5 vaner som gir deg kviser!


Hei søtinger! :)

 

Det er ingen som liker uren hud, men det er vanskelig å holde huden plettfri nå til dagen med alle de små tingene som gjør at du får kviser. Jeg tenkte jeg skulle gi dere noen tips som er enkle å huske i hverdagen, som kan hjelpe å forhindre det :)

 

Visste du at kosthold aldri har blitt bevist sammenhengende med kviser? Så kanskje ikke sjokolade, chips & brus er hoved grunnen alikevell ;)

 

1. Snakker du mye i mobilen din? Tenk på hvor mange ganger du rører mobilen din i løpet av en dag, og hvor mye du har tatt i før du gjør det. Ingen vasker vel hendene hver gang de skal ta på mobilen sin? Så tenk deg alle bakteriene som ligger på skjermen din. Så holder du alle baktieriene inn mot kinnet ditt når du snakker i den! Det du kan gjøre er å vaske skjermen ofte, og bruke hands-free så mye som du kan når du har samtaler :)


2. Hvis du leker mye med håret ditt, bruker mye hårprodukter eller svetter (når det er varmt, på trening, etc.) og har håret ditt nede hele tiden, kan også dette være en grunn. Foreksempel hvis du har lugg, kan du klippe den opp hvis du vet at du kommer til å bli varm, hvis du bruker mye hårprodukter kan du sjekke i ingrediensene om de er hud-vennelige eller ikke, og om du leker mye med håret, bør du bare slutte. For bakteriene fra hendene dine, kommer i håret og så i ansiktet ditt. :)

 3. Denne er litt mer uvanlig. Men hvis du spiser chips, pommefrites eller andre fettete mat-retter, bør du alltid tørke deg rundt munnen med en våt serviett etterpå. For når du spiser sånn, kommer ofte fettet fra maten rundt munnen din, uten at du merker det. Og det gjør igjen at du kan få kviser på det området i ettertid. Også husk å vask hendene før du tar deg i ansiktet! :)

 
4. Du vet når du har hatt en lang dag, slenger deg på sofaen og hviler deg på sofa-armen med hodet i hendene? Ikke gjør det! Bakterier kommer igjen fra hendene dine å i ansiktet ditt. 


5. Og den siste er vel slik alle vet, men mange glemmer eller ikke gidder. Å påføre hud-sminke på en hygenisk måte. Vaske hendene før du rører ansiktet og vaske sminke-kostene dine regelmessig. Lettere sagt en gjort! Men veldig, veldig viktig! Og alltid ta av sminken før du legger deg til å sove! :) Så dette er mine små triks i hverdagen, for en finere hud! Og husk alltid de gyldne regelene til fin hud: Skjønnhets søvn, vann & ikke stresse! ;)

 

Har du tenkt over disse tingene før? :)

 

 XoXo


Raskt tips!


Hei beauties! :) 

 

Tenkte bare jeg skulle gi dere et kjapt tips i farten. Hvis du skal ta på deg neglelakk, men har dårlig tid, eller rett og slett ikke gidder å vente, så kan du fylle ei bolle med kaldt vann, og dyppe fingrene forsiktig i, og ha fingertuppene oppi en stund, så skal det tørke mye fortere! Men ikke ta de under rennende vann, da kan neglelakken renne av ;)Har du prøvd dette før? :)

 

XoXo


SMINKEVIDEO: Lady Gaga


Hei søtiser! :)

Nå er video tutorialen på Lady Gaga endelig klar, dette er da hennes makeup look på Mtv video awards´s presse konferanse i Japan! :)

 

 

Likte du videoen? Kommer du til å prøve dette selv? ;)

Makeup FAILS


Tenkte jeg kunne gi dere basic tips på hvordan dere ikke skal sminke dere! Er utrolig mange vanlige feil som folk gjør, så tenkte dette kunne være til hjelp hvis du skulle følt deg truffet! :)

Har brent meg før jeg også opp igjennom, så har lært på den måten, og det er ikke alltid en hyggelig opplevelse! 

 

1. Aldri ta øyenskyggen opp til brynene. Dette får øynene dine til å se flate ut, og det er rett og slett ikke fint! Alt som skal ha noe med øyenbrynene å gjøre, er highlight!

En annen ting som ikke er fint, er hvis du bruker 1 matt farge på hele øyenlokket. Du burde minst bruke 2 farger på øynene, slik at de får dybde. :)2. Hvis du tegnet på brynene dine, er det veldig viktig å følge bryn-beinet. Å ikke lage 2 streker, som er helt unaturlige. Dette har jeg som tok vekk brynene mine i ung alder virkelig en førsteklasses opplevelse på, ikke et pent syn å se tilbake på bilder ;)3. Ikke ta pudder i hele ansiktet. Verken solpudder, eller mattende pudder. Dette får ansiktet ditt til å se helt flatt ut, og det gir ansiktstrekkende dine ingen rettferdighet! :)


4. Leppeprodukter på tennene. Etter du har påført noe på leppene, ta alltid en finger inn i munnen, å dra den forsiktig ut gjennom leppene. Slik unngår du bestemor stilen når du smiler! :)

Andre leppe-feil er å ta leppestift på tørre lepper! Da ser de sprukne ut, og da tviler jeg på at noen tørr å be deg ut...  For å unngå dette, bør du alltid ta lipsyl/lipbalm på å vente til den tørker inn før du påfører.5. Feil foundation. Dette er kanskje den mest kjente feilen, du har sett den på fjortisser i flere år. Men det som mange kanskje ikke tenker over, er at concealer har like mye å si! Ikke pent med lyse flekker i ansiktet. Om du ikke vet det: Grønntonede concealere passer best på røde prikker, og oransjtonede concealere dekker blåe ringer best! :)

 Har du gjort noen av disse feilene? :)

 

Husk å følge med i morgen, da kommer Lady Gaga sminke videoen ut!!! :)

 

XoXo


Lady Gaga next


Da er jeg nettopp ferdig å innspille Lady Gaga tutorialen! Det ble den flest av dere ville se, så da skal jeg få redigert å lagt den ut til Tirsdag! ;) Kanskje ikke en hverdags look, men deffinitivt noe jeg ville ha godt med på kostymefest, halloween etc. Var også veldig gøy å lage denne videoen, gled dere :D

 

 

 

Liker du Lady Gaga? Kunne du gått med denne looken på byen? :)

 

XoXo

Nicki minaj vs. Katy Perry?


Okei, søtinger! :)


På tide dere får velge igjen! Jeg liker å gi dere det dere vil ha, så fortell ;)

Denne gangen er det Nicki Minaj, Katy Perry eller Lady Gaga's stil jeg vil kopiere, dere får velge av disse lookene:

 

1.  

 

2.  

 

3.  

 

4.  

 

Hvilke av disse unike lookene vil du se how-to-video på?

Stem i vei!

 

Xoxo

Smokey Glitter VIDEO


Hei søtiser :)

 

Da var videoen her, håper dere liker den! Perfekt for denne looken som ikke er med i videoen, er nude lips eller en kald, litt svak rosa farge på leppene ;)
& PS: Det er best å ta foundationen på til sist, for mørke øyenskygger drysser ofte en del. Så da kan du bare tørke det som drysser vekk med en pad når du er ferdig, å så ta på foundation! :)

  

 

Likte du looken? Hva vil du se neste gang? :)

 

XoXo

Video i kveld


Tjena! :)

Da kommer sminkevideo til dere i kveld, det ble klassisk smokey eye - med min egen twist så klart ;)

 


 

Så følg med i kveld! & ha en fin lørdag videre :)

 

XoXo

 

DIY lipgloss


Hei! :) 

Jeg ville bare dele et godt tips med dere, som de fleste kanskje ikke vet. Og det er at du kan lage din egen lipgloss med to enkle steg, og med ting jeg vedder på at du har liggende i huset.

 

Det er veldig greit å vite i tilfelle du skulle være lei av alle du har fra før av, eller om du aldri finner en farge du blir fornøyd med på butikkene ;)

Alt du trenger er:

 

1. Vaseline

2. Øyenskygge, blush eller hvilke som helst andre pigmenter med fargen du har lyst på

3. En liten tom beholder

 

Det du gjør når du har alt klart, er å tømme litt vaseline (kommer an på hvor mye lipgloss du vil ha) i en ren, tom beholder eller en veldig liten talerken eller skål. Så tar du å knuser øyenskygge-fargen du vil ha til den blir pulvirisert, tømmer litt oppi vaselinen, & blander til du får fargen du vil ha.& Voila, du har en ny lipgloss klar til bruk på leppene dine! :) Hvis du ikke blir fornøyd med hvordan fargen blir på deg, er det bare til å prøve på nytt med en annen farge. Det er så og si gratis og ikke stor effort.

 

Har du en yndlingsfarge til leppene? ;)

 

XoXo

Smokey Video Vote


Hei folkens! ;)


Tenkte dere kunne få bestemme selv hva dere ville se tutorial på - så jeg har noen alternativer:
Fargerik smokey eye, eller klassisk smokey eye. 

 

Den som flest vil se, lager jeg video til i morgen! 


                                           


(Beklaker at bildene er små, det er igjen blogg.no... )

 

Så, hva syntes du er finest, å hvilken av de vil du se how-to-video på? :)

 

 

XoXo

Blogg orden


Hei søtiser! :)

Da har jeg endelig fått fikset bloggen igjen, ettersom den ble hacket. Takk for tålmodigheten, og beklager at de gamle innleggene har forsvunnet, men skal nok gjør det godt igjen med nye.
Det er desverre fortsatt noe galt med blogg.no, så får ikke redigere designet mitt, men skal få fikset det også.

Så det er bare til å komme med spørsmål eller forslag til tutorialer!

 

Da er jeg back in business!!

 

 

XoXo

 


Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@hotmail.comhits