new in; starbucks


Hei stjerner ♥ Jeg var så heldig å få en starbucks kopp av ei venninne som samler på de. YOU LIKE?

Er du en starbucks fan?
Er du en te eller kaffe person?

XoXo 

hashtags; #starbucks #newin #cup #coffee #tea #kaffe #te #kopp #samling #gave 

DETAILS


Hei søtiser ♥ I regnværets stund, tenkte jeg å legge ut noen "detalje" bilder fra i går - da det var sol og fint vær!


#soloppgang #utsikt #himmel


#frokost #sunn #smoothie #snacks #frukt #fruit #yummi


Oppkuttet pære & jordbær sammen med jordbær smoothie... - kunne lett ha spist det hver dag!


#marihøne #ladybug #lykke #hell #søt - se hvem som fløy opp på terrassen! Betyr lykke, vet dere.


#outfit #detail #tights #cardigan #studs


#jewelry #kors #sølv - smykket er fra Gina Tricot


#look #makeup #sminke #beauty #eyes #color  


Forresten, vet jeg har vært verdens dårligste blogger de siste månedene, men håper på å ordne opp i det nå. Så om du har følgt med bloggen denne døde tiden - beklager!
Hva syns du om bildene? 

XoXo

SKJULT KAMERA - HVOR MANGE HJELPER?


Hei nydligheter ♥ Ville bare dele denne videoen med dere, der vi med hjelp av skjult kamera får se hva noen i Oslo gjør når en liten gutt sitter alene å fryser på et busstopp.

Se full video HER! Litt utav tema for bloggen min, men ville veldig gjerne flest mulig skulle se dette! Jeg tenker alltid masse på de som ikke har tak over hodet, mat eller rent vann - det finnes i Norge også selv om vi er et av verdens rikeste land - og det er mange som kunne vært mer med-menneskelige. 

Hva syns du? Hva hadde DU gjort?

XoXo ♥

#Oslo #skjult #kamera #viktig #SOS #syria #kaldt #hjertevarmende #oppvåkning

Urban Decay; WANTS


 God kveld, ladies & germs. ♥ Er det noe jeg elsker etter en lang dag, så er det å windowshoppe på nettet. Skjønnhets, vælvere og sminke produkter er minst like gøy som klær, syns jeg. Så her er mine "WANTS" fra Urban Decay - et av verdens beste sminkemerker. Tester selvfølgelig ikke på dyr, men blir desverre ikke solgt i Norge.

Noen som vet hvor det kan bli kjøpt/bestilt?


Ahh, hvorfor var jeg ikke født på 80'tallet... Alt blir fint med litt glitter på ♥


Shine bright like an Eyepencil... Så nydelig med en touch av farge i en nøytral makeup look!


Så fint design på flasken!
Foundationen skal føles vektløs, mens den dekker med airbruch effekt.


Stort utvalg av gøye vipper!


Naked 3 paletten, do I need to say more?

Kunne holdt på evig! Hvor på internett ligger dine ønskelister? Kommenter gjerne med link! ♥

XoXo

#ønskeliste #wants #windowshopping #Urban #glitter #dyrevennlig #sminke #makeup #beautiful

EXTREME MAKEOVER


Hei alle søte! ♥ Sminke er magisk. Så jeg ville bare dele noen bilder med dere, av folk som virkelig ser anderledes ut med sminke. 

Gjør sminke stor forskjell for deg?

XoXo ♥

HØSTENS SKJØNNHETS TRENDER


Hei alle flotte fastelesere! ♥ Da kan jeg endelig komme tilbake etter en lang pause. Nå er det jo blitt høst - altså mange nye skjønnhets tips å komme med til dere! Så da skal jeg prøve å få et nytt innlegg ut hver dag fremover. Jeg forandret designet mitt, hva syns dere? Uansett, det nye som er inn i sminkepungen i år er bla. emerald, is-blått & beige. Samt burgunder for negler og lepper!


Personlig syns jeg alle fargene er helt nydelige! Hvis jeg skulle ha lagd en look på en av de, hvilken ville du det skulle ha vært? ♥
& hva syns du om høstens farger? 

XoXo

 

Svar på spørsmålsrunden


Hei nydligheter! ♥ Håper alle har en fantastisk start på uken! Jeg skulle egentlig svare på runden med video, men nå har jeg ventet 1 uke, og kameraet som jeg skulle bruke har enda ikke kommet tilbake fra reparasjon. Så da får dere heller få en video om noe annet - når det kommer tilbake! 

hva gjør du på fritiden? Da er jeg som oftest rundt de jeg er glad i, + maler, leser, trener, går ut i helgene, osv.

hvor har du lært om all sminkingen osv :)? Det har jeg lært av meg selv, prøvd nye ting å funnet ut hva som funker, å hva som ikke funker! Youtube har også hjulpet meg mye.

hva jobber du som? Akkurat nå leter jeg etter den perfekte jobben.Hvilken hårfarge har du? Naturlig så er jeg mørke blond, men akkurat nå har jeg en blanding av lyse brunt/mørke brunt.

favoritt dyr? Jeg har vel ikke noe favoritt, elsker alle dyr! :)

har du vært i kongsberg før? Hvis jeg har det, så husker jeg det iallefall ikke.

liker du og sykle eller gå? Jeg elsker begge deler, men jeg sykler nok mest!

hva er dine 3 største talenter? Jeg vet ikke om jeg ville kalt det talenter, men jeg er jo flink med sminke. Ellers har jeg hørt at jeg er veldig flink til å lage mat! Også veldig kreativ, å derfor flink til å skrive.

viss du skulle beskrive stilen din med 3 ord, hva ville de vert? Spontan, fargerik & .. vågal kanskje?

hvilken skuespiller og skuespillerinne synes du er penest? For 10 år siden hadde jeg nok sagt Johnny Depp som den peneste skuespilleren, men nå er det helt ærlig ikke noen jeg syns er noe spessielt. Mila Kunis må nok bli den peneste skuespillerinnen! Syns hun har et utrolig spessielt utseende.Hvilken musikk liker du? 3 favorittsanger akuratt nå? Jeg liker all musikk, så har veldig blandet musikk smak. Mine topp 3 akkurat nå, er nok disse;

  

Hvordan føles det å være toppblogger?? Jeg ville ikke kalt meg en toppblogger, men når jeg er på topp 200 listen er det veldig gøy! :)

Er sminke din hobby eller din lidenskap?? Definitivt min lidenskap!

tar du "oppdrag"? isåfall hvor mye koster det? til f.eks juleball o.l :) Jeg gjør egentlig ikke det, men har veldig lyst å begynne med frilans, så det er definitivt noe jeg tenker på! Hvis jeg hadde vært i nærheten av deg når du skulle på juleball eller lignende, hadde jeg så klart gjort det for gøy! :) Hvor mye jeg skulle tatt for det, har jeg ikke peiling på!

jeg har ikke sminket meg tidligere, men har tenkt å starte med det. jeg vil gjerne begynne litt i det små, med naturlig utseende sminke som ikke er helt over the top, om du skjønner; kunne du gitt et tips på hvordan man kan starte, for nybegynnere? tusen takk :) Så spennende! Da vil jeg anbefale å kjøpe deg en god maskara, kanskje i brunt så det ikke blir så hardt. Også en nøytral øyenskygge palett med brunlige toner, så du kan lage naturlige looks med definasjon, og noen gode øyenskygge koster! Jeg ville absolutt ikke sagt du skulle ha brukt noe slags foundation, men hvis du føler du trenger dekke så syns jeg du burde bruke mineral pudder, så huden din får puste. Det viktigste med pudder er at det er rett hudtone, det skal du kunne få hjelp med der du kjøper det, men hvis ikke kan du prøve å se hvilken som passer best med halsen din! Eyeslipsface.no syns jeg er en god side for nybegynnere (ikke sponset, btw), fordi det er kjempe billig, så du kan kjøpe ting du kan eksprimentere med uten at det koster hele lommeboken! Masse lykke til! <3Har du kjæledyr ?:) Ja, jeg har en hund på 2 år, & en kattepus på 2 og et halvt. Begge er hanner! Kommer nok til å ha minst 10 kjæledyr til om noen år når jeg har hus med stor hage! :)

Hvordan lærte du så mye om sminke ? Det har jeg svart på oppforbi, og det er av meg selv! :)

Favoritt sminkeprodukt? Hmm, det var vanskelig. Det må bli 188 paletten min, med alle regnbuens farger i øyenskygger! 

Dårligste sminkeproduktet du har brukt? Det må bli H&M'sitt solpudder, syns det ble veldig fort "kakete", og det lot ikke huden puste i det hele tatt.

Hvor gammel er du? Jeg er 20 år gammel, blir 21 i Oktober! :)

Hva fikk deg i inspirasjon til å starte en sminkeblogg? Jeg ville dele triksene mine, så jeg kanskje kunne hjelpe jenter der ute med å føle seg bedre! Å da mener jeg ikke at en må være "pen" eller bruke masse sminke for å føle seg bra, men jeg ville dele mitt syn på sminke, jeg føler sminke er en kunst som folk burde leke med, å vise personligheten sin gjennom, og med det kanskje bryte litt ut av skjellet sitt! :)Fikk du svar på det du lurte på? ♥

XoXo

Dagens Innkjøp!


Hei stjerner! ♥ Vil dele dagens små kjøp med dere. Jeg har egentlig ikke fått testet ut Gina Tricot sin sminke linje så mye, har vel egentlig ikke tenkt så mye over at de har sminke også. Men de tester ikke på dyr! Så da må det prøves! Regner ikke med så god kvalitet, men det kan jo være det overrasker. 

Husk forresten spørsmålsrunden min HER, hvis du lurer på noe!


Kjøpte dette statement smykke også, elsket det!


Dette var en glitter stick for ansikt & kropp, men ikke øynene. Den luktet skikkelig god vanilje, men ga ikke like fokusert glitter som jeg trodde den skulle. Det virket som glittere holdt godt i vertfall!


Slik så det ut på huden. Får aldri nok glitter! ♥


Har hatt lyst på akkurat denne grønnfargen lenge, så ble glad når jeg så at de hadde akkurat den! Dette er nr. 93 - Line Up.


Elsket, elsket denne fargen! Det er nr. 08 - Pink Fever, og den var en kald rosatone, akkurat slik jeg liker de!


Dette er egentlig en eyeliner, nr 08 - Bright Rose, men jeg kommer nok til å bruke den som en lipliner!


Her er en tester, leppestiften er streken, og hjertet er eyelineren, haha! 


Og til slutt, kjøpte jeg denne lille, søte diplineren i 15 - Petrol. Syns fargen var helt nydelig!Hva syns du?
Har du prøvd noe i sminkelinjen til Gina Tricot?

XoXo ♥ 

Spørsmålsrunde


Hei vakre lesere! ♥ Jeg skriver jo ikke mye om meg selv på bloggen, men jeg får mange spørsmål av dere søte lesere.  Så tenkte jeg kunne kjøre en spørsmålsrunde, der dere kan spøre om hva dere vil! 

Spør i vei, så kommer svarene på video! ♥

XoXo

Vil du ha Aftersun fra Yves Rocher?


Hei nydlige lesere! ♥ Jeg har fått gleden av å gi dere 20% på Yves Rocher sin nettbutikk, & i tillegg får dere en 3in1 Aftersun gratis på kjøpet hvis dere bestiller noe. Det er gratis frakt over 150kr, og de har sinnsykt mye fint! Som dere sikkert vet er Yves Rocher et ordentlig profesjonelt merke, å har bare kvalitets varer. Jeg har selv masse der i fra, å er fornøyd med absolutt hvert eneste produkt. & viktigst av alt; DE ER DYREVENNELIGE! ♥For å gi dere noen tips på hva dere kan kjøpe, her er noen av mine favoritter;


Sexy Pulp Volum Gloss HER,
finnes i flere forskjellige farger, & gir en fin "plump" effekt for at leppene ser større ut. Er ikke klissete, men fin å myk på leppene! Renseservietter HER, de er milde å gir fukt til både hud å øyepartiet. Perfekt når du har hatt en natt på byen å ikke vil gjennom hele hudpleie-kvelds-rutinen. Sexy Pulp Volum Maskara HER, den gir masse volum uten å klumpe!

Det er allerede masse gode sommer tilbud på siden, så du kan få mye kvalitetsprodukter billig! Det er til og med 100% fornøyd garanti, 0kr i faktura avgift OG du får alltid med premier som takk for kjøpet. Nettbutikken finner dere HER.

Har du noen favoritter fra Yves Rocher? ♥

XoXo

Pakke i posten // Tannbleking


Hei søtinger! ♥

I dag fikk jeg en pakke i posten fra Actavis! Den inneholdt et nytt tannblekings sett, som er 100% uten hydrogenperoksid! Dette er et stoff som er i alle blekemiddler, som gir risiko for ising, skade på emaljen osv. Så med dette settet kan du få likt resultat, men uten å bekymre deg for skade! Jeg er kjempe spent på å teste det, å kjempe glad for at jeg får prøve det før det kommer i butikkene!Slik så det ut når jeg åpnet pakken. Dette skal gjøre tennene opp til 8 nyanser hvitere, å ha effekt med første bruk. Det er 10 "skinner" inni, altså 10 plastikk dingser som er tilpasset munnen din, og allerede er fylt med bleking. Så jeg tror det blir en enkel opplevelse! + at du skal bare sitte med det i 20 min. Det anbefales å bruke dette 5 dager på rad, og etter det kan du bruke 1 når du vil/ føler du trenger litt oppussing. Da har du jo 5 ekstra etter du har gjort hele behandlingen, noe jeg syns var utrolig kult!

Slik så det ut når jeg åpnet den. Det følgte med all informasjonen du trenger, noe jeg likte!

Når jeg har gjort mine 5 dager med bleking, skal jeg skrive et ærlig innlegg om hva jeg syns om produktet & resultatet!

 

Jeg drøyer del 3 om selvtillit til i morgen søtiser, for det ble så sent og jeg vil ikke lage et surrete innlegg til dere, da jeg syns det er en veldig viktig sak.

Ville dere prøvd Iwhite Instant? ♥

XoXo


Jeg er på Topplisten!


Ville bare innom for å si tusen takk til hver å en av alle dere unike lesere ♥
Utrolig morsomt å komme på topplisten på blogg.no! 

Senere i kveld kommer del 2 på selvtillits guiden, så følg med! ♥

XoXo

NEW IN; Goodiebag


Hei verdens beste lesere! ♥

I går fikk jeg dette;
Jeg må ærlig innrømme at det er utrolig gøy å plutselig få ting. Jeg tenkte jeg skulle lage en review på de to Essie produktene når jeg har fått prøvd de. Jeg har jo lovet dere en del reviews jeg enda ikke har gjort, men det er bare fordi jeg må bli ordentlig kjent med produktene før jeg vet om det er noe å anbefale til dere søtiser. Jeg bruker jo egentlig ikke Essie, siden det er dyretestet, men nå har jeg jo ikke støttet de med mine penger, å da føler jeg det er greit! Hva syns du om produktene?
- Har du prøvd noe av det jeg fikk? 

XoXo ♥

NEW IN - Brown & Blue


God kveld, søtiser ♥ Håper egentlig alle dere fine lesere ligger å får skjønnhets søvnen deres nå, men jeg har desverre ikke fått sjangs til å blogge før nå. Jeg tenkte å vise dere to produkter jeg fikk tak i på jobb i dag, som er fra Loreal's sine 24'timers vannfaste eyelinere. En i brun, og en i nydlig kongeblå. Gleder meg masse til å teste de ut å lage forskjellige looker med de for dere!!

Som dere sikkert har skjønt, så elsker jeg farger rundt øynene, så denne blå fargen kommer til å bli brukt mye!

Kommer til å skrive en review på de når jeg får testet de skikkelig ut!

Gleder meg også til å prøve ut denne prøvepakken her;

Har lenge hatt lys å prøve smilelab, så dette var spessielt gøy!

Og før dere lurer på hvorfor jeg plutselig har dyretestet sminke, så har jeg ikke kjøpt det, jeg har fått det fra jobben. Så jeg støtter ikke dyretesting på noen som helst måte!

 

Har dere prøvd disse eyelinerene?
- & Hva syns du om fargene?

XoXo ♥

Vinneren! Ble det deg?


Hei alle sammen! ♥ Nå er første dagen på jobb overstått, og jeg er kjempe fornøyd! Å være blandt mange sminke å hårprodukter er himmelen for meg, kunne ikke ha vært bedre! Så til den som vant giveawayen!

Den som skrev kommentar nr. 2000 ble Marie! Trykk på navnet for å se bloggen! Hun virker som en utrolig skjønn og sterk person, og skriver en åpen, ærlig og bra blogg!! Send meg adressen din på toppsminke@hotmail.com, så skal jeg sende pakken til deg snarest! ♥Og siden dere var så skjønne å skreiv så mange kommentarer, har jeg bestemt meg for å gi en liten pakke til nr. 1999 og 1998 også! Det blir bare en liten, ikke relatert til skjønnhet - pakke, men håper dere syns det er koslig for det om! De som får de pakkene blir; Ida & Tuva! Trykk på navnene om dere vil se bloggene! Jeg kommer nok til å ha mange giveaway-er & konkurranser framover, så det er bare til å like facebooken min om dere vil følge med! ♥

 

XoXo 

GIVEAWAY!


Hei fine lesere! ♥  Jeg er så utrolig glad for alle de fine tilbakemeldingene dere gir meg, og lesertallene bare øker! Jeg har ikke blogget så lenge, men er snart kommet til 2000 kommentarer, så jeg tenkte at den som skriver den 2000'ende kommentaren skal få en liten pakke av meg! Jeg er ikke sponset av noen, så det blir bare en liten ting for å vise dere at jeg setter pris på hver enkelt kommentar! 

Det er en hudpleie krem fra Yves Rocher, som skal fornye huden din, og holde den fastere å "yngre". Selvfølgelig trenger du ikke en slik krem om du er under 20, men det er jo en kjempe fin presang! Den passer til alle hudtyper, det er 50ml og er verdt 559,-kr. Les mer om kremen HER!

 

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å kommentere, så kan du bli nr. 2000! Du kan også kommentere flere ganger. Husk å skrive mailen din om du ikke har blogg! Du kan også like facebook pagen min HER  ♥

 

 


XoXo

Endelig nytt design!


Hei søtiser!  ♥

Ville bare innom for å si at grunnen for at jeg ikke har blogget i dag, var fordi helt siden jeg logget inn på blogg.no, har jeg holdt på med designet mitt! Jeg er ikke helt fornøyd, så kommer sikkert til å gjøre små forandringer i morgen også, men sier meg ferdig for i dag.

Så vi blogges i morgen, da kommer jeg med falske-vipper-tipset mitt!  ♥

 
Hva syns dere om mitt nye design? 

 

Sov godt, alle sammen!

XoXo

HVA VIL DERE HA?


Hei søte fastiser! :) 

 

Grunnen til at jeg ikke har blogget fast og mye i det siste, er for at jeg føler ikke jeg har hatt tid til å lage ordentlige innlegg. Å jeg vil gjerne ta meg god tid, å komme med noe nyttig før jeg legger ut noe. Så jeg vil gjerne vite hva dere vil ha mer av? :)

 

 

 Jeg vil jo blogge om det som er interessant for dere søte fast lesere!  ♥

 

Så hva vil DU se? :)

XoXoVIL DU HA KOMMENTAR?


Hei nydligheter! :)  Jeg blir alltid glad når dere kommenterer, og jeg kommenterer alltid tilbake. Derfor ville jeg bare minne dere på å skrive blogg adressen/ blogg navnet deres når dere kommenterer, fordi jeg får ofte kommentarer som; "Jeg har linkrunde, sjekk det ut", eller " Blir glad for kommentar tilbake" på slutten av kommentarene deres, men så står det at det er fra anonym! :)

 

 

 

Så jeg ville bare minne dere på det! :) Jeg vet de fleste ikke liker å få sånne kommentarer, men jeg liker å kommentere tilbake uansett! :)

 

Pleier du å glemme navnet ditt?  ♥

XoXo


SER DU UT SOM EI HORE?


Jeg har elsket Jenna Marbles helt siden jeg kom over den første videoen hennes, og når jeg så disse så holdt jeg på å dø! Dette er noe alle jenter burde se! :) Og hvis du ikke vet hvem Jenna Marbles er, så grav deg ut av hullet du har bodd i, og se alle videoene hennes! :) Det finnes ingen morsommere!


 

 

Liker du henne? :)

- Holdt du og på å dø av disse to?

 

XoXo

NY HEADER


Hei nydligheter! :) Da har jeg istedenfor å redigere hele designet, fått meg ny header, og nytt profil bilde. Må innrømme at jeg ikke er helt fornøyd, for bloggen min er så smal at de blir strekt! Men det får bare være enn så lenge! :) Håper alle sammen har en nydlig start på uken!

 

 

Sånn er de orginalt!  ♥

 

Hva syns du? :)

XoXo


NEW DESIGN?


Hallo nydligheter! :) Nå er det mandag igjen, og klar for en ny uke med nye muligheter! :)

 

Alle burde huske på at hver dag er et mirakel, og hvert sekund er magisk! :)

 

Jeg lurer på om jeg skal skifte designet mitt? Jeg liker det egentlig veldig godt, men har hatt det siden bloggen startet opp igjen, så er en smule lei.. Jeg trenger hjelpen deres!

 

Hva syns du, skal jeg bytte design? :)

XoXo

LIP ART: TEXT


God helg, nydligheter! :) Håper alle koser seg og har en fin lørdags kveld! Nå er det jo dag 2 i challengen, og i dag var det text vi skulle lage! :) Jeg ble ikke fornøyd med teksten min, men jeg jobbet med en sløv dipliner, og det var vanskelig å skrive baklengs.. Men men, sånn ble det;

 

Det er meningen det skal stå "Barbie", haha!

 

Og her er Multi2ne.blogg sin look!


Så fint det ble! :)

Besøk bloggen hennes HER!

 

I morgen er siste dagen, så send mail om dere vil bli med! ;)

 

Hva syns du? :)

XoXo


LIP ART CHALLENGE


Hei søtiser! ;) 


Nå har jeg & Multi2ne.blogg.no gått inn for et unikt sammarbeid som du kan dra dobbel gevinst av! :) Sammen vil vi gjerne invitere deg til å delta på vår Lip Art Challenge som varer i 3 dager.

 

Dette er for å utfordre oss selv på en kreativ måte, og håper gjerne flere vil være med. Kan for øvrig informere at ingen av oss har så mye erfaring på dette temaet her. Så det skal bli spennende å se ulike resultater! :)
Hvorfor delta på challengen? Du får en ikke bare vist bildet ditt på en blogg men to forskjellige blogger og linking så klart! :) I tillegg er jo dette en flott mulighet for å dele dine kreative sider med andre kreative folk.

Hva må jeg gjøre for å delta? Da må du sende inn bilde av dagens challenge før kl er 20.00 så er du med! Du velger selv om du vil sende til toppsminke@hotmail.com eller tonehellevik@gmail.com uansett så havner du på begge bloggene!
Et lite tips til hvordan lage din egen Lip Art: Bruk en primer beregnet til øyenskygge så tar du et godt lag på leppene og deretter er det bare å slå seg løs med alle slags øyenskyggefarger, dipliner ect. la dette så tørke så tar du et lag gjennomsiktig- ish lip gloss over der og vips så er du ferdig! Dette tar heller ikke så lang tid å lage. :)

Challengen starter på Fredag 05.04-13! Er du med? :)

 

XoXo


SPØRSMÅLSRUNDE - SPØR OG BLI LINKET


Hei beste lesere! :) Siden jeg ikke har vært så veldig personlig på bloggen enda, tenkte jeg at en god start på det kunne jo være en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva en dere vil, så svarer jeg på alt! :) For å gjøre det enda gøyere å spør - hvis dere har blogg så skal jeg linke dere med spørsmålet deres!  

 

Kanskje jeg svarer på video? 

 

Lik facebook pagen min HER :love:

 

Hva lurer du på? :)

XoXo

Hva vil dere ha mer av?


Hei verdens beste lesere! :) 

 

Siden det er dere som leser bloggen, så lurer jeg på - hva vil dere lese om? Jeg vil jo gjerne blogge mer om det dere har lyst til å se! Jeg spør nå siden det ikke er lenge til jeg kan bruke speilrefleksen igjen, og da kommer nok inspirasjonen til å komme i rekordfart, og da flere innlegg! Og da er det jo greit å vite hva dere liker best! :)

 Så gjerne fortell meg i kommentar feltet, så jeg kan gjøre bloggen bedre! ;) 

 

Setter pris på hver og en av dere som er inne her å legger igjen så søte kommentarer! Dere er virkelig de beste! :) Lik gjerne facebook pagen min HER :love:

 

Hva vil du lese/se mer av?

 

XoXo


Smile Away - Tannbleking


Hei søtinger! :) Fant en pakke jeg hadde glemt bort i dag, nemmelig "Smile Away" tannbleking system, som jeg ikke har brukt enda! Problemet er bare at jeg ikke har noen som helst erfaring med tannbleking, og vet heller ikke noe om dette merket. Husker å ha lest om det før, men nå når jeg skulle finne reviews osv. finner jeg ingenting om de på nett! Finner heller ikke hjemmesiden deres.. Så ble jo en smule skeptisk på dette da! Og jeg hadde en giveaway i tankene, men vil jo ikke gi vekk noe jeg ikke vet hvordan er! Så mitt spørsmål er - har dere prøvd dette? Eller hørt noe om det? :)

 

 

Takk på forhånd for svar, og er det mye positive erfaringer med "Smile Away" vil jeg gjerne gi det bort i en konkurranse! :)

 

Sånn ser pakken ut: 


NB: Bildet er lånt fra http://rhenriksen.blogg.no sin blogg, da dette var det eneste bildet jeg fant av det på nett!! 

 

Så vet dere noe? :)

 

XoXo

Sexy eller romantisk?


God kveld, søtiser! :) Beklager for dårlig blogging i dag, har vært en travel en.

Jeg innspilte sminke videoen for Valentines nettopp, å regner med at den er ferdig redigert og ute i løpet av morgen dagen, så gled dere & følg med! ;) Det ble en litt mer spennende look, så hva tror dere jeg gikk for, romantisk /naturlig eller sexy /vågal? :)

Forresten, et kjapt tips til dere som er "children of the night" slik som meg, er å alltid fjerne all hudsminke på natte-tid selv om du ikke skal sove, for det er da huden tar seg tid til å fornye seg selv, og hvis du har dekket den så den ikke får puste, blir det ubalanse og du kan ende opp med kviser for dagene som kommer! :)

 

Så hvilken håper du jeg gikk for? 

God natt, kjære blogg lesere! :) 

 

XoXo

 

Facebook


Hei skjønne dere! Da har jeg takket være dere som var flinke til å kommentere, mange nye blogger å lese på! :) Tusen takk!

 

Så ville jeg informere dere om at jeg nå har facebook side som dere kan like. :) Det kommer mange fordeler med det, der i blandt; Følge med å få raskere beskjed om nye innlegg og videoer. Se andre oppdateringer, og få vite om konkurranser på forhånd. Konkurranser er noe jeg planlegger å ha masse av på bloggen, så lik å få beskjed om de først! :)

 

 

Gå innpå denne: http://www.facebook.com/ToppSminke & trykk LIKER så blir jeg kjempe glad! :love:

 

Har dere en facebook side jeg kan like? 

 

XoXo


Lese din blogg?


Hei ladies & germs! :) Først vil jeg si at jeg syns det var kjempe gøy at dere vil se en valentins dag sminke video! Det skal jeg lage, og legge ut videoen før Torsdag! :)

 Så lurte jeg på om du vil jeg skal lese bloggen din, eller om du vet om en god blogg du vil anbefale? :) For jeg savner å ha flere blogger jeg sjekker hver dag, så da spør jeg dere etter råd! ;)

 

Kommenter gjerne hvis du har, eller hvis du vil jeg skal sjekke din så gjør jeg det! Legger selvfølgelig igjen en kommentar også :)

 

Håper dere har hatt en fin start på uken, og ei koselig helg! ;)

XoXo


Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Februar 2014


♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@blogg.nohits