HVORDAN Å IKKE SE UT SOM EI HORE FRA 80'TALLET


Hei søtiser! ♥ Hvis dere lurer på hva som er greia med tittelen, så er det rett å slett.. hvordan å se bra ut med blå øyenskygge! Ja, det går ann. En trenger absolutt ikke se ut som dette;
Blå øyenskygge er vel klassisk for et eksempel på sminke som har gått galt. Men gjør du det rett, kan det bli veldig sexy! Så jeg har samlet noen tips du kan prøve hvis du tørr..

Bruk forskjellige nyanser av blå. Hvis du klasjer på en blå farge over hele øyenlokket, blir det veldig flatt og fort stygt. Hvis du derimot blender (husk å blende godt!) flere nyanser, blir det dimensjon og liv, å mye, mye finere med en gang! Se forskjellen;Aldri ta fargen over globalen. Dette sier seg vel selv, men ikke dra øyenskyggen langt opp til brynet. Highlight heller med en svak, lys farge over.

 

Ikke ha farge på leppene. Da blir det fort en klovnelook! Gå for nudelips.Ikke ta på deg noe rosa. Pass på hvilket antrekk du har på deg. Prøv å gå med nøytrale farger så du ikke blir en 80'talls regnbue.

Og til slutt; bruk svart, grå eller brun i globalen for å "stoppe" det blået, slik at det ikke blir for voldsomt. Som dette;


Håper det hjelper dere der ute som vil prøve! ♥

Her er min blåe sminke i dag;

Hva syns du om tipsene?
Har du noen gang gått med blå skygge?

XoXo

12 kommentarer

Hannah&Thekla

04.10.2013 kl.12:50

Veldig hjelpsomme, gode tips! Nå fikk jeg lyst til å prøve!

xx H

Thea

04.10.2013 kl.12:51

Veldig bra tips! Jeg bruker aldri blå øyenskygge, synes ikke det passer til meg :)

alizaab.blogg.no

04.10.2013 kl.13:00

Hei:)

Fin blogg!

Kommentere min.

z0mbitch

04.10.2013 kl.13:11

bra tips c:

Karoe

04.10.2013 kl.14:58

Supergode tips :D

Kaisa Elise

04.10.2013 kl.15:11

Kjempe gode tips :) bruker ikke blå øyenskygge selv da :)!

RisRosOgKlaging

04.10.2013 kl.17:48

Flotte tips! =) Veldig bra vist med bilder.

Kristina

04.10.2013 kl.22:34

Heisann!!!! Før jeg sier noe annnet fortellle deg at dennne bloggen er til utrolig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen????? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer kjempe masse fremover!!

Liv

04.10.2013 kl.23:14

Halla!!! Før jeg sier noe annnet fortellle deg at blogggen din er til veldig veldig veldig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen???? ;-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger drit masse fremover!!!!

Ssln - Mote, skjønnhet & tips

07.10.2013 kl.20:27

Fiiint :)

thereseoppegaardpaulsrud

07.10.2013 kl.20:29

supert tips! :D

nå trenger jeg ikke å være redd for å teste ut blå øyenskygge lenger. HAHA

ingridvh

07.10.2013 kl.20:29

Likte innlegget, må vel ta den blå trenden til helgen da kanskje, og se etter om jeg greier det uten å bli helt syk i ansiktet :D jeg for min del likte veldig godt blå tidligere, men har vokst meg til å være mer fan av lilla og grøn når det kommer til sterke farger. Kanskje jeg nå kan gå tilbake til å like blå igjen :)

Skriv en ny kommentar♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡