DIY; FACE SCRUB


Hei nydligheter! ♥ Hvis du bruker hudprodukter, om det er fuktighetskrem, rensekrem, eller spessiele kremer for acne, så trenger huden å bli kvitt alle de gamle hudcellene for at kremene skal fungere på sitt beste. Samme gjelder med sminke, hvis du har opplevd at foundationen din kaker seg, eller blir flekkete, er det nok fordi ansiktet ditt ikke er helt rent. Du skal egentlig eksfoliere huden vertfall 1 gang i uken! Så her er en kjempe enkel DIY, så du kan gjøre det med naturlige ingredienser! ♥Du trenger;

♦ 1/8 Kopp med brunt sukker
♦ 1 Spiseskjee honning
♦ 1 Spiseskjee med naturell youghurtBland alt sammen godt  i en bolle, og masser forsiktig inn i huden i 1-2 minutter. Så renser du det godt av med varmt vann (Bruk forresten aldri for varmt vann når du renser huden, da blir den tørr!) & med de enkle stegene, har du et helt rent ansikt, klar for å suge til seg kremer slik det skal!


XoXo ♥

DIY; Liquid Eyeliner!


Hei søtiser! ♥ Hvis dere liker å eksprimentere med sminke, slik som meg, er det super gøy med liquid linerere. Men det kan ofte være dyrt for en farge, eller så har de kanskje ikke fargen du ønsker. Her er en billig og enkel måte å lage deg en helt selv! 

Du trenger; 

♦ Velg deg en farge i øyenskyggene dine, som du vil bruke som en dipliner. 

♦ Finn fram vaselinen, & sminke kost som er skeiv, slik som på bildet. 

♦ Bruk enden av sminkekosten til å skrape ut litt av øyenskyggen, på en ren beholder.

♦ Bland inn litt vaseline, til konsistensen er glatt.

♦ Dyp sminkekosten i, og du har laget din egen liquid eyeliner! 

 

Har du prøvd dette før?

XoXo ♥

DIY; Crop Tops


Hei søtinger! ♥ Her er en rask guide på hvordan du kan lage din egen crop top. Mange har nok T-skjorter å singletter de er glad i, men lei av å gå i. Så hvorfor ikke lage noe nytt ut av det? Gøy OG miljøvennelig. Vinn Vinn! Begynn med å finne en topp du ikke bryr deg om du ødelegger. 

Jeg valgte denne hvite toppen som er veldig deilig å ha på, å jeg liker designet, men stilen på toppen er liksom ikke helt noe jeg vil gå ut med.. Haha

Du kan ha den så lang eller kort du vil, å du kan beholde armene eller klippe de av så det blir en singlett. OBS: Ikke gjør slik som jeg har gjort på bildet! Jeg har tegnet der jeg ikke skal klippe, men det gikk heldigvis bra til slutt, for knuten skjulte strekene mine..


Sånn ser det da ut når du har klippet (minus de stygge strekene), så strekker du tøyet der du har klippet, da blir det nemlig mindre.. rufsete. Vær forsiktig så du ikke drar hele tøyet av!

Og da du da har knyttet både framme å bak, ser resultatet slik ut!

Skal du lage din egen Crop Top? 
- Vil du ha flere slike D.I.Y'er? 

XoXo ♥

DIY: Spa for ansiktet


Hei søtiser! ♥

En deilig, gratis måte å få spa behandling for ansiktet på, er faktisk utrolig enkelt! Alt du trenger å gjøre, er å koke opp ei panne med vann, og så ta ansiktet ditt (med ren, usminked hud) over, å la dampen få gjøre magi. Da åpnes porene, og giftstoffer blir dratt ut. Det er veldig bra om du har uren hud, og ellers for sunn glød!
Husk å skylde ansiktet med kaldt vann etterpå! ♥

Du kan ta håndkle over hodet, slik som hun på bildet for best effekt! 

 

Har du prøvd dette før?

XoXo

DIY: Ismaske for slitne øyne!


Hei søtiser! Dere husker kanskje at jeg har blogget om kalde skjeer for trøtte øyne, og alle vet at agurk er godt for øynene uansett. Så jeg tenkte å tipse dere om en kombinasjon av de to, som fungerer perfekt for mørke ringer, + trøtte & hovne øyne!!

 

Du trenger;

♥ En mikser/blender
♥ Agurker
♥ Vann
♥ Bomulls padser
♥ Fryse poser

 Så tar du agurk & vann oppi blenderen, og mikser det til en agurk juice. La bomulls padene trekke inn juicen (Så mange du vil, siden vi uansett skal fryse de så de varer!), pakk de i en fryse-pose så du kan fryse de ned. Neste morgen (og så mange morgener, eller kvelder du vil) tar du ut to stk. som du legger på en tallerken til de blir bløte. Så legger du de på (de usminkede) øynene dine i ca. 10 minutter, og da motvirker agurkekenes vitaminer dine mørke sirkler, og det kalde motvirker hovenheten! Altså en perfekt match! 

Når du fjerner de, kan du klappe lett rundt øynene med serviett eller lignende. Denne masken er også super hvis du har sett på dataskjermen hele dagen!

 

- Eller har du noen andre masker for øynene du bruker? 

XoXo 

 

 

DIY: NAILPOLISH W/ EYESHADOW


Hei søte lesere!  ♥  

 

Jeg tenkte å dele et gøy tips med dere, som handler om å lage din egen neglelakk! Det er enkelt, og du kan lage din helt unike farge! :)

 

Du trenger;

♥  Øyenskygge, velg en du farge du vil ha på neglene.

♥  Blank neglelakk

♥  En beholder å ha det i, noe som du kan kaste etterpå.

 Når du har valgt deg en farge, knuser du litt av den oppi beholderen. (Heldigvis er det ikke krise med knust øyenskygge om du har en god kompakt, men kanskje ikke velg en du bruker hver dag!:))

Så holder du den blanke neglelakken over beholderen, og lar det dryppe noen dråper ned i. Rør rundt med neglelakk kosten, til alt blir smooooth. Skynd deg å påfør neglene, for det tørker fort sammen! Og da, har du altså laget din egen neglelakk farge! :) Gøy ikke sant? Du kan selvfølgelig blande forskjellige farger i en osv., men ikke bland så mye at du ikke får brukt det opp med en gang, for det blir ubrukelig kort tid etter! ;) 

 


// Bilder lånt fra google.

 

Gjerne ta et lag med top coat over etterpå, så holder lakken seg lenger! 

Ha det gøy med det, og få personligheten din på negletuppene! :)

 

Kommer du til å prøve dette? :)

- Gjerne si i fra i kommentarfeltet om du vil se noen av mine lagde! :)

XoXo

D.I.Y EYESHADOW PRIMER


Alt du trenger er;

 

 

 

♥ Concealer eller foundation

♥ Tykk fuktighetskrem

♥ Noe å ha det i!

 

Hvis du ikke allerede vet det, så trenger en å bruke primer før en tar på øyenskygge, slik at den holder seg der og ikke blir strekete! ;) Jeg bruker primere fra e.l.f (som er like bra som mac sine), og hvis ikke bruker jeg regn concealer, som også gjør resultatet helt perfekt! :)

 

 

Så det du gjør, er å ta en liten beholder å blande concealer/foundation og fuktighets krem! Du kan ta så mye eller lite du vil, kommer an på hvor mye du vil ha! :)

 Så blander du det godt sammen, du kan bruke tannpirker eller tuppen av en sminkekost, slik jeg har gjort!

 

 

Så har du laget din egen primer! :) Bare ta en liten dråpe på ring fingeren, og blend ut på øyenlokket før du skal bruke øyenskygge, så sitter den hele dagen! ;)

 

 

Bruker du øyenskygge primer? ;)

 

XoXo

 

 

DIY: FACE MASKS


Hei hotties! :) Jeg ville dele mine yndligs DIY ansikts masker/skrubber fra kjøkken skapet med dere, men siden ikke alle har lik hud-type som meg, tar jeg en for hver! ;)

 
For alle hud typer: Eggehvite maske. 

Du trenger: 2 egge-hviter, skilt bort fra plommen, og 2 store skjeer med naturell youghurt!

 

Alt du trenger å gjøre, er å blande de to tingene i en bolle, la det stå i noen minutter og så påføre det i hele ansiktet (OBS: Ikke i øyne, munn eller nese:)) og la det være på i noen minutter før du renser det godt av med varmt vann.

 

For fet hud: Jordbær maske.

Du trenger: 1/4 full kopp med jordbær, ferske, ikke fryste! Og 1/4 av en stor naturell youghurt!

 

Blend ingrediensene sammen i en blender, eller med gaffel og la de stå til de er lik tempratur som rommet. Påfør så i ansiktet og la det sitte i 10-15 minutter, og vask godt av!

 

For tørr hud: Brunt sukker skrubb.

Du trenger: 1 stor skjee med brunt sukker, og 1 te-skje med oliven olje. (Mer eller mindre, påfør flere dråper hvis du trenger det!)

 

Ta det brune sukkeret i håndflaten din, tilfør oljen å rør sammen med fingeren din. Masser det så inn i huden med sirkel bevegelser. Rens godt av med varmt vann, tørk ansiktet med en varm klut og påfør yndlings fuktighets kremen din! ;)

OBS: Er veldig viktig at dere bruker naturell youghurt og ikke med smak! 

 

 

Håper dere likte disse, er veldig greit å kunne, i tilfelle du har en krise eller ikke vil bruke flere 100 i måneden på hud-produkter! :)

 

Har dere prøvd noen av disse før? :)

 

XoXo

DIY Lip Scrub!


Hei! :) Denne fungerer fantastisk, er enkel å lage, og bør brukes ca. en gang i uken i dette fantastiske været i Norget nå på vinteren! :)

 

Du trenger disse ingrediensene: 

 

 

Vaseline, honning & sukker! :)

 

Og disse verktøyene:

Et tomt oppbevarings glass, hvis du vil lage for mer en en gang, en ren skål til å blande i, og ei skjei til å blande med ;)

 

(Oppskriften er for nok til et bruk, hvis du skal lage så det kan stå lenge, bare gjør det samme, men med mer.)

 

1. Ta nok vaseline oppi skålen til at det er på størrelse med en fem-kroning.

2. Så tar du 2 te-skjeer med honning og blander oppi.

3. Og til slutt ei spise-skje med sukker. Så blander du alt sammen med skjeen, og den er klar til bruk!

Og hvis har laget mer, kan du oppbevare det i glass-krukke, og ha det stående i kjøleskap! ;)


For å påføre, tar du bare et tykt lag og gnir det godt inn i leppene, lar det sitte ca. 15 minutter og renser godt av, og du vil kjenne at leppene er mye mykere! :)

 

Pleier du å bruke lip scrubber, og har du en favoritt? :)

 

Håper dere liker denne scrubben! 

XoXo

 

DIY Nail art; HOW TO


Hei! :) Vil du lage negle kunst, slik som dette?Nå skal ikke jeg vise dere noe spessielt design, men skal forklare hvordan du kan, med ting du har i hjemmet, enkelt kan lage noe du kan designe med! ;) 

Først å fremst, må du velge et du vil lage, det finnes mange bilder på nettet, og mulighetene er uendelige. Så må du ha fargene du vil bruke, et ark eller noe annet du ikke er redd for å søle på, og en av disse: 

Det finnes sett du kan kjøpe, eller neglelakker som har striper istedenfor vanlig neglelakk kost, men disse metodene er like bra! 

 

1. Bøy fliseklemmen i to, ut mot hverandre så det blir to ender. Da har du plutselig to små rundinger du kan dyppe i neglelakken å lage hva du vil på neglene!

 

2. En tom kulepenn. Da kan du bruke enden til å dyppe i neglelakk å lage streker eller prikker på neglene. Men den må være tom! Å vil du ha tykkere rundinger, kan du dyppe pennen i i neglelakk et par ganger å la det tørke i mellom gangene, så blir det en tykkere runding du kan bruke! 

 

3. Å hvis du vil ha en tynnere "designer", kan du bruke en tannpirker! 

 

Og da er det bare til å ha det gøy å prøve seg ut! :) Men det er veldig viktig at fargene får tørke før du tegner oppå, så det blir fint å rent! ;)


Håper dere likte tipsene & leker med fantasien! Husk at du er unik! :)

 

Liker du negle kunst, og har du gjort det før? 

XoXo

DIY lipgloss


Hei! :) 

Jeg ville bare dele et godt tips med dere, som de fleste kanskje ikke vet. Og det er at du kan lage din egen lipgloss med to enkle steg, og med ting jeg vedder på at du har liggende i huset.

 

Det er veldig greit å vite i tilfelle du skulle være lei av alle du har fra før av, eller om du aldri finner en farge du blir fornøyd med på butikkene ;)

Alt du trenger er:

 

1. Vaseline

2. Øyenskygge, blush eller hvilke som helst andre pigmenter med fargen du har lyst på

3. En liten tom beholder

 

Det du gjør når du har alt klart, er å tømme litt vaseline (kommer an på hvor mye lipgloss du vil ha) i en ren, tom beholder eller en veldig liten talerken eller skål. Så tar du å knuser øyenskygge-fargen du vil ha til den blir pulvirisert, tømmer litt oppi vaselinen, & blander til du får fargen du vil ha.& Voila, du har en ny lipgloss klar til bruk på leppene dine! :) Hvis du ikke blir fornøyd med hvordan fargen blir på deg, er det bare til å prøve på nytt med en annen farge. Det er så og si gratis og ikke stor effort.

 

Har du en yndlingsfarge til leppene? ;)

 

XoXo

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@blogg.nohits