dine til å børste øyenvippene opp før du påfører maskara!Hei søtiser! ♥ Det var mine dagens tips, - om hva fingrene dine kan være gode for. Jeg håper alle har ei nydelig helg, jeg har jobbe helg nå å merker jeg aller helst vil legge meg ned på gresset. Noe jeg lurer masse på i det siste, er om jeg skal begynne med video blogger. Grunnen til at jeg startet hele sminke-interessen min var jo youtube videoer, og å lage videoer er noe jeg alltid har hatt lyst til! Fram til nå har jeg jo hvert ganske så anonym her på bloggen, altså ikke vist dere hele ansiktet mitt osv. Så hva syns dere, er dere klare for forandring her på bloggen? Et ansikt som du kan plassere bak tipsene? Si ifra! 

XoXo ♥

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@hotmail.comhits