Svar på spørsmålsrunden


Hei nydligheter! ♥ Håper alle har en fantastisk start på uken! Jeg skulle egentlig svare på runden med video, men nå har jeg ventet 1 uke, og kameraet som jeg skulle bruke har enda ikke kommet tilbake fra reparasjon. Så da får dere heller få en video om noe annet - når det kommer tilbake! 

hva gjør du på fritiden? Da er jeg som oftest rundt de jeg er glad i, + maler, leser, trener, går ut i helgene, osv.

hvor har du lært om all sminkingen osv :)? Det har jeg lært av meg selv, prøvd nye ting å funnet ut hva som funker, å hva som ikke funker! Youtube har også hjulpet meg mye.

hva jobber du som? Akkurat nå leter jeg etter den perfekte jobben.Hvilken hårfarge har du? Naturlig så er jeg mørke blond, men akkurat nå har jeg en blanding av lyse brunt/mørke brunt.

favoritt dyr? Jeg har vel ikke noe favoritt, elsker alle dyr! :)

har du vært i kongsberg før? Hvis jeg har det, så husker jeg det iallefall ikke.

liker du og sykle eller gå? Jeg elsker begge deler, men jeg sykler nok mest!

hva er dine 3 største talenter? Jeg vet ikke om jeg ville kalt det talenter, men jeg er jo flink med sminke. Ellers har jeg hørt at jeg er veldig flink til å lage mat! Også veldig kreativ, å derfor flink til å skrive.

viss du skulle beskrive stilen din med 3 ord, hva ville de vert? Spontan, fargerik & .. vågal kanskje?

hvilken skuespiller og skuespillerinne synes du er penest? For 10 år siden hadde jeg nok sagt Johnny Depp som den peneste skuespilleren, men nå er det helt ærlig ikke noen jeg syns er noe spessielt. Mila Kunis må nok bli den peneste skuespillerinnen! Syns hun har et utrolig spessielt utseende.Hvilken musikk liker du? 3 favorittsanger akuratt nå? Jeg liker all musikk, så har veldig blandet musikk smak. Mine topp 3 akkurat nå, er nok disse;

  

Hvordan føles det å være toppblogger?? Jeg ville ikke kalt meg en toppblogger, men når jeg er på topp 200 listen er det veldig gøy! :)

Er sminke din hobby eller din lidenskap?? Definitivt min lidenskap!

tar du "oppdrag"? isåfall hvor mye koster det? til f.eks juleball o.l :) Jeg gjør egentlig ikke det, men har veldig lyst å begynne med frilans, så det er definitivt noe jeg tenker på! Hvis jeg hadde vært i nærheten av deg når du skulle på juleball eller lignende, hadde jeg så klart gjort det for gøy! :) Hvor mye jeg skulle tatt for det, har jeg ikke peiling på!

jeg har ikke sminket meg tidligere, men har tenkt å starte med det. jeg vil gjerne begynne litt i det små, med naturlig utseende sminke som ikke er helt over the top, om du skjønner; kunne du gitt et tips på hvordan man kan starte, for nybegynnere? tusen takk :) Så spennende! Da vil jeg anbefale å kjøpe deg en god maskara, kanskje i brunt så det ikke blir så hardt. Også en nøytral øyenskygge palett med brunlige toner, så du kan lage naturlige looks med definasjon, og noen gode øyenskygge koster! Jeg ville absolutt ikke sagt du skulle ha brukt noe slags foundation, men hvis du føler du trenger dekke så syns jeg du burde bruke mineral pudder, så huden din får puste. Det viktigste med pudder er at det er rett hudtone, det skal du kunne få hjelp med der du kjøper det, men hvis ikke kan du prøve å se hvilken som passer best med halsen din! Eyeslipsface.no syns jeg er en god side for nybegynnere (ikke sponset, btw), fordi det er kjempe billig, så du kan kjøpe ting du kan eksprimentere med uten at det koster hele lommeboken! Masse lykke til! <3Har du kjæledyr ?:) Ja, jeg har en hund på 2 år, & en kattepus på 2 og et halvt. Begge er hanner! Kommer nok til å ha minst 10 kjæledyr til om noen år når jeg har hus med stor hage! :)

Hvordan lærte du så mye om sminke ? Det har jeg svart på oppforbi, og det er av meg selv! :)

Favoritt sminkeprodukt? Hmm, det var vanskelig. Det må bli 188 paletten min, med alle regnbuens farger i øyenskygger! 

Dårligste sminkeproduktet du har brukt? Det må bli H&M'sitt solpudder, syns det ble veldig fort "kakete", og det lot ikke huden puste i det hele tatt.

Hvor gammel er du? Jeg er 20 år gammel, blir 21 i Oktober! :)

Hva fikk deg i inspirasjon til å starte en sminkeblogg? Jeg ville dele triksene mine, så jeg kanskje kunne hjelpe jenter der ute med å føle seg bedre! Å da mener jeg ikke at en må være "pen" eller bruke masse sminke for å føle seg bra, men jeg ville dele mitt syn på sminke, jeg føler sminke er en kunst som folk burde leke med, å vise personligheten sin gjennom, og med det kanskje bryte litt ut av skjellet sitt! :)Fikk du svar på det du lurte på? ♥

XoXo

8 kommentarer

Jorunn Kristine

15.07.2013 kl.20:33

Gode svar, ja fikk svar på det jeg lurte på ;) Men du? Vil du melde deg på ukens blogg hos meg? Vinneren får også en liten bonus! :)

future.blogg.no

15.07.2013 kl.20:38

Superfin blogg du har, kos deg videre i sommerferien! Kunne du lest og kommentert bloggen min? :)

NailPolishAddicted

15.07.2013 kl.20:42

Bra svart :)

Kaisa Elise

15.07.2013 kl.22:44

kjempefine svar :)

natalici0us

16.07.2013 kl.06:56

likte svarene dine godt ^^ takk for du svarte på alle spørsmålene mine også! :) er enig i det med Mila kunis, hun er herlig. Gleder meg til en video :D

ToppSminke

16.07.2013 kl.15:27

future.blogg.no: Takk for det, i lige måde <3

ToppSminke

16.07.2013 kl.15:27

Kaisa Elise: Takk :)!

ToppSminke

16.07.2013 kl.15:28

natalici0us: Takk! Selvfølgelig! :D Ikke sant!! Så gøy <3

Skriv en ny kommentar♥ The diary of a makeup geek ♥

For kontakt:
toppsminke@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡