I LOVE...
Hei bloggiser! ♥ Nå er jo valentines day forbi, og jeg håper alle som er single tok en spa dag for å gi seg selv litt kjærlighet? Tenkte å lage et lite mini review av mine favoritt "spa" produkter, som er fra serien "I love..." , enjoy! // OBS: merket tester ikke på dyr! Og kan fåes kjøpt på Vita, The body shop, Nille og internett..


Denne bodyscrubben er lett å jobbe med, lukter godt og gjør jobben sin.. Ikke min favoritt lukt, da den minner litt for mye om smoothie, men får absolutt tommel opp!// Coconut & Cream; Min absolutt nr. 1! Jeg elsker og forguder kokos lukt, så er kanskje ikke så rart, men den lukter 100% kokosnøtt, og minner om et tropisk paradis som gir deg lyst til å hoppe på et fly til en solfull strand! // Strawberries & milkshake; Kommer på en god 2'dre plass. Lukter helt utrolig fantastisk, søtt og godt, og gir deg lyst til å spise på deg selv, haha. I tillegg har den så sukker søt farge, at den omtrent pynter på badet. ♥ // Raspberry & blackberry; Bodybutteret har litt tykkere å sterkere lukt en bodyscrubben, så ikke den beste på lukten, men gjør huden utrolig myk og fin! // Coconut & cream (håndkrem); Love love love! Lukter faktisk litt mer plastikk en dusjsåpen, men gjør jobben sin og minner om sol og sommer!

Andre som jeg ikke har bilde av som jeg har prøvd, er Mango & Papaya og Blueberry & Smoothie og selv om de er like freshe, kunne jeg personlig aldri ha brukt de, da det minnet alt for mye om MAT. Men om du liker mango eller blåbær på samme måte som jeg liker kokos, kjør på! 

// Har du prøvd I LOVE..? Tycks?

XoXo ♥

#love #ilove #såpe #spa #metime #coconut #strawberry #valentinesday

4 kommentarer

Lisa Malene

17.02.2014 kl.08:00

Har ikke prøvd de, men har lyst :D

Kaisa Elise

17.02.2014 kl.14:09

Nei aldri :)

Seline

18.02.2014 kl.20:51

Har ikke testet noe av det..

maritaextensions

18.02.2014 kl.22:49

Har prøvd mango, strawberry og blackberry. Strawberry var favoritt lukten min, men jeg syns den hadde lett for å bli "for søt" om du kombinerer den med en parfyme, om du skjønner hva jeg mener? :p

Gode produkter uansett, og relativt rimelige!Elsker når Vita har 3 for 2 eller lignende :D

Skriv en ny kommentar♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡