Oh My GOSH - Dyretestet


Jeg tenkte nå å skrive om noe som ikke så mange orker å tenke på - nemlig hvilken sminke som er testet på dyr. Skjønner faktisk at mange ikke velger deretter, da det er et ork, å nesten alt det "normale" er testet på dyr.

Men nå som det ikke lenger er lov å få dyretestet sminke inn i Norge, så kan man se at det gjør forskjell å bry seg! Jeg kom på å skrive dette da jeg fikk en lipgloss av sjefen min som de skal slutte å selge. Den var fra merket Gosh, å da slo det meg at jeg aldri har sjekket om de tester på dyr eller ikke, for jeg har aldri brukt Gosh før. De tester ikke på dyr! Å da ble jeg utrolig glad, for jeg har oppdaget at produktene deres har veldig god kvalitet, og er på samme prisklasse som de "vanlige" merkene, som Max Factor, Maybelline osv. Jeg skal skrive en anmeldelse om en av foundationene deres + lipglossen senere, for de er nye favoritter.

 Her er noen av merkene som tester på dyr;& her er noen av de som ikke tester på dyr;Vil dere se flere av produktene som er/ikke er testet på dyr, kan dere trykke HER! Det går også an å laste ned en app!

Bruker DU dyretestede produkter?
I så fall, hvorfor/hvorfor ikke?

XoXo ♥ 

 

Concealer Tips


Hei søtiser! ♥ Jeg er tilbake, etter en god blogg-fri periode. Beklager til alle dere som har sjekket hver dag, men noen ganger trenger man en pause fra alt så motivasjonen å inspirasjonen kan komme tilbake på topp! Jeg tenkte jeg skulle dele mine concealer tips & triks med dere, da dette kan være tricky business!

For det første, må du finne ut hva du vil conceale. Er det rød hud å kviser, eller er det mørke ringer?♥ Velg alltid en krem-basert concealer, det er lettere å jobbe med å smelter bedre inn i huden din!

♥ Hvis det er rød hud/kviser du skal dekke, så kan du ta litt mint-grønn øyenskygge på stedene, så blende det ut før du tar på concealer over. Grønn "visker ut" rød, så da blir det mye bedre dekke! Det grønne skal jo selvfølgelig også dekkes med concealeren, så ikke bruk for mye farge!

♥ Men om du vil ha vekk mørke ringer, så bruk litt oransje øyenskygge eller blush før concealeren. Oransje "visker ut" blått!

♥ Bruk gjerne ring-fingeren til å påføre, da fingrene varmer opp kremen å gjør det lettere for den å smelte inn i huden.

♥ Hvis du skal bruke det under øynene, ta alltid bare på det blåe, og ikke helt under øynene - for da fremhever du posene!

♥ Finn rett farge - concealeren skal helst være en smule lysere en din egen hud - spessielt hvis den hovedsakelig skal under øynene.

♥ Hvis du skal bruke concealer først, for å så ta på foundation, så la det gå litt tid i mellom, så concealeren rekker å sette seg fast først.

♥ Du kan også bruke concealer som primer på øyenlokkene!

 

Håper dette var til hjelp! 

 

 

XoXo 

Dagens Look


Hei søtiser! ♥ Håper alle hadde en fin 17. mai! Nå må jeg løpe på jobb, men her er dagens sminke;Hva syns du? 

XoXo ♥

17 Mai LooksHei nydligheter! ♥ Beklager at innlegget kommer så sent, men det gikk ikke an å laste opp bilder før i dag! Er veldig utslitt å trøtt, å det vises nok på bildene. Men her er de! Her lot jeg bare kreativitet ta styringen, ikke så veldig kledelig men det var gøy! 

Gratulerer med dagen da, alle sammen, håper dere får en fin 17 mai's feiring! ♥

 


XoXo

Todays Look + Pink Nails


Hei søtiser!! ♥ Nå er det en stund siden sist innlegg, desverre ble det sånn i disse travle dagene! Nå er jeg i vertfall tilbake, og tenkte jeg skulle lage en 17-mai look eller to, til i morgen. Så om det er interessant for deg, så følg med!

Slik er sminken min i dag!

Nå følte jeg det var så lenge siden jeg hadde hatt rosa neglelakk, så jeg tok like greit forskjellige rosa toner på alle fingrene. Er ikke fornøyd med neglelakk kvaliteten da, du kan allerede se den begynner å gå av. Tok det på i går, så det er dårlig syns jeg! Var fra Isadora wondernail, og h&m sine.

 

XoXo ♥

Gjør tennene hvitere med sminke!


Hei fininger! ♥ Dere husker kanskje innleggene mine om hvordan å framheve øyenfargen, og hvilken hudfarge-tone du har? Vel, nå vil jeg si dere hvor viktig fargene du bruker rundt munnen er. Bruker du feil farge, eller fargetone, så blir det fort en illusjon om at du har gulere tenner en du har. Å bruker du riktig, ser de hvitere ut!

Om du farger håret, å har vært både blondine og brunette, vet du at etterveksten ser forskjellig ut for vær hårfarge, selv om du har samme naturlige ettervekst hver gang. Det er slik med alle farge kontraster!

Varme toner gir gulere tenner. Dette vil si typiske "fersken" farger, varme rosa å rød farger. Eksempel; 

Kalde farge toner gir hvitere tenner, slik ser noen av de ut;Her har dere et bra eksempel på det. Drew Barrymore er super nydelig, men her ser du helt klart hvor mye farger har å si;

Sykt, ikke sant?


XoXo ♥

NEW IN - Brown & Blue


God kveld, søtiser ♥ Håper egentlig alle dere fine lesere ligger å får skjønnhets søvnen deres nå, men jeg har desverre ikke fått sjangs til å blogge før nå. Jeg tenkte å vise dere to produkter jeg fikk tak i på jobb i dag, som er fra Loreal's sine 24'timers vannfaste eyelinere. En i brun, og en i nydlig kongeblå. Gleder meg masse til å teste de ut å lage forskjellige looker med de for dere!!

Som dere sikkert har skjønt, så elsker jeg farger rundt øynene, så denne blå fargen kommer til å bli brukt mye!

Kommer til å skrive en review på de når jeg får testet de skikkelig ut!

Gleder meg også til å prøve ut denne prøvepakken her;

Har lenge hatt lys å prøve smilelab, så dette var spessielt gøy!

Og før dere lurer på hvorfor jeg plutselig har dyretestet sminke, så har jeg ikke kjøpt det, jeg har fått det fra jobben. Så jeg støtter ikke dyretesting på noen som helst måte!

 

Har dere prøvd disse eyelinerene?
- & Hva syns du om fargene?

XoXo ♥

DIY: Spa for ansiktet


Hei søtiser! ♥

En deilig, gratis måte å få spa behandling for ansiktet på, er faktisk utrolig enkelt! Alt du trenger å gjøre, er å koke opp ei panne med vann, og så ta ansiktet ditt (med ren, usminked hud) over, å la dampen få gjøre magi. Da åpnes porene, og giftstoffer blir dratt ut. Det er veldig bra om du har uren hud, og ellers for sunn glød!
Husk å skylde ansiktet med kaldt vann etterpå! ♥

Du kan ta håndkle over hodet, slik som hun på bildet for best effekt! 

 

Har du prøvd dette før?

XoXo

Todays Look; Purple Swag


Hei fininger! ♥ Rakk ikke å blogge før jobb i dag, så da legger jeg ut dagens sminke nå. Bildene er tatt nå, etter jobb, så derfor ser sminken kanskje ikke så fresh ut som vanlig!Nå skal jeg lage taco middag til meg å forloveden, så håper jeg dere alle har en fantastisk start på uken! 

Hva syns du om dagens look? 
XoXo ♥

Bli kvitt dagen-derpå-trynet


Hei søtiser! ♥ Håper alle har hatt ei fin helg! Siden det er søndag i dag, og russetid, så tenkte jeg å lage et innlegg med skjønnhets tips så du slipper å se like dårlig ut som du føler deg.


♥ Det første å viktigste; drikk mye vann! Alkohol tørker ut kroppen, å det vises utenpå. Drikk masse før du sovner, hvis du klarer det, og masse når du våkner.

♥ Vask ansiktet, selv om du ikke orker. Om du absolutt ikke orker, så ha wipes vesiden av sengen, så kan du vertfall tørke av sminken!

♥ Ta deg en allargi tablett. Ta en reseptfri tablett før du begynner å drikke, så blir du ikke like dårlig neste dag!

♥ Neste morgen, lag deg en smoothie! Dette er det sikkert mange som ikke klarer, men det hjelper sinnsykt mye hvis du får det ned. 


♥ Bad ansiktet med isvann. Når en har drukket, så hovner ansiktet ofte opp. Det iskalde vannet vil få ned hevelsen. Det er nok ikke behagelig, men en må lide for skjønnheten!

♥ Fuktighetskrem & lip balm! Kroppen er dehydrert, gi den dobbelt så mye fukt som til vanlig!

♥ Prøv å sove lengst mulig. Til mindre søvn du får, til mer dårlig vil du både se å føle deg.Og til slutt; husk at concealer er din beste venn! 


XoXo

Fredags Makeup # 2


Hei igjen søtiser! ♥ Den forrige looken ble alt for kjedlig for meg, så lagde en ny!


 

 
God helg!

XoXo ♥

Fredags Makeup
Helt ærlig, så syns jeg at denne looken ble veldig kjedelig!

 

Hva syns du?

XoXo ♥

Røstipoteter!


Hei nydligheter! ♥ Jeg tenkte jeg skulle dele min oppskrift på en sinnsykt god potet rett. Den er vegetarisk (Synnøve ost har ikke løpe), men om du ikke er det, så kan du blande inn foreksempel bacon. Det tar litt lang tid å lage, men det er sååå verdt det!

Du trenger;

♥ Ca. 1 kilo poteter

♥ Kruspersille

♥ 1 løk

♥ Ca. 150g revet ost

 

Begynn med å skrell potetene, og hardkok de i 10 minutter. Hell så over vannet, og la de avkjøle seg.

 

Skrell ost. (Eller kjøp ferdig revet!)

 Og når potetene har blitt kalde, skreller du de også!Så blander du alt i en stor bolle, slik!Så kutter du en løk i små biter.

Også kutter du ca. halve persille pakken i små biter!Slik ser altså den ferdige røren ut! Bland så disse to i ei stekepanne, pass på at varmen ikke er fult på så det brenner seg.Så tar du en håndfull av "deigen", former den med hendene, og steker de! Vent med å snu til de har blitt litt brune under, så de ikke går i fra hverandre.


Klar for servering! ♥ Smaker mye bedre enn det ser ut! 

 


XoXo ♥

Bli NY iløpet av Natten!


Hei søtiser! ♥ Det er ikke alltid tid for en bli-ny-dag, så jeg tenkte å tipse dere om ting dere kan gjøre før dere legger dere, så det blir en spa-natt. En sover jo en del timer, så da får ting virkelig tid til å virke! Det meste av dette er natt-rutinen min også, så det blir 2in1 innlegg, haha!

Dette er produktene jeg bruker;

1 ♥ Det er alltid viktig å vaske ansiktet, spesielt om natten, så huden får tid til å puste. Jeg anbefaler å bruke skum, slik som jeg har, fordi det gjør huden super myk!

2 ♥ Fuktighet er nøkkelen til ren, glatt & fin hud. Jeg bruker en fuktighetskrem som også morvirker uren hud.

3 ♥ Hvis du har urenheter, kan du bruke en slik "over-natten" krem som du tar direkte på, og den tørker ut kviser iløpet av natten!

4 ♥ Jeg anbefaler å nappe brynene om kvelden, da huden blir irritert og rød. Så våkner du opp hårfri å uten rødhet! 

5 ♥ Bruk en bleke-tannkrem som er skånsom mot emaljen å tannkjøttet, så våkner du opp med et snev av hvitere tenner! Den jeg bruker børster du på tennene i 3 minutter, 2 ganger til dagen, og jeg ser med en gang forskjell.

6 ♥ Så til håret ditt. Det er mye forskjellig du kan gjøre for å pleie håret mens du sover. Du kan sove med en hårkur, som du kan vaske ut når du våkner, eller så kan du ta litt olje i tuppene (Ikke velg define, som jeg har gjort på bildet.), som du ikke trenger å vaske ut. Uansett hva du velger, vil håret ditt være takknemlig!

7 ♥ Vaselin er undervurdert. Du kan faktisk ha vaselin på øyenvippene mens du sover, å de skal vokse! Jeg har ikke prøvd det enda, men det skal fungere. Også kan du bruke det på leppene, for silkemyke lepper. Natten er en perfekt tid for å pleie leppene, da du ikke kommer bort i noe!

8 ♥ Bodylotion. Igjen er det fuktighet, fuktighet, fuktighet! Smør helst inn hele kroppen, så den får pleies mens du snorker! 

9 ♥ Viste du at om det ikke er helt mørkt i rommet du sover i, så får ikke kroppen hvile ordentlig? Så anbefaler alle som vil ha skjønnhets søvnen sin, å skaffe seg en sove maske.Andre ting jeg har glemt å ta med, er håndkrem & fotpleie. Jeg har tidligere skrevet om en D.I.Y "fotkur" HER!

XoXo ♥

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@hotmail.comhits