Musikk Video med mening


Etter innlegget mitt i går på pels & skinn, fant jeg denne sangen av en Norsk artist som jeg syns er utrolig bra. Dette var anderledes og meningsfylt, jeg elsket både sangen og videoen,  å syns at alle burde se å tenke seg om!! ♥

 


XoXo ♥

Dagens LOOK; Purple & Black
 


XoXo ♥

Skinn & Pels


Det er ikke sjeldent jeg kommer over bloggere som skriver om sin canada goose, sine uggs eller den nye skinn lommeboken. Da følger det også med en haug av kommentarer om hvor fint det er. Jeg blir alltid lei meg av å se hvor lite folk faktisk bryr seg om hva det er laget av. Hva er greia med å betale 7000 kr for et dødt dyr, eller flere? Eller gå rundt med ekte skinn, som er laget av torturerte indiske kuer, bare for å ha den inner lappen, med merket på, når de du går forbi faktisk ikke engang kan se om det er ekte skinn.Det er så utrolig tragisk at folk mister medfølelsen sin så unge her i landet, spessielt når Norge er et så rikt land, med full skolegang og ingen mangel på kunnskap. Alle vet jo i dag, hvordan pelsen blir laget. Alikevell maser de på foreldrene sine til de får ei jakke som er fylt av gås, med revepels på hetten, hva skal pels på hetten å gjør uansett?! Det gir ingen varme. Det gir ingen funksjoner. Og om du går rundt med full-pels-jakke, er det "å være varm" heller ingen unnskyldning. Vi er i 2013! Vi TRENGER ikke pelsen til dyrene lenger. Heller ikke skinnet de sitt. Det er greit å syns pels er fint. Dyrepels er nydelig, men det er nydelig på dyret som eier den.Kunne du tenkt deg å gått med pelsen til hunden din? Eller om du har en fugl, ville du ha plukket fjærene av den levende for å så putte det inn i ei jakke? Eller kanskje du ville brukt skinnet til katten din som hansker. Nei, det tror jeg ikke.. Så tenk dere to ganger om før dere betaler for å gå rundt å se ut som en huleboer. Alle dyr har en sjel, alle dyr føler smerte å sorg. Kuene og revene de bruker som masseproduksjon er ikke forskjellig fra dine egne kjæledyr.

 

Er du en dyrevenn, eller en moteslave? 

XoXo ♥

DIY: Ismaske for slitne øyne!


Hei søtiser! Dere husker kanskje at jeg har blogget om kalde skjeer for trøtte øyne, og alle vet at agurk er godt for øynene uansett. Så jeg tenkte å tipse dere om en kombinasjon av de to, som fungerer perfekt for mørke ringer, + trøtte & hovne øyne!!

 

Du trenger;

♥ En mikser/blender
♥ Agurker
♥ Vann
♥ Bomulls padser
♥ Fryse poser

 Så tar du agurk & vann oppi blenderen, og mikser det til en agurk juice. La bomulls padene trekke inn juicen (Så mange du vil, siden vi uansett skal fryse de så de varer!), pakk de i en fryse-pose så du kan fryse de ned. Neste morgen (og så mange morgener, eller kvelder du vil) tar du ut to stk. som du legger på en tallerken til de blir bløte. Så legger du de på (de usminkede) øynene dine i ca. 10 minutter, og da motvirker agurkekenes vitaminer dine mørke sirkler, og det kalde motvirker hovenheten! Altså en perfekt match! 

Når du fjerner de, kan du klappe lett rundt øynene med serviett eller lignende. Denne masken er også super hvis du har sett på dataskjermen hele dagen!

 

- Eller har du noen andre masker for øynene du bruker? 

XoXo 

 

 

Hvorfor frisørene hater Define


God morgen, søtiser! ♥ Jeg hørte noe på jobben som jeg syns er viktig å dele med dere. Jeg har brukt OG elsket define i mange år, fra shampoo & balsam, til styling produktene. Jeg sluttet med de i fjor, da jeg fant ut at de tester på dyr, og syns det var utrolig trist siden de passet så bra til håret mitt. 

Men så hørte jeg (fra sjefen, som kan alt om alle merker) at frisørene hater Define, fordi alle define produkter legger en hinne rundt håret slik at det ikke trekker farge til seg ordentlig, ikke blir vaska ordentlig, ja ikke trekker til seg noe. Det syns jeg var utrolig skummelt, og jeg anbefaler alle til å slutte å bruke det!!Og forresten, hvis du har en kjæreste/mann som bruker voks, så gjelder det manne produktene også. Og voksen Dax er også utrolig dårlig for håret har jeg hørt, kan få tynt hår eller bli skallet med årene..

 

Har du hørt dette før?

- Bruker du Define? 

XoXo ♥

5 tips for vann!


Hei nydligheter! ♥ Som dere sikkert husker, så har jeg vist dere forskjellige tips der du kan bruke vann med sminkeproduktene deres. Så nå tenkte jeg å gi dere fem tips, som har med vann å gjør! Vann er jo en naturlig, og gratis helse luksus vi har her i Norge, å det har så utrolig mye å si for energinivå, konsentrasjonen din, energien, huden, håret og kroppen din! Så hva er egentlig et bedre skjønnhets tips en vann?♥ Start gjerne dagen med å drikke et stort, kaldt glass vann. Da får kroppen et stort boost på begynnelsen av dagen, og du våkner mer til. Kroppen din har nok blitt tørst etter noen timers søvn! Hvis du vil, så kan du ta et glass med lunket vann, sammen med sitron saft å drikke det når du våkner, for det hjelper å rense kroppen, gi en start på fordøyelsen, å gjenvinner væske balansen. 

♥ Jeg ville anbefalt alle å kjøpe seg en vann renser! De selger de som regel på helsekost butikker, og du kan kjøpe nye filtere til den etter hvert. Jeg skal love deg at om du ser inni en av de filterne når du har "brukt det opp", så kommer du ikke til å ha lyst på spring vann igjen!!

♥ Aldri drikk for fort! Gjør du det så klarer ikke kroppen ta hva du drikker til seg, og det skyldes raskt ut av systemet..

♥ Unngå alltid å bli dehydrert! Det fører til dårlig humør, du blir slapp, kan få vondt i hodet å det kan til og med tørke ut huden din, så du kan få kviser av det.

♥ Selv om vann er det sunneste du kan putte i deg, kan det fort bli kjedelig, til og med vanskelig, å få i seg nok vann, eller i det hele tatt få lyst på. Før hatet jeg vann, men nå drikker jeg ca. 3 liter daglig. Det jeg gjorde for å bli vant med det var bare å kjøpe meg en vann flaske, for å så fylle den opp å alltid ha den med meg! Å sette den i kjøleskapet ellers. Vann er mye mer fristende, å lettere å drikke fra en "tut"!Husk også at du kan putte hva en du vil i vannet - frukt & grønt er alltid godt - og sunt! Det beste du kan ta i vannet er nok sitron, spessielt om du ikke har vann renser, for sitron dreper bakterier, og har mange gode helse effekter. Alt er en vane, og har du drukket bare vann i noen dager/uker, lover jeg at du vil merke stor forskjell på selvfølelsen! ♥

Drikker du nok vann?

XoXo

 

Vinneren! Ble det deg?


Hei alle sammen! ♥ Nå er første dagen på jobb overstått, og jeg er kjempe fornøyd! Å være blandt mange sminke å hårprodukter er himmelen for meg, kunne ikke ha vært bedre! Så til den som vant giveawayen!

Den som skrev kommentar nr. 2000 ble Marie! Trykk på navnet for å se bloggen! Hun virker som en utrolig skjønn og sterk person, og skriver en åpen, ærlig og bra blogg!! Send meg adressen din på toppsminke@hotmail.com, så skal jeg sende pakken til deg snarest! ♥Og siden dere var så skjønne å skreiv så mange kommentarer, har jeg bestemt meg for å gi en liten pakke til nr. 1999 og 1998 også! Det blir bare en liten, ikke relatert til skjønnhet - pakke, men håper dere syns det er koslig for det om! De som får de pakkene blir; Ida & Tuva! Trykk på navnene om dere vil se bloggene! Jeg kommer nok til å ha mange giveaway-er & konkurranser framover, så det er bare til å like facebooken min om dere vil følge med! ♥

 

XoXo 

Siste sjanse til å bli 2000!


God morgen, søtiser!  ♥ Dette blir bare et kjapt innlegg før jeg på løpe på jobb! Her er sminken min i dag;

& her er et forhasted leopard design, som kunne vært mye bedre;

Nå er det bare noen få kommentarer til 2000, så en av dere som kommenterer dette innlegget blir vinneren!  

 

Hva syns du om dagens look?

Ønsker alle en fin Onsdag! 

XoXo

GIVEAWAY!


Hei fine lesere! ♥  Jeg er så utrolig glad for alle de fine tilbakemeldingene dere gir meg, og lesertallene bare øker! Jeg har ikke blogget så lenge, men er snart kommet til 2000 kommentarer, så jeg tenkte at den som skriver den 2000'ende kommentaren skal få en liten pakke av meg! Jeg er ikke sponset av noen, så det blir bare en liten ting for å vise dere at jeg setter pris på hver enkelt kommentar! 

Det er en hudpleie krem fra Yves Rocher, som skal fornye huden din, og holde den fastere å "yngre". Selvfølgelig trenger du ikke en slik krem om du er under 20, men det er jo en kjempe fin presang! Den passer til alle hudtyper, det er 50ml og er verdt 559,-kr. Les mer om kremen HER!

 

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å kommentere, så kan du bli nr. 2000! Du kan også kommentere flere ganger. Husk å skrive mailen din om du ikke har blogg! Du kan også like facebook pagen min HER  ♥

 

 


XoXo

Fått meg jobb!


Hei bloggiser!  ♥

Jeg var på jobb intervju i går, og i dag fikk jeg jobben! Det er en kjede som er store på hår, hud og sminke produkter! Noen som klarer å gjette hvilken butikk? Uansett, så tror jeg dette blir bra for bloggen, da jeg kommer mer i rutine, og kanskje kjøper masse nye produkter jeg kan rise/rose til dere! Hehe

 

 

Hva syns du om bildene?
- & hvor tror du jeg har fått jobb?

 

XoXo   ♥

Falske øyenvipper - TIPS


Hei nydligheter! ♥  Dette tipset bruker jeg på meg selv, pga. øyenformen min. Jeg tror det skal være fint på alle øyne, men spessielt hvis du har lik øyenform for meg, da jeg ikke passer vipper på hele øyet. Hvis jeg har falske vipper på meg, ser det plutselig ut som om jeg har mindre, kneppte øyne..

Så jeg bruker å klippe de i to på midten, og så klippe de en gang til, for å bare ta på kantene. Da blir øynene større, mer åpne og du sparer samtidig penger & øyenvipper! Så det er jo vinn, vinn, vinn!

 

Du trenger; 

♥  En saks
♥  Falske øyenvipper
♥  Øyevippe lim

 


Jeg bruker DUO vippelim i hvit, den holder vippene på uansett hvor mye det blåser! Og vipper kan du finne på Ebay til 5-6 kr i 10 pakkninger, de trenger ikke være perfekte når de bare skal på ytterst!
Og saksen er.. en vanlig kjøkken saks.

 


Først klipper du de i 2 på midten, som jeg allerede har gjort her, så tar du en av delene og klipper den også på midten, så det blir to like deler til hvert øye.

 


Du kan selvfølgelig bruke 2 halve også, men jeg liker denne størrelsen!

 


Deretter tar du vippe lim på kanten, og venter ca. 30 sekunder.

 


Og slik blir ferdig resultatet! Hvis det er hvite rester etter limen, eller du vil dekke det litt ekstra,
tar du svart dipliner oppå, slik som jeg har gjort!


Siden jeg har valgt å bruke dramatisk sminke i dag, har jeg tatt ganske tykke, dramatiske vipper, altså ikke naturlige.
Men du kan selvfølgelig gjøre dette med hvilkne øyenvipper du vil, uansett hvor naturlige de er,
så gir de øynene et boost! 

Som dere ser, veldig unaturlig, men jeg liker det slik! Hehe

 

Likte du tipset?

- Har du prøvd dette før?  ♥

 

XoXo

 

Endelig nytt design!


Hei søtiser!  ♥

Ville bare innom for å si at grunnen for at jeg ikke har blogget i dag, var fordi helt siden jeg logget inn på blogg.no, har jeg holdt på med designet mitt! Jeg er ikke helt fornøyd, så kommer sikkert til å gjøre små forandringer i morgen også, men sier meg ferdig for i dag.

Så vi blogges i morgen, da kommer jeg med falske-vipper-tipset mitt!  ♥

 
Hva syns dere om mitt nye design? 

 

Sov godt, alle sammen!

XoXo

JUSTIN BIEBER - DATERAPE


Hei ladies & germs! ;)   Jeg pleier ikke å skrive mine meninger på bloggen, i og med at det er en skjønnhets blogg. Men når jeg hørte denne sangen, så bare måtte jeg få det ut der. Justin Bieber er jo hovedsakelig en stjerne for barn og oppover. Jeg vet det finnes mange jenter der ute som ikke har kommet til tenårene engang, som hadde død for Justin. Så når jeg hører at han er med på en slik sang som dette, så blir jeg sinnsykt provosert! Sangen snakker for seg selv, å handler bare om sex. Å jeg syns ikke at det er rett, at en som har en fanbase av 10-14 år gamle jenter over hele verden, skal være med i samme sang der noen sier "She pop the pussy for me" eller "Bands a make her dance, molly make her lose them underwear" - Det er jo faktisk helt sinnsykt.

 

 

Molly er et nytt type dop, som brukes til blandt annet daterape. Det er 10x sterkere en extacy, og har allerede i år hatt over 60 overdoser i USA. Alle i musikk industrien driver nå å reklamerer for det. Og at JB, som er en utrolig stor rollemodell, og et stort ikon for yngre over hele verden, og allerede har fått tusenvis av jenter til å kutte seg fordi han røykte hasj (?), skal være med i en sang som går slik, er absolutt for drøyt. Bare med denne ene sangen påvirker han fansene sine til å ha sex (helst med rike rappere som ikke kan grammatikk), bruke narkotika og feste. Og ikke minst, påvirker han selvfølelsen deres, siden de også synger om silikonpupper, stripping og modeller. Dette er nok bare begynnelsen for Justin Biebers "transformasjon" til "voksen artist", å han kommer nok ikke til å ofre en tanke for sine yngre fans. Og siden han har brukt 3 år på å bygge seg opp som en troverdig stjerne, kommer nok foreldre verden over til å fortsette å kjøpe dette til barna sine, uten å ofre det en tanke. 

 

 

 

Hør på teksten, og fortell meg at ikke dette høres helt feil ut!?

 

XoXo


HVA VIL DERE HA?


Hei søte fastiser! :) 

 

Grunnen til at jeg ikke har blogget fast og mye i det siste, er for at jeg føler ikke jeg har hatt tid til å lage ordentlige innlegg. Å jeg vil gjerne ta meg god tid, å komme med noe nyttig før jeg legger ut noe. Så jeg vil gjerne vite hva dere vil ha mer av? :)

 

 

 Jeg vil jo blogge om det som er interessant for dere søte fast lesere!  ♥

 

Så hva vil DU se? :)

XoXoVIL DU HA KOMMENTAR?


Hei nydligheter! :)  Jeg blir alltid glad når dere kommenterer, og jeg kommenterer alltid tilbake. Derfor ville jeg bare minne dere på å skrive blogg adressen/ blogg navnet deres når dere kommenterer, fordi jeg får ofte kommentarer som; "Jeg har linkrunde, sjekk det ut", eller " Blir glad for kommentar tilbake" på slutten av kommentarene deres, men så står det at det er fra anonym! :)

 

 

 

Så jeg ville bare minne dere på det! :) Jeg vet de fleste ikke liker å få sånne kommentarer, men jeg liker å kommentere tilbake uansett! :)

 

Pleier du å glemme navnet ditt?  ♥

XoXo


SER DU UT SOM EI HORE?


Jeg har elsket Jenna Marbles helt siden jeg kom over den første videoen hennes, og når jeg så disse så holdt jeg på å dø! Dette er noe alle jenter burde se! :) Og hvis du ikke vet hvem Jenna Marbles er, så grav deg ut av hullet du har bodd i, og se alle videoene hennes! :) Det finnes ingen morsommere!


 

 

Liker du henne? :)

- Holdt du og på å dø av disse to?

 

XoXo

TURQOUISE & LIME NAILS


Hei søtiser!  :)

Var innom H&M i dag, og der fant jeg en tre pakning med neglelakker for bare 20 kr! Likte fargene, lakken er litt tynn men ellers ganske grei! Testet de ut, og med et lag ser det slik ut;

  

Her er de jeg brukte;

 Noen andre en meg som er flinkest til å lakke med venstre hånden, selv om jeg er høyrehendt? :) Haha!

 

Hva syns du om fargene?  ♥

XoXo

5 SKJØNNHETS TIPS


♥ Når du bruker tørr shampoo, bruk det sammen med en rund hår børste, og føn håret litt. Da vil den naturlige oljen din lage volum, å du vil se helt fresh ut! :)

 

♥ Noen ganger er volum-maskara for tung for øyenvippene, og drar de ned. Bruk heller en lett maskara først, så kan du ta på volum-maskara etterpå, da øyenvippene dine har tørket opp over! :)

 

♥ Hvis du har friss i håret, føn det alltid oppen fra, og nedover, da det blir mindre friss! ;)

 
♥ Når du holder på med hudpleien din, klapp det alltid på i stedenfor å smøre, da huden trekker det bedre inn!

 

♥ Blushen din, og leppefargen din burde være lik, da det gir mest naturlig resultat! :)

 

Følger du noen av disse? :)

XoXo


NY HEADER


Hei nydligheter! :) Da har jeg istedenfor å redigere hele designet, fått meg ny header, og nytt profil bilde. Må innrømme at jeg ikke er helt fornøyd, for bloggen min er så smal at de blir strekt! Men det får bare være enn så lenge! :) Håper alle sammen har en nydlig start på uken!

 

 

Sånn er de orginalt!  ♥

 

Hva syns du? :)

XoXo


INSPIRATION
Håper alle har hatt ei fin helg! :)

 

Tycks?  ♥

XoXo

SPRING NAILS


God kveld nydligheter! :) Ville bare innom å vise dere et bilde av neglene mine, elsker å kombinere flere farger! Å ha lyse farger på seg, kan virkelig gjøre noe fint med humøret.  ♥


 

Disse to var de jeg brukte! :) Elsker rosa fargen! Er sikkert døds fin på sommerbrun hud! 

 

 

Jeg tror innlegget om falske vipper heller kommer i morgen, for det ble så seint! 

 

Hva syns du om neglene? :)

XoXo

NATURAL LOOK


Hei søtiser!  ♥ 

Før i dag skulle jeg på et møte, så da gikk jeg for en helt naturlig look. I grunn syns jeg det er veldig kjedelig, men det er jo ikke i alle settinger en kan ha farger! ;)

 Ellers så blir hunden vår 2 år i dag, det vil si at den er ferdig som valp! :) Så resten av ettermiddagen skal vi gå tur med han å bortskjemme med store hunde-pølser!  Senere skal jeg komme med et supert falske-øyenvipper-tips til dere, så følg med om du er interessert! :)

 

Håper alle får en fantastisk fredags kveld, & helg!  ♥  

 

 

Hva syns du om den naturlige looken? :)

XoXo


HOW TO: SLIPPE BLANK HUD


Hei cupcakes! :) Beklager mitt fravær i dag, har vært veldig travelt! Men her er et tips som passer perfekt til vår & sommertid, nemlig hvordan unngå blank hud.

 

De fleste har jo T-sonen som blir veldig fort oljete, spessielt i varmt vær. Og bruker du sminke, tar du nok pudder på T-sonen når den begynner å bli blank. Men det mange ikke vet, er at da lager du masse bakterier i puddere, å du lagrer oljen inn i huden, som resulterer i kviser!

 
Så istedenfor, burde du kjøpe "blotting sheets", noe som er en liten pakke med servietter som du klapper på huden når den blir oljete, så fjerner det oljen uten å fjerne sminken! Det er ikke dyrt heller, du kan finne det på nettet for rundt 30-60 kr! :)

 

Bruker du blotting sheets? :)

// Lik facebooken min HER!  ♥

 

XoXo

DIY: NAILPOLISH W/ EYESHADOW


Hei søte lesere!  ♥  

 

Jeg tenkte å dele et gøy tips med dere, som handler om å lage din egen neglelakk! Det er enkelt, og du kan lage din helt unike farge! :)

 

Du trenger;

♥  Øyenskygge, velg en du farge du vil ha på neglene.

♥  Blank neglelakk

♥  En beholder å ha det i, noe som du kan kaste etterpå.

 Når du har valgt deg en farge, knuser du litt av den oppi beholderen. (Heldigvis er det ikke krise med knust øyenskygge om du har en god kompakt, men kanskje ikke velg en du bruker hver dag!:))

Så holder du den blanke neglelakken over beholderen, og lar det dryppe noen dråper ned i. Rør rundt med neglelakk kosten, til alt blir smooooth. Skynd deg å påfør neglene, for det tørker fort sammen! Og da, har du altså laget din egen neglelakk farge! :) Gøy ikke sant? Du kan selvfølgelig blande forskjellige farger i en osv., men ikke bland så mye at du ikke får brukt det opp med en gang, for det blir ubrukelig kort tid etter! ;) 

 


// Bilder lånt fra google.

 

Gjerne ta et lag med top coat over etterpå, så holder lakken seg lenger! 

Ha det gøy med det, og få personligheten din på negletuppene! :)

 

Kommer du til å prøve dette? :)

- Gjerne si i fra i kommentarfeltet om du vil se noen av mine lagde! :)

XoXo

3 TIPS MOT TRETTE ØYNE


Noen kjappe tips for de som våkner som opphovnede zombier, slik som meg! ;)

 

♥ Legg 2 store spiseskjeer i fryseren før du legger deg, og ta under øynene når du våkner. Du kan også ta de opp på øyenlokkene for å våkne litt til! Dette hjelper mot opphovnede, trette øyne og motvirker mørke ringer & poser! :) Hvis du har glemt det kvelden før, bare legg de i fryseren 15 minutter før du tar de på! 

 ♥ Ta to avkjølede grønn-te poser og hvil de under øynene. Både sunt og hjelper mot opphovenhet! :) Du kan også gjøre det med agurk! 

 

♥ Drikker du kaffe, så dypp en bomulls dott nedi, og press de under øynene! Koffein trekker huden sammen, og fjerner dermed både poser og mørke ringer! :) 

 

Har du prøvd noen av disse før? :)

XoXo

TODAYS LOOK; SOFT SMOKEY


Hei beste! ♥ I dag våknet jeg opp til zero internett, og sånn forble det til nå! Men da fikk jeg i vertfall vært produktiv, og ryddet en del som jeg har drøyd :) Jeg tenkte kanskje å lage et "motivasjon til å rydde" innlegg, er dere interessert i det? Hvis dere er slik som meg, som venter med å rydde til jeg må, å kanskje ikke er så vant til å bo alene, kan det være greit med litt inspo! :)

 

Slik så min sminke ut i dag! :)

 

Hva syns du om looken? 

- Kunne du tenkt deg et innlegg med rydde-inspo? :)

 

XoXo


5 SKJØNNHETSTIPS MED SITRON


Hei søtiser!  Vet dere at sitron er godt for mye mer en bare immunforsvaret?

Det er også perfekt for flere skjønnhets triks! :)

 

OBS: Jeg sier ikke at alle disse tipsene er sunne, eller bra for deg. Sitron inneholder naturlig bleking, og fungerer derfor på de tingene jeg nevner, men sliter selvfølgelig også. Så alt på eget ansvar! ;)
♥ Har du gule eller missfargede negler? Det kan du fort få når du bruker neglelakk ofte! For å få det vekk trenger du bare skrubbe neglene med sitron! :) Har du veldig mye gult, kan du blande sitron og hvitnings tannkrem! :)

 

♥ Lyst på hvitere tenner? Skrubb de med sitron og bakepulver! :)

 

♥ Vil du ha lysere hår? Klem sitron saft der du vil ha lysere hår, før du går ut i solen, & sitronen å solen jobber perfekt sammen for å lysne håret ditt! ;)

 ♥ Har du mørke merker i huden? Foreksempel mørke albuer, kvise arr eller hud missfarging? Da skal det hjelpe å skrubbe på plassen med sitron skall og la det virke i 10 minutter før du skyller det av. Repeter i noen dager til du ser forskjell! :)

 

♥ Sitron skal også hjelpe mot kviser, så bland sitron saft med vann, smør på problem område og gjerne ha det på over natten! :) Naturens kvise krem! 

 


I tillegg er sitron bra innforbi kroppen og, så ta gjerne sitron i vannet ditt, det fjerner bakterier! (Ja, spring vann har bakterier!) Det er godt i te, og faktisk i Cola også! ;) Så holder du forkjølelsen borte denne våren! :)

 

Har du prøvd noen av disse tipsene før? :)

XoXo

 

NEW DESIGN?


Hallo nydligheter! :) Nå er det mandag igjen, og klar for en ny uke med nye muligheter! :)

 

Alle burde huske på at hver dag er et mirakel, og hvert sekund er magisk! :)

 

Jeg lurer på om jeg skal skifte designet mitt? Jeg liker det egentlig veldig godt, men har hatt det siden bloggen startet opp igjen, så er en smule lei.. Jeg trenger hjelpen deres!

 

Hva syns du, skal jeg bytte design? :)

XoXo

GUPPY LIP ART


Hei alle søte! :) Her er den siste lip challengen, som var valgfritt design.

 

Så jeg lagde en fisk! :)


 

Her er Multi2ne's look;

Besøk bloggen hennes HER

 

I dag er det et bidrag til;

Dette er Alise, og du kan besøke bloggen hennes HER!

 

Da var det over for denne gang, men jeg er veldig fornøyd å hadde det kjempe gøy med denne challengen! :)

 

Hva syns du om dagens designer? :)

XoXo

 

GOD MORGEN


I dag sov jeg kjempe lenge, og nå har jeg hatt en god frokost, med en enda bedre te vesiden av! :) 

 

 

Ville bare minne dere på å følge med kl 20.00 i kveld, da den siste lip arten kommer ut! :) 

 

Skal du være med i den siste challengen? :)

Håper alle har en fin Søndag!

 

XoXo

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@hotmail.comhits