Selvtillit; Elsk deg selv


Hei nydlige lesere! ♥

Ingen kan ha ordentlig selvtillit uten å være glad i seg selv, å det er mye enklere sagt en gjort for mange. Det er en ganske tabu ting egentlig, å si at du liker deg selv/ er glad i, eller stolt av deg selv. Men det burde det ikke være! Dere har sikkert hørt at du skal si 5 fine ting til deg selv i speilet hver dag?
Vel, dette kommer til å høres ganske sprøtt ut, men jeg syns at alle burde skrive et kjærlighets brev til seg selv!Kanskje du kan ha ei dagbok, der du skriver hver dag. Foreksempel; Kjære Sandra, du har så nydelig hår. Haha, jeg ser at dette kan virke helt på tur, men hvis du skriver i tredje person, og leser det etterpå, så går det rett til bakhodet ditt at andre syns dette om deg. 

For ja, det er sikkert mange som syns fine ting om deg, som du ikke ser selv!

Dette hjelper deg med å huske på alle de gode egenskapene du har, og hvis du finner 5 eller 10 ting hver dag, så blir det en vane til slutt og du kommer ikke til å syns det er like tullete. Husk at det er bare du som skal se hva du har skrevet, så det er ikke flaut på noen som helst måte. Glem janteloven!Og hvis du våkner opp i morgen å speilet sier du har en dårlig hårdag, så fortell speilet hvor fine øyne du har. (Å ta håret i en hestehale, foreksempel. Hihi) 

Husk også at du må være din egen bestevenn. Behandle deg selv like bra som du ville behandlet kjæresten din, eller bestevennen din. For alt begynner inni deg selv, å du må vite at du er like viktig som alle andre i livet ditt! Selvfølgelig er det bra å priotere andre først noen ganger, men du må huske at det er deg selv som er viktigst! Det er bare deg selv du skal være med hver eneste stund for resten av livet ditt.

Og er du glad å fornøyd med deg selv, utsråler du positiv energi, som igjen gjør det bedre for venner, kjæresten, familien å være rundt deg! Egentlig er alt en god, rund sirkel. Så om du velger det beste for deg selv på tross av bestevenninnen din en dag, så ikke få dårlig samvittighet.Vær deg selv. Vær orginal. Vær unik. For du er perfekt slik du er ♥

Kommer du til å skrive kjærlighets brev til deg selv?

XoXo

Selvtillit; Du er Unik


Hei nydligheter! ♥ Nå kommer del 2 i selvtillits "guiden", nemlig hvor viktig det er å huske på at du er unik. Det finnes ingen andre i verden som ser helt lik ut som DEG. Og hvis du tenker på hvor mange mennesker det finnes i hele verden, så er det ganske sykt! Da er det utrolig synd hvis du ikke er fornøyd. Det er utrolig viktig å huske på at ingen er 100% fornøyd med seg selv. Du går foreksempel på butikken, å ser noe du syns er den vakreste jenta du har sett, å kanskje tenker du "Hvorfor kan ikke jeg ha så fint hår?", "Hvorfor kan ikke jeg ha slik kropp?" "Skulle ønske jeg hadde nesen hennes." Men det du ikke vet, er at det kan være akkurat denne personen står å tenker det samme om deg! Alle liker forskjellige ting, å det er få som klarer å se sin egen skjønnhet, for det er mye enklere å se alle andres når du er selv kritisk. 

Ikke mål deg med andre. I dagens samfunn har vi idealet på vakker rundt oss, hele tiden, hvor enn vi ser. Det er reklamet på tv, youtube, facebook, i blader, på busstopper, osv. og sikkert 80% av reklamen er presset på damer. Slankekurer, nye sminke produkter, typsik voks deg, bli brun å blid, begynn på lavkarbo så du kan være glad. Jeg syns det er ganske tragisk at vi er i 2013 å det er helt likestilling, men alikevell går all presset på at damer må se bra ut. Bladene vi begynner å kjøpe i tenårene er fylt med info om hva du skal gå med, hvordan du bør se ut, osv osv. Så det er jo virkelig ikke rart at folk har dårlig selvtillit! Ser man på andre kulturer i verden, der media ikke styrer alt, løper damer i alle fasonger rundt uten klær å uten en eneste bekymring. 

En annen viktig ting å huske på, er at alt du ser i media er falskt! Alle de "perfekte" modellene å kjendisene er stylet og photoshoppet i timesvis. Så å sammenligne deg med de blir som å sammenligne deg med dukker du ser i butikken. Det er ikke ekte.Tenk på alle de gode tingene med deg selv, som bare du har. Det kan være et spessielt fødselsmerket du liker, det kan være at du har gode proposjoner på kroppen, det kan være at du har en spessiel øyenfarge eller fine hender! Det kan være alt mulig, så lenge du liker det. 

Bare vær deg selv! Er du deg selv, er det mye lettere for deg å føle deg selvsikker, for da slipper du å bruke energien på å være stiv å konsentrere deg om antrekket sitter rett, eller om du kan si det du tenker. Da kan du heller bruke energien på å kose deg, å være glad, å da utståler du skjønnhet helt av deg selv!

Å det viktigste; uansett hva cosmo forteller deg, så er klisjeen sann; det er det indre som er viktig. Ingen vil ha en "vakker" jente med en stygg sjel! Så ikke la samfunnets press ta sjelen din.

Likte du del 2? ♥

XoXo

Føl deg mer Sexy!


Noe jenter er veldig flinke til, er å hakke ned på seg selv. Alle har minst ti ting de vil forandre på, å kanskje har du prøvd alle slags "mirakel" slanke kurer, all mulig sminke å hårfarger. Men det er jo som regel slik at vi fortsetter å se ut som vi er født, og det er absolutt ingenting galt med å være unik!Det finnes ingen mirakel guide til å få god selvtillit, men det finnes mange, mange metoder å bedre det på. Se på selvtilliten din som en muskel som må trenes opp, - det ligger nemlig i hodet ditt! Så jeg bare begynner med del 1, å det er at du burde føle deg mer sexy. Jeg snakker ikke om porno-stjerne sexy, jeg snakker om å være-fornøyd-med-kroppen-din-og-utståle-det-sexy! 

♥ Om du har kurver, er flat som en planke, om du er høy eller lav. Kroppen din er et kunstverk, å du må lære deg å sette pris på den. Bli kjent med kroppen din. Beveg den, hopp, stup kråke, slå hjul, å kjenn på hvor deilig det er å være deg! 

♥ Ta vare på kroppen din, så er det lettere å sette pris på den. Sett av en dag eller to i uken til å bortskjemme deg selv, med manikyr/pedikyr, hårkuring og ansiktsmaske. Ta deg en skikkelig spa-dag inni blandt! 

♥ Mosjon. Du trenger ikke trene hardt 6 dager i uken for å føle deg bra, men gå til skole/jobb hvis du har sjansen, strekk deg hver morgen å kveld å dans når du er alene! Kanskje prøv deg på yoga. Når du har beveget deg, er det lettere å ha energi, bli glad å føle seg mer sexy.♥ Kle deg etter kroppen, ikke pakk deg inn i store klær. Hvem føler seg vel bra i joggebukser eller stor genser? Et antrekk har veldig mye å si på selvfølelsen. Bare husk å være komfortabel å lik det du går med!

♥ Dette høres kanskje rart ut, men om du er hjemme alene, tør å gå rundt naken! Da blir du litt etter litt mer fornøyd i din egen kropp.

♥ Skift ut parfymen din av og til, nye lukter gir ny følelse!

♥ Hvis du ikke kan det, så lær deg å gå i høye hæler. Jeg tror alle kvinner føler seg bra i høye hæler! 

Likte du del 1? 

XoXo ♥

Serie; Selvtillit


Hei søtiser! Tenkte jeg skulle begynne en ny "serie" her på bloggen, som handler om hvordan du kan få bedre selvtillit. Mange sliter med selvbildet, å absolutt ingen burde ha det slikt. Alle er perfekte på sin egen unike måte! ♥ Jeg legger ut del 1 senere i kveld!

Vær helt ærlig i kommentarfeltet; trenger du bedre selvtillit? 

XoXo

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@blogg.nohits