TODAYS LOOK: DEEP OCEAN


Hei søtiser! :) Her er et bildet av min sminke i dag, håper dere liker det! ;)

 

 

Forresten, vil dere se en sminke tutorial snart? :) Kom med forslag i kommentar feltet! 

 

Tycks? :)

XoXo

 

SOLARIUMS GUIDE


Hallo alle sammen! :) Nå kommer snart sommeren, og da kan jeg tenke meg at mange av dere vil ha et forsprang på brun fargen! Så her er en solariums guide. ;)

 (OBS! Anbefaler ingen under 18 å ta solarium! Dette er bare for de som er klar over risikoene, og er lei av selvbruning!:))

 

♥ For det første, trenger du beskyttelse briller. Dette er veldig viktig for synet, du kan faktisk miste farge-synet med for mye soling uten! Du kan kjøpe det på sol senteret, eller bestille på nettet for en billig penge. Jeg liker best at de har feste på, så du kan bevege deg uten at de faller av! :)  

 ♥ Ha med deg ei vannflaske. Alle som skal ta solarium burde ha med seg noe å drikke, helst vann. Uansett om du ikke skal ligge lenge, for du blir fort dehydrert i varmen. Og det kan være veldig ubehagelig! :)


 

♥ Og så kan jeg anbefale disse "baby wipsene" som ikke har parfyme i seg, til å ta av hud sminken med, hvis du skal ta sol etter jobb eller lignende å har sminke på deg bort. De finner du på Ica og Rimi til bare 13 kr, og de varer lenge! 

♥ Og hvis det er en krakk eller stol på senteret, bruk den for alt den er verdt!! Jeg pleier å ta mobilen, vann, og høretelefoner på den! :) 

♥ Så må du selfølgelig ha musikk på ørene, for underholdningens skyld! Kan bli veldig kjedelig å ligge i 20 min. Jeg pleier å ha headphones som jeg bare stikker i mobilen, så tar jeg den ene øreproppen i. Har bare en i, så jeg kan høre hvis det skjer noe, og jeg lar mobilen ligge på stolen, da jeg ikke vet om den blir skadet av strålene. Det er ikke farlig å ha headphones i øret! :) 

 

 

♥ Om du skal bruke "tanning lotion" eller ikke, er opp til hver enkelt. Men om du skal, anbefaler jeg å være forsiktig med hva du velger, og jeg ville ikke ha bestilt fra internett uten å søke veldig godt opp i merket. Det finnes mange, og de har til forskjellige hudtyper osv. Her har jeg to som jeg selv har brukt! :)

 1. Ed Hardy Show Girl. Den syns jeg var veldig OK hvis du vil ha raskt resultat. Eneste var at det var litt mye farge i selve kremen, så jeg måtte påføre forsiktig å nøye, og vaske  hendene godt når jeg hadde tatt den på, så jeg ikke ble oransj mellom fingrene. (Dette kan også babywipene være godt for;)) Og brunfargen min kunne bli litt "falsk". Men ble veldig brun, veldig fort! Og den hadde fine, søte, rosa kuler i seg! Så ville gitt den 4/6! :)

 

2. Ed Hardy Blowout. Denne var ikke like rask til å gi resultat, da det ikke var farge i kremen. Den var litt seig å påføre, men gjorde jobben! Den skal motvirke rødhet, og ga en dyp, varig farge. Så ville gitt den 6/6! :) Begge to lukter utrolig godt!!

 

♥ Når du er ferdig med å sole deg, burde du ta på en god body lotion så du ikke får tørr hud, og gjerne vaske ansiktet raskt med ansiktsvannet ditt, spessielt hvis du har svettet litt, så du ikke får uren hud! ;)

 

Her er de jeg bruker: 


Deep Care body lotion, fra Dove (Får tak i den over alt, til 40-60 kr) & Aco Daily Face Wash (Fra apotek, litt under 100-lappen) Er stor fornøyd med begge! :)

 

Så det var det! Håper dette hjalp litt. :) Ting jeg ikke fikk tatt bildet av, men som jeg regnet med at alle kan, er å alltid vaske solariumet godt før og etter bruk, og å være forsiktig med hvor lenge dere tar, følge hud typen deres osv. :) Lykke til! 

 

Pleier du å ta sol? 

Hjalp disse tipsene deg? :)

 

XoXo

 

 

TODAYS LOOK: GREEN SUMMER


 

Hallo nydligheter! :) Dette er min makeup look i dag! Gikk for en enkel, grønn, smokey look som minner meg om sommeren! :)

 

 

Hva syns du? ;)

 

XoXo


JUST GIRLY THINGS


 

Tycks? :)

 

XoXo

SHAVING 101


Hei alle bloggsøtiser! :) Tenkte jeg skulle lage dette innlegget fordi våren nærmer seg, og kanskje for de litt yngre, eller de som ikke får det helt til, eller bare de som vil ha flere tips om det! :)
For hvem vil vel ikke ha glatte ben i solen? 

 

Okei, det første alle burde gjøre, om de skal barbere seg eller ikke - er å bruke en body scrub på hele kroppen, å skrubbe beinene godt! Så vi blir kvitt døde hudceller og kommer skikkelig til med såpen! Gjerne bruk en god scrub med små "steiner" i, (trenger ikke være dyrt. Palmolive har en blå en med havsalt til ca. 20 kr, som er helt fantastisk!) og en god, stor " dusj svamp". Like this:

 
Og så kan du enten barbere deg i dusjen, eller når du kommer ut. For de som ikke har gjort det før, anbefaler jeg å gå ut så du står på tørr overflade! :) Det er viktig å ha en god barberhøvel, Venus har en for alle behov. Sensitiv for de som er litt hard hendte, en for spessielt i dusjen, en med flere blader for tettere barbering, osv. Og så er det viktig med en god barberings krem! Det kan du finne nesten over alt. Det er viktig for å få en jevn å glatt barbering, og ikke kutte deg. :) 

 Så tar du barberingskremen å fordeler i hendene, og smører det ut der du vil barbere. Det er viktig å ikke ta for mye, da all barberingskremen vil komme på høvelen, i stedenfor hårene dine. Du skal alltid begynne nede å dra den opp over, og slik fortsetter du rundt hele foten. Jeg ville ikke anbefalt å barbere opp forbi kneet, selv om mange gjør det. Hvis du vil barbere lårene også, burde du heller vokse de, så det ikke kommer "stubber" på lårene! ;) Når du har tatt begge benene, må du skylle godt med vann, og tørke deg. Avslutt barberingen med en god body lotion, så benene blir glatte og myke, og holder seg slik lenger! :)


Hvis du heller velger å vokse, (som kan være bedre, men det er et slit å vente på at hårene skal vokse ut igjen før du kan vokse de igjen) så kan du kjøpe en god voks, så står det hva du skal gjøre på bruksanvisningen! :) Det går også an å kjøpe hårfjernings krem, da står også alt du skal gjøre i bruksanvisningen! ;) Du kan finne de på H&M, Cubus, Vita osv. for en billig penge! Det som er viktigst å huske er å aldri barbere mot hårene, alltid være forsiktig, og ikke gjøre det for raskt eller hard. Bare ta din tid så skal det gå fint! :)

 

Håper dere har hatt en kjempe fin helg, og nyter søndagen! :)

 

Hjalp disse tipsene deg? 

 

XoXo

Casual Spring Outfit


Satte sammen et avslappet outfit, for de vår dagene vi ikke orker stramme klær, men fortsatt vil se søte ut! ;)

 

Shorts HER // Sko HER // Veske HER // Batman T HER // Solbriller HER

 

Tycks? :) God helg alle sammen!

 

XoXo

9 HEALTHY HAIR TIPS


God fredag, alle sammen! :) Siden dere ville ha mer om hår, skal jeg dele noen kjappe tips med dere.

 

 

♥.. Avslutt alltid en hårvask med kaldt vann. Hvis ikke kommer all fuktigheten du har tilført håret (balsam, hårkur) til å forsvinne når du bruker varme på det!

 

♥.. Helst aldri bruk hårstrikk, spessielt ikke med metall på. Det får håret ditt til å knekke. Bruk heller klemme når du skal sette det opp :)

 

♥ .. Du burde invistere i en naturbørste, eller en "tangeler" så du ikke bruker "vanlig" hår børste med metall spriker på, for de river håret ditt så og si, av. 

 
♥ .. Hvis du er bleiker håret ditt selv, og skal ta etterveksten, aldri ta bleiking på resten av håret, for det skader håret dobbelt så mye som første gangs bleiking!

 

♥ .. Hvis du vil fargen i håret skal vare lenger, prøv å aldri vask håret i veldig varmt vann! :)

 

♥ .. Hvis du vil bli kvitt splitte tupper, men ikke klippe deg, ta en tynn del av håret ditt, tvinn det rundt med fingeren, og klipp hva enn som stikker ut av det du tvinnet, for det er dødt, splittet hår. 

♥ .. Aldri gre gjennom håret, eller dra i det når det er vått. Heller ikke fillerist det med hånkle, da det er skadelig og gjør det "frizzy". :)

 

♥ .. Alltid bare ta balsam i 2/3 deler av håret, aldri ta opp i hårbunnen. Da blir det fort fett. Og vask det 2 ganger med shampoo for å få det helt rent! 

 

♥ .. Hvis du har shampoo og/eller balsam med proteiner i, må du ikke bruke det hver gang du vasker håret. Da får håret for mye protein å kan bli tørt og bustete. 

 

 

Fant du noen av tipsene nyttige? :) 

 

XoXo


Lei av å vente på at neglene tørker?


God natt søtiser! :) Håper alle ligger å sover godt akkurat nå! Jeg derimot er oppe og går. Jeg hadde ikke internett før nå, så det var jo flaks med døgnrytmen min, så jeg kunne blogge nå! :)

 

Husker dere at jeg skrev et innlegg på hvordan å få neglelakken til å tørke fortere? (HER)

 

Vel, jeg har et annet tips til dere som er enda enklere! Til jul i fjor fikk jeg en neglelakk tørker av tanten min, som ser super søt ut, og faktisk gjør jobben. :) Og siden jeg ble med i SponsetBlogg.no, fikk jeg mail fra Coolstuff.no, (en side med masse gadgets til absolutt alt mulig du kan komme på!) så jeg skulle inn der å kikke, og der fant jeg tilfeldig denne neglelakk tørkeren!


Det er en liten ape som blåser på fingeren når du legger den på "bananene"! Og den funker perfekt! Den blåser ikke for hardt, så den ødelegger ikke lakken, men får det til å tørke kjapt! :) Også ser den fin ut! Du kan finne den HER til bare 89-, kr! Syns virkelig den er verdt pengene når den sparer så mye tid :)

 

Selv om jeg er sponset, er dette 100% ærlige meninger, jeg hadde ikke tipset dere om noe jeg ikke har prøvd selv! :) For å se alle de andre gadgetene de har, trykk HER. Jeg har bestilt fra de tidligere, og vet at de har bra levering osv.

 

Syns du apen var søt? Ville du hatt en slik?

 

XoXo


Frisør for en dag


Hei nydligheter! :) I går var en lang dag, begynte med at jeg skulle hjelpe med spontan farging! Som tok lenger tid en forventet, men var kjempe gøy! :)

 

Hun har da mørke brunt hår med rødt i fra før. Planen var at vi skulle lage lyse striper i, for å få vekk litt av rød tonene så hun kunne farge det i en annen, litt lysere brun farge! ;) Vi viste jo fra før av at stripene kom til å bli grusomme, siden det ikke går ann å bare slenge bleiking på rølig hår. Men det skulle jo bare være mellom resultat,  så vi prøvde! :)

 

Slik så det ut før: 

 

 

Så begynte vi..

 

Så kunne vi le godt når vi så resultatet! :)
Men så.. Ble vi ferdige til slutt!

 

Hun ble kjempe fornøyd, så da ble jeg glad! :) 

Hva syns du? 

 

XoXo


Perfect Spring Outfit


Hei bloggsøtinger! :) Jeg ble veldig glad for så mye bra respons i går, på hva dere vil lese om, og det dere ville lese mest om var vel mote, så det skal jeg blogge mer om! Når jeg får speilrefleksen kan jeg begynne med outfits osv. ;) Men nå har jeg satt sammen et antrekk fra H&M som jeg syns passer perfekt til våren! 

 

Jeg er glad i farger, så valgte å color-block'e med blå og rosa sammen men noen basis plagg! Syns det er kjempe fint når sola kommer! :)

Solbriller  HER // Smykke HER // Sko HER // Clutch HER // Ring HER // Bluse HER // Blazer HER // Skinny jeans HER 

 

Likte du dette outfitet? :)

 

XoXo

Hva vil dere ha mer av?


Hei verdens beste lesere! :) 

 

Siden det er dere som leser bloggen, så lurer jeg på - hva vil dere lese om? Jeg vil jo gjerne blogge mer om det dere har lyst til å se! Jeg spør nå siden det ikke er lenge til jeg kan bruke speilrefleksen igjen, og da kommer nok inspirasjonen til å komme i rekordfart, og da flere innlegg! Og da er det jo greit å vite hva dere liker best! :)

 Så gjerne fortell meg i kommentar feltet, så jeg kan gjøre bloggen bedre! ;) 

 

Setter pris på hver og en av dere som er inne her å legger igjen så søte kommentarer! Dere er virkelig de beste! :) Lik gjerne facebook pagen min HER :love:

 

Hva vil du lese/se mer av?

 

XoXo


Todays Look


Hello bloggiser! :) Er på vei ut nå, og må nesten løpe, men slenger med et bildet av sminken min i dag;

En veldig enkel, lett smokey eye! Som er veldig "wearable" ;) Håper alle har en fin Tirsdag!

 

Tycks? :)

 

XoXo

Smile Away - Tannbleking


Hei søtinger! :) Fant en pakke jeg hadde glemt bort i dag, nemmelig "Smile Away" tannbleking system, som jeg ikke har brukt enda! Problemet er bare at jeg ikke har noen som helst erfaring med tannbleking, og vet heller ikke noe om dette merket. Husker å ha lest om det før, men nå når jeg skulle finne reviews osv. finner jeg ingenting om de på nett! Finner heller ikke hjemmesiden deres.. Så ble jo en smule skeptisk på dette da! Og jeg hadde en giveaway i tankene, men vil jo ikke gi vekk noe jeg ikke vet hvordan er! Så mitt spørsmål er - har dere prøvd dette? Eller hørt noe om det? :)

 

 

Takk på forhånd for svar, og er det mye positive erfaringer med "Smile Away" vil jeg gjerne gi det bort i en konkurranse! :)

 

Sånn ser pakken ut: 


NB: Bildet er lånt fra http://rhenriksen.blogg.no sin blogg, da dette var det eneste bildet jeg fant av det på nett!! 

 

Så vet dere noe? :)

 

XoXo

Galaxy nails & Todays Look


God morgen, bloggiser! :) I går skulle jeg prøve meg på et "galaxy" negle design, men fant ingen av de mørke negle lakkene mine, så jeg bare improviserte med lyse farger!

 

Så jeg tenkte jeg kunne vise dere, selv om jeg må beklage for den ufattelige dårlige kvaliteten på bildene, de er tatt med mobil og jeg prøvde å redigere de litt så fargene skulle komme bedre fram. Jeg gleder meg virkelig til å begynne å ta bilder med speilrefleksen!! :)

Og så slenger jeg med min sminke look i dag! :)

 

Håper alle har hatt ei fantastisk helg & er klar for ei ny uke! 

 

Tycks? :)

 

XoXo

DIY: FACE MASKS


Hei hotties! :) Jeg ville dele mine yndligs DIY ansikts masker/skrubber fra kjøkken skapet med dere, men siden ikke alle har lik hud-type som meg, tar jeg en for hver! ;)

 
For alle hud typer: Eggehvite maske. 

Du trenger: 2 egge-hviter, skilt bort fra plommen, og 2 store skjeer med naturell youghurt!

 

Alt du trenger å gjøre, er å blande de to tingene i en bolle, la det stå i noen minutter og så påføre det i hele ansiktet (OBS: Ikke i øyne, munn eller nese:)) og la det være på i noen minutter før du renser det godt av med varmt vann.

 

For fet hud: Jordbær maske.

Du trenger: 1/4 full kopp med jordbær, ferske, ikke fryste! Og 1/4 av en stor naturell youghurt!

 

Blend ingrediensene sammen i en blender, eller med gaffel og la de stå til de er lik tempratur som rommet. Påfør så i ansiktet og la det sitte i 10-15 minutter, og vask godt av!

 

For tørr hud: Brunt sukker skrubb.

Du trenger: 1 stor skjee med brunt sukker, og 1 te-skje med oliven olje. (Mer eller mindre, påfør flere dråper hvis du trenger det!)

 

Ta det brune sukkeret i håndflaten din, tilfør oljen å rør sammen med fingeren din. Masser det så inn i huden med sirkel bevegelser. Rens godt av med varmt vann, tørk ansiktet med en varm klut og påfør yndlings fuktighets kremen din! ;)

OBS: Er veldig viktig at dere bruker naturell youghurt og ikke med smak! 

 

 

Håper dere likte disse, er veldig greit å kunne, i tilfelle du har en krise eller ikke vil bruke flere 100 i måneden på hud-produkter! :)

 

Har dere prøvd noen av disse før? :)

 

XoXo

Galaxy trend!


God morgen, nydligheter! :) Jeg har ikke fått sjangsen til å blogge så mye i går heller, men lover endringer! Siden det er helg igjen, tenkte jeg å slenge med noen inspirasjons bilder! Etter nesten et år med dette som en populær trend, har jeg fått skikkelig dilla på det! Elsker det på klær, men også negler! Har lyst å create en look med dette som theme, eller kanskje lage et negledesign med slikt print! :)

 


// We <3 it

 

Hva syns du om Galaxy print? ;)

Håper alle har ei fantastisk helg! 

 

XoXo

Hygiene TIPS! Gjør du noen av disse feilene?


Hei søtinger! :) Ville bare dele noen kjappe tips med dere, som kanskje ikke alle tenker over, men som får konsekvenser for huden deres! :)

 

Viste du foreksempel at hvis du gnir deg i øynene når du er trøtt, trekker de med fingeren når du påfører sminke, eller gnir hardt når du tar av øyen sminken din om kvelden, at disse tingene er med å lager tidlige og mer markerte rynker rundt øynene?  

 Det er så mange små ting vi gjør i hverdagen som er med på å skade huden. Men er her hvertfall noen få ting som kan hjelpe!

 

Bruk bomull i stedenfor våtservietter når du fjerner sminke.  Bomull er mykt og forsiktig i forhold til serviettene, og du vil være glad for at du valgte det i "the long run"! ;)

 

Alltid bruk fuktighets krem, selv om du har "fet hud". Mange som har fet hud og kanskje acne, tenker at fuktighet gir mer kviser eller enda fetere hud. Men faktisk så får du mer kviser hvis ikke du bruker det, for da tror huden den må lage mer talg, og da mer kviser. Og når du blir eldre, vil huden takke deg for all fuktighet den har fått, da det forhindrer rynker! 

 

Aldri gni sminkefjerneren hardt rundt øynene, selv om du er trøtt (!). Jeg vet hvor lett det er å bare skyndte seg å fjerne sminken hardt og fort, når du er trøtt å bare vil sove. Men hvis du først er flink å tar av sminken, ødelegger det alt hvis du ikke gjør det ordentlig! For når du er hard rundt øynene, gir det tidligere rynker, og tar ofte ikke all sminken vekk uansett, som forhindrer hele hensikten din! :)

 

Når du vasker ansiktet, ta alltid kaldt vann etter varmt. For varmt vann åpner porene, og tar du ikke kaldt vann etter på, for å lukke de, går du rundt med åpne porer så bakteriene kommer lettere til!

 

Aldri plukk på øyenvippene dine! Nå vet jeg ikke om dette er så normalt, men jeg har hørt om, og sett venniner plukke sminken sin vekk når de sitter å kjeder seg eller lignende. Dette er veldig skadelig for øyenvippene, da du kan risikere å dra av 3-4 øyenvipper i samme sleng som du plukker maskara. Og det tar faktisk lang tid for de å gro ut, å noen ganger gror de ikke tilbake igjen! 

 

Aldri knepp på kvisene dine. Dette vet kanskje de fleste, men du skal helst aldri kneppe eller klemme de ut, selv om de er hvite, da dette kan etterlate dype arr.

 

Aldri sol deg med sminke. Heller ikke i solarium! Dette kan lage pigment flekker, aldrings flekker, og andre skader! Bruk heller ikke parfyme, dette gir samme konsekvenser.

 

Ikke tørk huden med håndkle. Dette er for hardt for huden, du kan "klappe" deg tørr med, eller bruke noe som er laget for å tørke hud. Dette gjelder hår også, aldri rist det med hånkle for å tørke!

 

Bytt ut maskara hver 3. mnd. Hvis den varer så lenge da! Du skal alltid bytte ut maskara'er når de begynner å bli tørre, hvis ikke kan du få øyenbettenelser eller andre infeksjoner. Bytt også ut svamper du har i dusjen, tannkost, sminke koster, og andre "intime" ting du har regelmessig! :)

 

Aldri bruk vanlig såpe i ansiktet, eller intimsoner. Dette tørker ut huden i ansiktet, og har ikke rett PH for intimsonene dine!

 

Aldri ta deodorant rett etter du har komt ut av dusjen. Ta den på etter du er blitt tør, så den gjør jobben sin best! :) Ta heller aldri deodorant på hvis du har svettet litt, da dette gir motsatt effekt og får deg til å lukte mer! 

 

Ikke ta på foundation, på u-vasket ansikt! Hvis du har sovnet med sminke på, ikke ta på sminke uten å rense ansiktet nøye! Dette blir som å male hvit farge oppå svarte flekker. Du får flekkete resultat, tørr hud og garantert et kviseutbrudd i nærmeste framtid! :)

 

Dette ble et langt innlegg, og kan sikkert skrive 20 tips til, men håper dette var nyttig! :)

 

Gjør du noen av disse hygiene feilene? 

Viste du om disse "reglene" fra før av? :)

 

XoXo


Valentine´s day; MAKEUP TUTORIAL


Da er sminke videoen her! :) Jeg gikk for vågal og sexy, for føler det passer til både en romantisk aften med kjæresten, og en singel jentekveld på byen! ;) 

 

Håper dere liker den, og lik gjerne facebook siden min for å se flere HER  :love:

 

Du kan se den i HD hvis du trykker på hjulet!

 

Tycks? :)

 

XoXo

Sexy eller romantisk?


God kveld, søtiser! :) Beklager for dårlig blogging i dag, har vært en travel en.

Jeg innspilte sminke videoen for Valentines nettopp, å regner med at den er ferdig redigert og ute i løpet av morgen dagen, så gled dere & følg med! ;) Det ble en litt mer spennende look, så hva tror dere jeg gikk for, romantisk /naturlig eller sexy /vågal? :)

Forresten, et kjapt tips til dere som er "children of the night" slik som meg, er å alltid fjerne all hudsminke på natte-tid selv om du ikke skal sove, for det er da huden tar seg tid til å fornye seg selv, og hvis du har dekket den så den ikke får puste, blir det ubalanse og du kan ende opp med kviser for dagene som kommer! :)

 

Så hvilken håper du jeg gikk for? 

God natt, kjære blogg lesere! :) 

 

XoXo

 

Facebook


Hei skjønne dere! Da har jeg takket være dere som var flinke til å kommentere, mange nye blogger å lese på! :) Tusen takk!

 

Så ville jeg informere dere om at jeg nå har facebook side som dere kan like. :) Det kommer mange fordeler med det, der i blandt; Følge med å få raskere beskjed om nye innlegg og videoer. Se andre oppdateringer, og få vite om konkurranser på forhånd. Konkurranser er noe jeg planlegger å ha masse av på bloggen, så lik å få beskjed om de først! :)

 

 

Gå innpå denne: http://www.facebook.com/ToppSminke & trykk LIKER så blir jeg kjempe glad! :love:

 

Har dere en facebook side jeg kan like? 

 

XoXo


Lese din blogg?


Hei ladies & germs! :) Først vil jeg si at jeg syns det var kjempe gøy at dere vil se en valentins dag sminke video! Det skal jeg lage, og legge ut videoen før Torsdag! :)

 Så lurte jeg på om du vil jeg skal lese bloggen din, eller om du vet om en god blogg du vil anbefale? :) For jeg savner å ha flere blogger jeg sjekker hver dag, så da spør jeg dere etter råd! ;)

 

Kommenter gjerne hvis du har, eller hvis du vil jeg skal sjekke din så gjør jeg det! Legger selvfølgelig igjen en kommentar også :)

 

Håper dere har hatt en fin start på uken, og ei koselig helg! ;)

XoXo


Valentines day: MAKEUP


Hei godtfolk! :) 

 

Nå nærmer jo valentins dagen seg, så jeg lurte på om dere var intressert i en tutorial? :) Det kan jo være alt i fra sexy til soft sminke, kommer an på hva dere vil se! Om du er singel å skal ut på byen med jentene dine, eller om du er i forhold og skal ha en romantisk aften! ;)

 

Si ifra i kommentar feltet om du er intressert i en sminke video, og i så fall hvilken look du vil se!! ;)

 


 

Skal du feire Valentines day? :love:

 

XoXo

 

Sunday Look


Hei søtiser! :) Ville dele eye-looken min i dag med dere, selv om det ikke er noe spessielt. Bare helt nøytalt med et snev av farge. Make it pop ;)

 

Beklager for mobil kvaliteten, men venter som sagt på batteri til speilrefleksen min! :)

 

Tycks? :)

 

XoXo

Nicki's "Super Bass" Makeup Tutorial!


Hei nydligheter! :) Nå har jeg endelig fått lastet opp "Super Bass" sminkevideoen. Håper dere liker den og prøver det ut! Legg gjerne igjen linken din hvis du tar bildet av det, hadde vært kjempe gøy å sett! :)

Jeg må si at lyset jeg brukte for å lage videoen, har visket fargene ut en del, beklager for det. Og jeg brukte ikke falske vipper i denne, siden jeg ikke hadde det tilgjengelig for øyeblikket, men det kommer! ;)

 

Bruk gjerne falske øyenvipper & nude/pink lips når dere skal sminke dere slik, det er jo tross alt Nicki's kjennemerke, og passer perfekt for looken! :)

  

Enjoy! ;)

 

Hva syns du?

XoXo


How to: Fyldigere lepper!


Hei verdens beste blogg lesere! :) Hvem drømmer vel ikke om større, fyldigere lipper? :) Vel, du trenger ikke løpe å ta restylane! Dette er selvfølgelig bare tips som varer for en kveld, men så kan du prøve deg ut! ;)

 

Okei, så du trenger et par redskaper:Før leppe-prossesen kan begynne, bør du alltid fjerne døde hudceller og tørr hud. Du kan enten bruke en lippe skrubb, eller så kan du pusse leppene forsiktig i sirkler med en tannbørste. Dette får blodet til å sirkulere å får med en gang leppene dine til å se større å friskere ut!

 

Så bør du ta på lip balm og la det tørke inn, før du concealer leppene dine for å få en base. 

 

Så tar du fram lipliner i en bitte litt mørkere farge en den du skal bruke, (nei, det er ikke bare bestemoren din som bruker lipliner!:) ) og følger leppene dine. 

Og jeg vil at du skal blende litt lipliner inn fra ytterkantene på leppene, slik at det blir litt mørkere der. 

Slik som dette:


(Litt rart illustrert, men håper dere skjønner.)

Det vil gi illusjonen av fyldigere lepper, fordi mørke farger gjør leppene mindre, og lyse gjør de større. Og siden liplineren er litt mørkere en den andre fargen du skal bruke, gir det illusjonen av at de er fyldigere! :)

 

Så tar hoved fargen du skal bruke, og blender det inn i leppene. 

Og for ekstra boost, ta alltid en lipgloss med mye skinn over, det reflekterer lyset å gjør de ekstra store. 

Og ikke glem highlighteren i V-formen over leppen din, og vips - du er bombshell klar for byen! ;)

 

Håper dere liker tipsene og har ei fantastisk helg videre!

Forresten så legger jeg ut Nicki Minaj sminkevideoen litt senere i dag, så følg med!! :)

 

XoXoMakeup INSPO pics


Noen inspirasjons bilder - siden det er helg! :) 

 
//weheartit.com

Håper dere ble inspirert til å være dere selv innenfra & ut! :)

 

Likte du bildene? :)

God helg!

 

XoXo

Kjapt maskara tips!


Dette er et tips for de som våkner opp, skal skyndte seg og finner ut at yndlings maskaraen de skal til ta på, begynner å bli litt tørr..

 

Bare ta forsiktig to dråper vann på maskara kosten, og ta kosten ned i beholderen og snurr litt rundt (ikke ta den opp og ned), så får maskaren få et nytt boost og du slipper korte vipper! ;)


Nesten samme trikset går hvis yndlings neglelakken din er litt tørket ut, da tar du bare en dråpe med neglelakks fjerner i flasken, og rister flasken. Da blir neglelakken tynet litt ut, og blir finere på! :)

 

Har du prøvd dette? :)

XoXo

Video i dag!


Hei kjære lesere! :) Jeg ville bare si til dere at jeg kommer til å legge mer personlige innlegg på bloggen når jeg får batteriet som jeg har bestillt til Canon'en min i posten. Det er pga. at jeg ikke har hatt tilgang til et godt nok kamera, at jeg ikke har laget noen slike innlegg her! :)

 

Også kommer jeg til å lage video litt senere i dag, som jeg kommer til å redigere å legge ut i løpet av Lørdag! Så følg med hvis du var en av de som ville se looken! :)

Det blir en av disse to! ;)

 

Hvilken tror du jeg skal lage tutorial på? 

XoXo

DIY Lip Scrub!


Hei! :) Denne fungerer fantastisk, er enkel å lage, og bør brukes ca. en gang i uken i dette fantastiske været i Norget nå på vinteren! :)

 

Du trenger disse ingrediensene: 

 

 

Vaseline, honning & sukker! :)

 

Og disse verktøyene:

Et tomt oppbevarings glass, hvis du vil lage for mer en en gang, en ren skål til å blande i, og ei skjei til å blande med ;)

 

(Oppskriften er for nok til et bruk, hvis du skal lage så det kan stå lenge, bare gjør det samme, men med mer.)

 

1. Ta nok vaseline oppi skålen til at det er på størrelse med en fem-kroning.

2. Så tar du 2 te-skjeer med honning og blander oppi.

3. Og til slutt ei spise-skje med sukker. Så blander du alt sammen med skjeen, og den er klar til bruk!

Og hvis har laget mer, kan du oppbevare det i glass-krukke, og ha det stående i kjøleskap! ;)


For å påføre, tar du bare et tykt lag og gnir det godt inn i leppene, lar det sitte ca. 15 minutter og renser godt av, og du vil kjenne at leppene er mye mykere! :)

 

Pleier du å bruke lip scrubber, og har du en favoritt? :)

 

Håper dere liker denne scrubben! 

XoXo

 

Tørre lepper?


Hei nydligheter! :) Nå er det vinter tid på sitt fulleste, og da er det ekstra lett å få tørre lepper. Jeg har noen tips til deg hvis du vil unngå det! ;) 

 

 

Det er faktisk utrolig viktig å ikke slikke seg rundt leppene, spessielt hvis du er ute, og spessielt, spessielt hvis du er ute i kaldt vær og vind! Spytte tar ut all fuktigheten i leppene dine, og får de til å bli tørre å sprekke. Så hvis du ofte får tørre lepper uten å gjøre noe galt, kan det være dette som er grunnen, for mange gjør dette uten å vite om det selv. :)

 

 

Du kan bruke leppestift hvis den er av god kvalitet og du har fuktet lippene dine godt først, men du skal helst ikke bruke "stiv" leppestift på vinteren! :)

 

 

 

Det du skal gjøre, er å ta godt vare på leppene dine, med masse fuktighet og lip balm, du bør helst påføre hver kveld før du skal sove, og alltid når du er ute! :) Og så er det leppeskrubb, det bør du bruke 1 gang i uken på vinteren, kanskje 2 eller flere hvis du er utsatt. Det er for å fjerne døde hudceller og død hud, så leppene dine er freshe og klare for alt. ;)

 

 

Vil dere jeg skal legge ut min D.I.Y lip scrub? :)

Ønsker dere alle en fin vinter med myke lepper!! 

 

XoXo


 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@hotmail.comhits