pæresalat - må prøves!
Seriøst, for å være i fare for å bli en bilde - eller mat blogg snart, jeg dele denne med dere. Lett og herlig, perfekt for varmen!

Du trenger:

  • 1 avoccado
  • 2 pærer
  • 1 dl rømme
  • 1 dl "ren" fetaost
  • 50g valgfri salat
  • 1 sitron 
  • Pepper

 

Husk å strø pepper på! Dette er perfekt som snacks, tilbehør, lunsj, egentlig hva en du vil.Har du smakt denne før?

XoXo ♥ 

#pear #pære #salad #salat #avoccado #pepper #rømme #fetaost #blend #food #snack #health #sunt

late night snack


Hei ladies and germs! ♥ Siste påskedag allerede, det har gått så fort.. Men denne dagen har blitt nytt til sitt fulleste med sol og avslapping! Nå skal jeg straks legge meg, og ville bare dele noen bilder av min "late night snacks", så kanskje dere blir inspirerte til å bytte ut påskeegget nå som påsken blir slutt! 


#vann #sunt #sitron #lime #forfriskende #nam


Viste dere at mange ganger er kroppen tørst, og du forveksler det med å være sulten? 


#tea #te #kopp #yogitea #quotes #happy #sunn


#apple #evning #agurk #dip #aiola #frø #gulrot #paprika 

Så kan dere slenge to agurkskiver på øynene i samme slengen. ♥

Hva er din favoritt kvelds-snacks? 
Sunn eller Usunn? 

XoXo

SPIS DEG VAKKER


Hallo kjære lesere! ♥ Tusen takk for mange gode tips på sist innlegg, setter stor pris på det! Endelig kan jeg få hendene på noen nye, dyrevennlige sminkeprodukter. Så til overskriften - jeg har tidligere skrevet en del om at skjønnhet begynner innenfra, altså at en kan spise seg pen. Jeg tror virkelig på det, ikke nødvendigvis at du kan spise deg til å se ut som Megan Fox eller Angelina Joile, men at hvis du er sunn får du en helt annen utstråling, væremåte og ikke minst selvtillit og glød! = VAKKER! Derfor vil jeg dele noen deilige, billige, sunne snacks som du kan ty til når du får craving på chips/sjokolade etc.


♥ SMOOTHIE'S 
Det finnes uendelige versjoner, og nesten alle er like gode. Disse er mine absolutt favoritter; 

Pina Colada
Tilsett 2 dl. kokosmelk, 1-2 ananasbokser (med juicen som er oppi) + noen isbiter og gjerne litt mangojuice (ikke et must). Blend sammen til alt er smooth og nyt med et sugerør ♥

Strawberry Paradise
Bland sammen valgfri mengde ferske jordbær, en halv banan og passjonsfrukt yoghurt. Tilsett valgfri juice om du vil ha tynnere konsistens, og isbiter om den blir for varm!FRUKTCOCkTAIL ♥
Alt du trenger er en ferdig boks med fruktcoctail i sukkerlake fra butikken + krem, bland sammen og nyt med god samvittighet ♥

GRØNNSAKS HIMMEL ♥
Hva er sunnere en frukt? Jo, rå grønnsaker. Og grønnsaker trenger ikke bare være tilbehør til potet middagen, prøv dette neste gang du skal se film; 
(Skrell, skyll og kutt på valgfri måte) Mine favoritter; gulrøtter, agurk & paprika. Bruk aioli til dip, eller prøv en enda sunnere dip;

Blend sammen 2 dl kikerter, 2 fedd hvitløk, 2 spiseskjeer olivenolje og litt sitron saft i en blender til det blir mykt. Lover dere at dette er så godt, så sunt og så enkelt! Kan brukes som både dip, dressing eller i annen mat som foreksempel wraps. Et lite supertips til dere som er for glad i brus: Bytt det ut med kokosvann! Husk at det bare tar 21 dager for å lage en ny vane ♥
Dette er bare en liten prosent av alt som er godt og sunt, skriv gjerne om dere vil ha flere sunne oppskrifter!Hva er ditt beste sunnhets tips? ♥

XoXo

#helse #health #sunn #smoothie #livsstil #beauty #food #mat #snacks #tips #cravings

Helsetips; 6% fett!


Hei søtiser! ♥ Som dere kanskje har fått med dere, så er jeg vegetarianer. Det betyr at jeg har funnet mange andre alternativer til grill mat. En av favorittene er en utrolig god burger laget av div. bønner og andre gode ting, og den smaker 100% som en Mcdonalds kylling burger! Det store plusset er jo at du absolutt ikke trenger å være veggis for å prøve andre ting, og dette er et sunt valg fra en vanlig burger!


Bare 6 prosent fett!
Ser akkurat ut som en vanlig burger, men er myyye sunnere!

Har du prøvd andre alternativer til kjøtt? ♥

XoXo

Spis deg vakker (Billigere enn en pose chips)


Hei beste lesere! ♥ Som dere vet - så kommer skjønnhet innenfra! Når det er sagt, så er du også hva du spiser. Usunnhet handler som oftest mer om latskap en penger, for en trenger ikke å være rik for å spise sunt! Faktisk så er det meste på denne listen billigere enn en pose chips. 

♠ Jordbær. Ikke bare er det fult av vitaminer som er bra for helsen din, men jorbær sinker aldringsprossesen, og kan gi deg hvitere tenner. + at det er utrolig godt i sommer solen!

Agurk er full av vann, så den gir deg finere hud, hår og sterke negler. I tillegg er det bra for øynene, både for synet og mørke ringer. Det finnes også utallige måter å bruke agurk til hud og hårpleie så det er virkelig vinn-vinn. Agurk er supergodt med dip!Avokado er en av de beste! Ikke bare er det super godt, men det er også bra for håret (jeg har tidligere vist hvordan du kan lager hårmaske av det), neglene, huden, og den motvirker rynker og "fine linjer". Kjøp deg en, del den i to, å ta den ene delen i håret mens du spiser den andre.

Blåbær er perfekt for deg som vil ha fin hud. Ikke bare motvirker det kviser, men det gir huden glød, holder den ung og motvirker hevelse! Godt hvis du er en morgenfugl. Prøv å ha det vesiden av frokosten, eller blend det til en smoothie!

Gulrot er full av betakaroten, som hjelper deg å få å holde på brunfargen! 2 gulroter om dagen tilsvarer faktisk en tablett med betakaroten. De er gode rå med dip, men også kokte med poteter! 


Et annet tips er å prøve å alltid kjøpe frukt & grønt på økologiske steder og ikke på vanlige matvare butikker, da de ofte er sprøytet med masse kjemikalier. ♥

Spiser du mye sunt? 

XoXo

Røstipoteter!


Hei nydligheter! ♥ Jeg tenkte jeg skulle dele min oppskrift på en sinnsykt god potet rett. Den er vegetarisk (Synnøve ost har ikke løpe), men om du ikke er det, så kan du blande inn foreksempel bacon. Det tar litt lang tid å lage, men det er sååå verdt det!

Du trenger;

♥ Ca. 1 kilo poteter

♥ Kruspersille

♥ 1 løk

♥ Ca. 150g revet ost

 

Begynn med å skrell potetene, og hardkok de i 10 minutter. Hell så over vannet, og la de avkjøle seg.

 

Skrell ost. (Eller kjøp ferdig revet!)

 Og når potetene har blitt kalde, skreller du de også!Så blander du alt i en stor bolle, slik!Så kutter du en løk i små biter.

Også kutter du ca. halve persille pakken i små biter!Slik ser altså den ferdige røren ut! Bland så disse to i ei stekepanne, pass på at varmen ikke er fult på så det brenner seg.Så tar du en håndfull av "deigen", former den med hendene, og steker de! Vent med å snu til de har blitt litt brune under, så de ikke går i fra hverandre.


Klar for servering! ♥ Smaker mye bedre enn det ser ut! 

 


XoXo ♥

5 tips for vann!


Hei nydligheter! ♥ Som dere sikkert husker, så har jeg vist dere forskjellige tips der du kan bruke vann med sminkeproduktene deres. Så nå tenkte jeg å gi dere fem tips, som har med vann å gjør! Vann er jo en naturlig, og gratis helse luksus vi har her i Norge, å det har så utrolig mye å si for energinivå, konsentrasjonen din, energien, huden, håret og kroppen din! Så hva er egentlig et bedre skjønnhets tips en vann?♥ Start gjerne dagen med å drikke et stort, kaldt glass vann. Da får kroppen et stort boost på begynnelsen av dagen, og du våkner mer til. Kroppen din har nok blitt tørst etter noen timers søvn! Hvis du vil, så kan du ta et glass med lunket vann, sammen med sitron saft å drikke det når du våkner, for det hjelper å rense kroppen, gi en start på fordøyelsen, å gjenvinner væske balansen. 

♥ Jeg ville anbefalt alle å kjøpe seg en vann renser! De selger de som regel på helsekost butikker, og du kan kjøpe nye filtere til den etter hvert. Jeg skal love deg at om du ser inni en av de filterne når du har "brukt det opp", så kommer du ikke til å ha lyst på spring vann igjen!!

♥ Aldri drikk for fort! Gjør du det så klarer ikke kroppen ta hva du drikker til seg, og det skyldes raskt ut av systemet..

♥ Unngå alltid å bli dehydrert! Det fører til dårlig humør, du blir slapp, kan få vondt i hodet å det kan til og med tørke ut huden din, så du kan få kviser av det.

♥ Selv om vann er det sunneste du kan putte i deg, kan det fort bli kjedelig, til og med vanskelig, å få i seg nok vann, eller i det hele tatt få lyst på. Før hatet jeg vann, men nå drikker jeg ca. 3 liter daglig. Det jeg gjorde for å bli vant med det var bare å kjøpe meg en vann flaske, for å så fylle den opp å alltid ha den med meg! Å sette den i kjøleskapet ellers. Vann er mye mer fristende, å lettere å drikke fra en "tut"!Husk også at du kan putte hva en du vil i vannet - frukt & grønt er alltid godt - og sunt! Det beste du kan ta i vannet er nok sitron, spessielt om du ikke har vann renser, for sitron dreper bakterier, og har mange gode helse effekter. Alt er en vane, og har du drukket bare vann i noen dager/uker, lover jeg at du vil merke stor forskjell på selvfølelsen! ♥

Drikker du nok vann?

XoXo

 

5 SLANKE TIPS


Hei skjønninger! :) Nå som "thinspo" og trenings motivasjon har tatt over alle sosiale sider på internett, tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg med små endringer du kan gjøre i hverdagen for å holde vekten, eller gå ned om det er det du vil. Uten trening. Og før dere leser videre vil jeg bare si at jeg syns det er finest med sunne jenter som har former, og er fornøyd med seg selv. Selv om det ikke er lett, burde alle ha selvtillitten på topp, og om det er noe som setter en stopper for det, så gjør noe med det. Smilende jenter er de fineste, og du må være din egen bestevenn! :) Alle er unike og skjønnheten begynner med hvordan du føler deg!
♥ .. Vann. Ja, jeg vet, det er det eldste rådet i verden, og du orker ikke å gå rundt med ei vannflaske hele tiden, for ja - det smaker jo ingenting! Men vann er så viktig for kroppen! For systemet, huden, håret, og - vekten. Tenk deg at du har en talerken som er skitten og har masse matrester på seg. Kommer den til å bli ren hvis du heller et glass vann over den? Nei! Du trenger mye vann for å skylle alt av. Så tenk på kroppen din som det! Og prøv å drikk minst 2,5 liter vann hver dag. Noen tips som gjør det enklere er: Å alltid ha en vannflaske med deg. Da drikker du når du blir tørst - og ei vannflaske frister mer en et glass med vann. ; Du kan ha forskjellige smaker på vannet, så det ikke blir så kjedelig. Du kan ha sitron i, saft fra et jordbær, ja hva enn du liker egentlig! :) Jeg lover deg at det kommer til å bli en vane etter vært, og at du faktisk kommer til å like vann til slutt!


 

♥ .. Måltider. Prøv å ha faste måltider, så du kan "holde kontroll" på sulten, og kroppen vet når den skal få mat, og vet når den skal forbrenne den vekk igjen. Og spis ofte og lite gjennom hele dagen, det fungerer faktisk. :) Du kan spise sunn snacks, som er like enkelt å kjøpe/lage som chips og sjokolade. Mini gulerøtter, agurk og sukker erter er noe av alternativene. Det er billig og har nesten ingen kalorier! Samtidig så får du mindre søtsug, masse vitaminer i deg, og sunnere vaner! ;)


 

♥ .. Porsjon kontroll. Dette har faktisk mest og si, for hver eneste gang du spiser, trekker magesekken seg sammen etter hvor mye du har spist. Så hver gang du spiser deg alt for mett, blir magesekken større, og trenger mer mat neste gang du spiser for å bli mett!! Men ingen fare, den blir også mindre etter hvor lite du spiser. Dette betyr ikke at du skal slutte å spise, eller spise to salat blader! Du kan spise akkurat hva du vil, bare ta mindre av det. :) Si du skal ha taco foreksempel, prøv å spis 2 lefser i stedet for 4, og kanskje ta litt mindre i de. Eller prøv å spise fra en mindre tallerken når du skal ha middag. Det er vanskelig først, for rett etter den 2 lefsen, kommer du til å være sulten. For det tar ca. 20 minutter for at maten blir fordøyd, og altså 20 minutter før du merker om du er mett eller ikke. Men så blir det lettere! :) 
♥ .. Ikke ta tørst for sult. En av de vanligste feilene kroppen vår gjør, er å tro at den er sulten hvis den er dehydrert. Så nå kommer vannet inn igjen, pass på at du drikker nok så du ikke tror du er sulten når du egentlig bare er tørst. :) Hvis du merker du er små sulten, prøv å drikk et glass vann før du spiser, å se om du fortsatt er sulten!
Mål deg, ikke bruk vekt. Det mange ikke tenker over når de veier seg, er at vekten teller skjelletet ditt, vannmengden og musklene dine. Så du kan ofte gå ned 2 bukse størrelser mens vekten viser det samme. Så hvis du vil bli tynnere, er det beste å måle deg, for der er det ingen forvirring! ;) Mål hoftene dine, rundt lårene og rundt livet foreksempel!


 

Håper noen av disse tipsene hjelper dere som vil ned et par kilo, eller dere som vil holde vekten. Jeg anbefaler selvfølgelig de som vil ha stort vekt tap å kontakte fagfolk, trene og legge om dietten sin, men dette var noen små ting du kan forandre på! :)

 

Likte du tipsene? :)

- Vil du ha flere slike innlegg?

 

XoXo

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@blogg.nohits